返回列表 回復 發帖

回復 #435 felixng2007 的帖子

但我就要食饭了,
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 06:42 PM 發表

比你鬧???? 我依家食早餐玩上網
我邊敢鬧你大少爺呀~~~:onion14:

早餐食乜野呀~~~甜甜圈呀~~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心

回復 #436 飞天猪仔 的帖子

好久無見
原帖由 viento 於 2008-2-4 06:47 PM 發表

唔係! 我食麵包和橙汁
原帖由 viento 於 2008-2-4 06:47 PM 發表

噢。。我这度就吃晚餐了。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 06:49 PM 發表

唔係! 我食麵包和橙汁
橙汁~~几時改下飲蘋果汁....:onion14:

麵包~~乜咁慘要捱麵包呀~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-4 06:50 PM 發表

噢。。我这度就吃晚餐了。。:014:
我慢香港8小時

遲d      lux 開店就需製作早餐 唔知佢點醒
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 18:55 發表

我慢香港8小時

遲d      lux 開店就需製作早餐 唔知佢點醒
我而家份工成日要返730...我6點要起身啦!:024:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 viento 於 2008-2-4 06:52 PM 發表

橙汁~~几時改下飲蘋果汁....:onion14:

麵包~~乜咁慘要捱麵包呀~~~
一早食得太肥唔好 蘋果汁無鮮jar 只有橙汁
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 06:58 PM 發表

哈。。哈。。一讲阿妹的坏话。。阿妹就出现啊。。。

真系就邪喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 06:58 PM 發表

你必需再早D 起身 因為你製作早餐
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 07:03 PM 發表

一早食得太肥唔好 蘋果汁無鮮jar 只有橙汁
知你好注重健康~~

但鮮橙汁有酸性,加糖又不好~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-4 07:03 PM 發表

真系就邪喎。。。
亞妹好靈通~~唔好講佢壞話~~~:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-4 07:09 PM 發表

知你好注重健康~~

但鮮橙汁有酸性,加糖又不好~~
鮮橙汁係無加糖傢
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-4 19:03 發表

真系就邪喎。。。
好邪!小心
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~