返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
# }: W* x$ e0 R8 D. o5 r, n0 l4 Otvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
0 l' C1 o, }; o1 ?# v7 [+ f& Pos.tvboxnow.com係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇tvb now,tvbnow,bttvb! e: D7 P1 k* R8 V7 H& b
晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
os.tvboxnow.com2 P! N% H; \4 J# u
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
" z  I/ o' l2 l+ A) v& R: G( T
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
. M4 o; c. D. X米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
公仔箱論壇6 z( {: d) i0 x
$5898呀, 我覺得太貴
" v) B$ U9 Y* h$ F6 }( I而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 @$ I9 f4 v4 ^5 m
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ C$ V: W- y+ e( l9 g4 s  E  K
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
# _4 `4 F6 `4 U8 Z9 Z' Nos.tvboxnow.com咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
5 A2 h" T4 j$ ^2 O; L4 H4 f
$5898呀, 我覺得太貴
- [. t4 }6 F0 w4 u而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價5 A9 p9 j5 u2 J/ I% p3 R
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
" E- |8 [5 |1 K% V4 t; dos.tvboxnow.com其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
+ v. j+ Y2 ]3 n# p% c' `$5898呀, 我覺得太貴
" g2 b$ b; L+ u0 {5 N1 T* R6 _而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價os.tvboxnow.com' X# i* j+ r3 [* e) d
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
$ r/ g% D# P# Z: R( M% t. S下咁貴os.tvboxnow.com8 b/ j% u2 T3 Y& G- o  Y
佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
8 M$ }$ n( S& R; K0 T公仔箱論壇其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架os.tvboxnow.com0 d7 @9 Y& Y. |5 c, O- r- e" n5 q
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
os.tvboxnow.com8 {8 {, L( D( a8 @* c7 _
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
: d& ~8 r2 |8 z! ~6 X$ ?% I/ W沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
公仔箱論壇% T! C, O- x/ ^9 w; L9 |, H
今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行tvb now,tvbnow,bttvb7 y* Y, e8 M5 y; P6 z/ i; D; U9 Q' M) n
如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!