返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正公仔箱論壇8 H1 E: E2 X7 Y8 A
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
0 W! A1 N+ C! ~) n- h$ |咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
tvb now,tvbnow,bttvb" N* C. u5 t; l4 \% G3 M8 i* h$ {" }
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- H# M! X$ a( q) o' a/ t% w. q
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
os.tvboxnow.com3 H( \6 P9 C' x9 e) E; B
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎# c3 i% b' \- J' L6 a3 V" d# Z
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱公仔箱論壇  ~& N. U+ J6 ~9 S: \
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. J7 ~) V. ~2 b2 v+ {8 V& f
連傾電話個d都會熱??
5 j' q# Z0 U+ a+ @& W, J# |0 l3 V我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
; q# B; ?9 k! ^4 P% {  cos.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??
! I, k. ~. o8 A# w: R$ p% Xtvb now,tvbnow,bttvb我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
8 C/ _) @9 X4 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
os.tvboxnow.com, d7 t5 w- R$ V! |
係, 用一陣就會熱2 y# m6 `' U- A7 p
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
+ p' `. h  t! `5 |3 E) z) TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
9 \$ @9 C$ Q3 @! N: t3 _( X& zSENSE TV係咩黎架??
( P- y0 a# \% d2 s4 k
SENSE TV係咩黎架??
$ [  {/ h7 j7 B" v0 U+ Ftvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
, c, D4 l) J) a  k- }* B% r3 fos.tvboxnow.com可以將one當做遙控公仔箱論壇1 t2 K5 I6 `* G$ M
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
( ]& m5 }* p. ?$ A, v% utvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇8 J4 |1 W5 l, p/ ?
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
公仔箱論壇2 W, n1 @' H6 u0 U2 \5 u5 ]
可以將one當做遙控
; f5 I; a( B% S* |  f3 K1 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用os.tvboxnow.com! n8 t( X+ G0 {# t
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
' T) T# ~% b' b! d4 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁犀利公仔箱論壇6 B( E( E: O, h
我今晚都出去試下部機先
1 ]& t* A# ?6 u& d) ]0 T# hos.tvboxnow.com我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架os.tvboxnow.com8 [% f9 ]# k' V' T
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 f8 n/ [7 N6 @
wow,你幫我打左支強心針os.tvboxnow.com' |+ Y& ~; |1 l# Z+ H
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
公仔箱論壇5 [3 f( {" e9 \8 y3 {
wow,你幫我打左支強心針8 \4 }3 ~0 ?$ x: K- @. p& L
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
" x' O! d* Z2 I+ F3 z: ^# r公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
7 _) k) V  x, N, [0 m5 r; }- @公仔箱論壇我覺得d電都ok襟
, Y/ p/ D" O8 n9 u4 f7 g你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
- l$ d4 F+ D4 @" L9 h8 rhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm