返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

, F7 z& j, m: `* F$ o" c. p
os.tvboxnow.com9 @! {+ ?, v+ y6 l$ X4 |
tvb now,tvbnow,bttvb+ A6 Z, l4 q; |* j$ d% X9 }
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
  N7 r/ N5 r0 A8 A" `: S/ Pbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
9 e$ r- c7 R8 P7 ~1 v
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!" N9 h/ g& r( T, v- ^4 T
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
9 t4 m9 t  \' }, [* ~呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
8 K1 R# y. c# h4 }/ n我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
3 Y( J- J2 W4 w0 {  B( `公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
0 c% p# B6 ]- m3 N
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
os.tvboxnow.com0 g2 S3 t/ [3 E, V. |
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
" G( M0 a! V- f. O( Yos.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
( G2 a3 x8 `8 H; r' @os.tvboxnow.comTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
tvb now,tvbnow,bttvb( Q" V5 u; z* V* T$ e
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
# S. J! E* q& D4 Kos.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 Y, a9 J; q1 W+ N
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
tvb now,tvbnow,bttvb: _" o$ ^& {! Y. G# D: _$ C
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
, p' f+ Y! R: ?: G晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ X% e8 N. M' E) b6 Z$ `# [
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
4 N3 s. Q: T( K8 a6 J4 F3 F
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁公仔箱論壇* u; I8 q, L8 w9 _
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# o& O( J* M, ?4 K0 M4 T7 g- e
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
& X$ m7 C; f# g
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
% I, b1 Z: @4 B" m: t3 n7 Y1 a0 Ttvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
; m- E5 R& }7 m8 K' F% ^
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
, i0 F& U" F1 E  p+ r+ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?2 ]- z* k4 y  W- v5 t+ g- m5 s& D
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. P" Z# \( j. [. R" u4 p
我個陣冇特別格價個d呀
% y. g; [2 z% n% h' Y: @tvb now,tvbnow,bttvb但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
# U/ X7 w' I  G+ h; j我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
: A& W3 _% }' v2 _& r3 y鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
, C. o- A# r% |  h$ V* f5 N7 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
公仔箱論壇9 C& h% h. m" d+ q' h1 n; _$ W
我個陣冇特別格價個d呀tvb now,tvbnow,bttvb5 |. M4 B: @$ M  r# S0 h
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
. D" `5 C$ ]& T8 htvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 o* G! ^/ a3 P9 ~( O
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料