返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!6 |  k8 W" I4 I+ m1 @& l
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
% X9 J& h8 ]* L+ }- t6 y6 a3 {呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
' z7 l. C- X- h呢部好唔好用?未用過htc機tvb now,tvbnow,bttvb3 F$ b1 ~$ @' Z
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
, X; I: \+ K% M" A( }+ y, }
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
/ b% i6 f& c) v# I7 H  @( Itvb now,tvbnow,bttvb同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1公仔箱論壇8 h$ G; `- u. o: g7 R, y1 P
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,4996 q; b& i! d9 B, T, T- _8 @! Y
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
- L6 r9 a3 B! k! w9 G3 V* ntvb now,tvbnow,bttvb唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
9 l5 n0 e2 ^' Y0 e+ A1 D我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去! @/ V4 S8 b+ U  A
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
; W1 H1 t( C2 y9 V7 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
, k; g" O. h' f6 O% XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛0 S) E# F: _7 ~  i3 k( C; W0 q; o$ }- v
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
) ~  \  t) k3 S+ x" R5 Y係呀, 我覺得白色幾好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C& t: l& ]- L- T5 N
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇; m2 u% S5 ?- R1 f7 E' U& }
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
os.tvboxnow.com3 |' \6 \" a% d6 {& o
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
8 d- R3 [6 z  g' u0 w, m0 r* j" X7 `1 `$ wtvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
公仔箱論壇) c/ a$ t) c7 F) r# D
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
" `1 o8 N$ z! Y; \9 G/ o! [2 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037os.tvboxnow.com, p. k3 j! B1 F- w
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
" ~& l% {" s( }9 R真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
* X, ?5 m; H0 m+ I1 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& X! @8 q$ |  K6 i# s+ l" p6 m
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  _/ w* ], j' |9 S. J0 O
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU