返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

. _2 F+ ^% I8 t" g; h3 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: U. I8 S  q5 R% G  iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! f5 q, i, I& D3 Q3 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C- y; ^- x- k- P
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
" v- j7 n+ t8 c4 j. U4 g我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
+ ]- R* Z, Z& }: D! X+ k, }6 ~公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
! u( g; h$ W9 `/ d" `" Y9 \公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
tvb now,tvbnow,bttvb' d( R! K  f9 H8 g: B
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?os.tvboxnow.com( \4 [: Y9 N7 y! ~/ k* M1 ?' e
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
/ k' I- h1 F  R! Dos.tvboxnow.com好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ m1 l" k  e: A7 b
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index8 e" H$ i' m1 B
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
  V$ f0 \. U- H7 x
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
* k5 _! k1 y; v" U( U  {9 F好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
+ I. A" D& X# kos.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 I1 C# d/ Z9 G
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
tvb now,tvbnow,bttvb$ e$ I6 k! [5 r  ^4 I+ U
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
1 C- C& F3 N9 G; L$ e晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
  c: t2 O1 f7 |: \唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
" ~0 M, Z0 p" U) z9 i9 U7 O6 h- hos.tvboxnow.comTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
. @' b% D2 P& T6 Z公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
2 @  E( C: F3 I& L3 Gos.tvboxnow.com我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
, d! R% u7 W. x0 {3 C唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. d6 _; c3 S- q9 E
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
os.tvboxnow.com% A# @: |& t7 P6 Y
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
5 ^, p2 T. ?. C2 n! e3 |$ a係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb' r' g9 ^1 z- Y: f. C7 C0 Y
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
+ v  ^, v& e( rtvb now,tvbnow,bttvb我個陣冇特別格價個d呀
8 p7 O" K+ q& Y; b- x3 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
+ s7 a, t& E& D/ \& V5 c% R
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?公仔箱論壇/ C5 |8 i& ^8 q! j$ C5 ]
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
& g& B3 E: \1 ^  T: ?an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
! r1 j" u# h# J. f/ {: E公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀. q' Z* ], |" }& h! W7 j
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
. p4 k5 {& W1 q公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
) K8 e3 o) V7 y! b+ d- k3 Htvb now,tvbnow,bttvb咁都唔錯啵, 多謝師兄報料