返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買# q" g+ Z2 b, `( H2 h! j
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
' G  l* A  P6 E1 o7 v+ y) ^tvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇. L5 X& \6 t) ^6 W4 Y
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
os.tvboxnow.com" A( l7 o5 Y* t5 f- s6 a, L+ ?9 M
我睇過廣告好似話係叫htc sense?os.tvboxnow.com( ^+ u, t' X6 A8 y' A. n. H
不過htc邊部好?
tvb now,tvbnow,bttvb+ ]; S' D+ o  g' c6 [& e
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
* P5 y% q/ V7 V8 u* W* z( |tvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?tvb now,tvbnow,bttvb% r7 R- ]# j9 W' c, A. J2 p4 H
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 F. k8 o* [5 f8 {( E7 x
係呀
: e- j: k  v+ z( V7 W% C依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
2 p  g" p/ q- D- _! d, [) x/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
- ?, @  ?1 H& d7 d+ V8 Ksweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
- T" @. H, y& I, q! w( q! R/ m. ~tvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
tvb now,tvbnow,bttvb* @; |6 G) J; f5 [: K
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。) ?; ~( _1 h- t# J9 ]( U
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
os.tvboxnow.com; r+ N& q+ u; Y- I
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
" G, C' O) ~$ f7 P- Y& Sos.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???
3 x& J7 J# y- C) y" z7 \! d$ K我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
7 r! @& h) E# n* Vtvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???  Y* ?. }$ }, E2 X. d/ D
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  G' y- K5 o; x7 b! ]) o
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 b* F8 n0 f# a4 w% }! ?$ j
係呀os.tvboxnow.com# b- I0 f" Z( l; X/ J! v: z3 S1 L
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇6 [/ Q% S4 r( I: X6 L. F
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
os.tvboxnow.com9 \7 W4 _/ O# j
個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb% g/ Z- @, W# O/ I
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
  g0 t) K! s/ m" k! e7 l3 m- h6 u
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
3 \) _( y8 k$ k8 y$ c5 ?6 Xtvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇2 \2 b" B: R9 Y" j4 _; _
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
  O$ [; H: ~& D6 H( o) a/ Wos.tvboxnow.com個個都話one@@
( ^- K( O% q5 H' z9 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
0 g# k* m% M) p* |: Csweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
公仔箱論壇0 u6 `2 U: y% S( f9 m
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題os.tvboxnow.com: K( @3 F: {5 I1 j8 b* ?+ _4 o
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機os.tvboxnow.com2 H( }# B  G  V1 V+ R  b
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
公仔箱論壇! z5 G# }* S2 |# Z/ D2 d, f& s# ^
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
; `/ w/ V. L3 z# `6 Y( Qos.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
, ]- w/ `6 k% w1 ]0 l鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
* U% c/ r+ t" K) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題: r) Y. j! E5 x, o# T+ C$ C
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag