返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
: {( m7 M7 r- b8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
' x7 B/ ^5 o* X+ q) U! xtvb now,tvbnow,bttvb我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, V  v2 d# a" q' r6 |/ u
仲有機會嬴部one返黎:P
! N! B. s1 B; w' e- u9 ~' j$ |tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
7 Y* g! e: e; L) f
丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
os.tvboxnow.com" T, ^& r6 k0 B3 m
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手# b. r& O) v4 i: q. s4 F
仲有機會嬴部one返黎:P
, T7 y' ^3 T. l, W) T/ Cos.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
9 I) b) R* g2 n4 I8 Y我諗都唔會咁易嬴到啦@@
3 m- ~" K7 [+ J" V+ i5 Y想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
! k0 b( a* }2 M0 Q) E& q3 Uos.tvboxnow.com我諗都唔會咁易嬴到啦@@
1 l: K+ f2 Z, {5 ]& y% Z) O公仔箱論壇想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...tvb now,tvbnow,bttvb9 d6 ?  ]: E% b" a' l! ]
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
2 b, n- C7 m7 P( Q  n( Y  R" Xzoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
- M. e& W8 ?2 k5 @% kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗都唔會咁易嬴到啦@@
+ r9 _5 h0 T( ]- g3 s$ `" V5 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...os.tvboxnow.com7 q* D( a: f) h6 L2 L. z, u, c# q
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 _: P) d: S% T+ f, i/ P
都係既, 聽講影相好靚" v* x- T  g) D5 u; K* I9 W
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!os.tvboxnow.com4 a  K7 k! H4 A
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩 tvb now,tvbnow,bttvb) x( ~1 `7 |4 o% ~: G0 b. n+ Z

/ m6 V4 M- z6 `) P1 ctvb now,tvbnow,bttvb邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby os.tvboxnow.com, c( W; z8 ]( B# U; E: d* A
os.tvboxnow.com: k  B+ d2 O" F5 E
我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????