返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
4 Y  `( t2 |$ L4 N* ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
公仔箱論壇' a! i; s9 T- r0 M1 k% ?2 X
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好公仔箱論壇8 M8 B8 X9 a, V: R6 [
你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
& W$ n7 X5 u9 H  X+ ^tvb now,tvbnow,bttvb唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
7 _. i# B$ m" t  kos.tvboxnow.com唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?公仔箱論壇9 e! {+ e; G/ B2 D/ ^, J
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
) T& i" ^1 G* H, ~% _) z: x
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
公仔箱論壇% z0 I# b! m: f+ p, O  F
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?( y8 O. V: Z# |  g6 q7 T
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
os.tvboxnow.com; j0 A& _; Y, w7 M/ e3 n
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@tvb now,tvbnow,bttvb, C1 g6 ^3 D2 v! f8 \
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
os.tvboxnow.com. b) n- K5 I% k; K, e2 W4 i- \7 Y
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 E0 m/ |4 Q% L5 H$ U. g$ J
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
os.tvboxnow.com3 s1 X  |9 p- o/ E( K: q! w
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
os.tvboxnow.com% N5 c, A- W' [: L1 Q/ L
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
+ Q! r2 H& n" W, R1 b' b* ?4 V你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 U8 |$ M; W: R. X# o
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
2 x- i5 y& s1 m1 h9 C9 D0 x$ p好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
* I* J6 b8 ^8 h! W2 U  ctvb now,tvbnow,bttvbi.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
0 q. c) X2 u5 N  ]* `$ M1 E  b. `我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
* T' L- R+ r$ b+ f; ^% J  {& q% l好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
8 Y2 l  l8 f( O, f! `公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
& ?! D, c9 y: M, ^" h0 q( K
one係咪最新個部?; h4 {7 W( [- q+ k% g" F; G- j
呢部好嗎?
1 F0 y+ [; w$ ^/ t
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多公仔箱論壇) F9 A* e  L, s( y, y
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
: s1 C& k, y' s; T; Y
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
+ U# A" i% [8 a$ D0 e( h/ O2 ?5 j4 ysyrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
& v! t  j' X5 u/ O+ R1 A" aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??