返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' c( ~5 R9 j+ v6 w5 D0 P
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 M' C8 T* W4 Z. d
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
公仔箱論壇/ \3 Q% d6 }" T
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
0 m5 F; E$ a1 c0 etvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
) S0 X+ h6 f/ L6 h9 ^3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
( b9 m' m, n+ |0 }os.tvboxnow.com講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
0 b: k: T  U6 k' Q/ Q: ~1 emaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
0 w3 n9 P' b8 d. ?1 B4 v  e( ^os.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??os.tvboxnow.com6 J1 F- H0 f4 L; i$ o
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 F" r8 X, l7 Z5 {* r4 {) y' J
連傾電話個d都會熱??
/ X4 s$ A+ k% b$ U9 V  ftvb now,tvbnow,bttvb我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
2 l# S" Y. y# i6 C& P+ Q" z$ a) Itvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. T( k' T' b; I0 j3 x, T  F
係, 用一陣就會熱
! f" N; S+ G8 o講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
  F+ u9 ]" V& }, [os.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
. E2 i- x  p& W9 n- U' ^
SENSE TV係咩黎架??
8 Q" q/ r' [# X2 W& b/ R& H) bSENSE TV係咩黎架??/ `& c3 R  U& d
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
os.tvboxnow.com/ |! H6 F4 k8 Z# R* a$ O4 j
可以將one當做遙控
  v. f5 H) K1 \1 Y9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
* d, a+ ], h: E( ~: e魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
9 _1 V4 J6 x  a3 t' Z4 C, H2 j* k1 C我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
tvb now,tvbnow,bttvb  R* B  ~  m9 m- i) r" T
可以將one當做遙控tvb now,tvbnow,bttvb& ^/ ^3 O1 m) w
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
, `4 B; Q% ~6 H9 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
9 @8 W' G/ L$ Y9 a9 p* pos.tvboxnow.com咁犀利3 y( U( A) C. @0 Q+ D
我今晚都出去試下部機先
os.tvboxnow.com" w: t9 i1 C( L! {; F3 m) G4 ?
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架公仔箱論壇9 l  U1 }7 k  k/ g* H+ F% i; ]! Z
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
公仔箱論壇/ T& A+ q* o' o6 z* Q* B0 @( q8 ^
wow,你幫我打左支強心針* k7 N6 T/ k/ U3 a6 k* z
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
os.tvboxnow.com5 z/ U3 ]4 r# D& A) A# w
wow,你幫我打左支強心針
' _/ r; Q; \  I! u丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
: \! Q9 `( j: x+ t/ ~9 n6 V# Y魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
7 O" R5 K" R( I2 h4 P  ?6 F/ H: mos.tvboxnow.com我覺得d電都ok襟
! N' o5 r; W0 ^& Y9 N- @+ \0 K$ u公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' w% S0 s2 T5 z" R, s7 d! f
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm