返回列表 回復 發帖
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-8 10:33 PM 發表
你们好...有没有人啊?
我回來啦
原帖由 felixng2007 於 2008-2-8 10:34 PM 發表
回覆一個post要成分鍾~~天呀
我回來啦, 有人嗎
原帖由 wwinglin 於 2008-2-9 12:13 AM 發表

我回來啦
喵喵
恭喜发财利事逗来
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 12:17 AM 發表

喵喵
恭喜发财利事逗来
原帖由 wwinglin 於 2008-2-9 12:21 AM 發表

http://hk.auctions.buystation.com/makethumb.php?pic=uplimg/mb1644_86e93ae3af30d2257aabdc65b6264bbd_mainpic.jpg&w=500&sq=Y
我晤要呢d:onion03:
我要你概tvb币 你最好就封几百万利事俾我
:onion14: 有人報告K哥呃利事wor....

上黎8下先....
原帖由 howgeemun 於 2008-2-9 12:37 AM 發表
:onion14: 有人報告K哥呃利事wor....

上黎8下先....
蚊蚊老婆
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 12:41 AM 發表

蚊蚊老婆
k哥哥.... @@ 我唔系你老婆wor.....
tvbnow 無結婚既system 駕... 唔好亂叫 -3-"
原帖由 howgeemun 於 2008-2-9 12:45 AM 發表

k哥哥.... @@ 我唔系你老婆wor.....
tvbnow 無結婚既system 駕... 唔好亂叫 -3-"
呢度都无人你晤使怕羞 麽你今晚无出去?

原帖由 kingworld 於 2008-2-9 12:50 AM 發表

呢度都无人你晤使怕羞 麽你今晚无出去?
無出吖.... 同啊爺傾計ing....

好舒服甘抱住個枕頭和被單 坐左響度玩電腦.... 呵呵...
原帖由 howgeemun 於 2008-2-9 12:50 AM 發表
同啊爺玩緊msn.... 距話我系距情敵...因為...  
阿爺历, 靓, 型.. 如果我係女人都喜歡佢
原帖由 howgeemun 於 2008-2-9 12:53 AM 發表

無出吖.... 同啊爺傾計ing....

好舒服甘抱住個枕頭和被單 坐左響度玩電腦.... 呵呵...
你就幸福喇.. 阿爺肯睬你... 嫌慕死其他女仔
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 12:54 AM 發表

:onion03:   
間直系我三世修到..
原帖由 howgeemun 於 2008-2-9 12:59 AM 發表

老野 幾好吖.... 經驗豐富...   
你系话老野边方面經驗豐富先
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 12:57 AM 發表

麽你锺意同老野倾计
無辦法喇.... 阿爺好人...