返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& o/ F/ E. h2 Z: I7 |& q5 b# q+ J5 _
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎4 q) q0 d. F- ^. k- }( @
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐os.tvboxnow.com3 H* S6 n' M7 f
想試下one好耐, 聽講影相好得
6 Z, s1 W4 c% j, A! {, B$ g: U: @" e公仔箱論壇巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
7 i/ U- s6 N4 y: P/ F+ b3 K3 i) q) x
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎7 n6 z& M; E1 W5 j+ R2 V! A3 g2 l0 l
希望嬴到部one返黎!
/ R3 ?0 H  B' M: p) V: y# v% Liamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# B  W  E; G, E9 N; {
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣tvb now,tvbnow,bttvb/ a* r* W6 F& A& }  B/ O+ X
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
$ k( E! e2 c0 Y( L公仔箱論壇我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
$ D6 f0 w2 y% S5 Z. d! eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢1 o: K$ I0 G0 e1 g( N% l/ d
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 J% Z& E; ?0 M+ o. C9 j
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐
4 |* n1 g0 P% P7 e1 D6 ^! v9 S0 o公仔箱論壇想試下one好耐, 聽講影相好得& x8 K9 D6 u5 W8 f! A* F1 o4 D
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
" M7 ~% c  U: r6 N- w' T5 B" `公仔箱論壇one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% p5 }  j5 k( |3 V  ]  u
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
os.tvboxnow.com! i& P. ]9 Q7 J
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
$ i9 z' w+ D* _- X; Mos.tvboxnow.comone唔係得400萬像素咋咩?6 _9 v) g$ _2 D8 v# i- x' E7 Y+ Y
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
! G  e: L9 F) r5 n% C* n7 vos.tvboxnow.com係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
& C' o- J6 m$ o% j4 v' K5 Mos.tvboxnow.comone唔係得400萬像素咋咩?
5 g" P. q9 r4 o8 x1 p  ctvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
' ]0 B8 Z+ j. M但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
9 U2 ~3 a9 a  E: ]0 ~; tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
! F/ [* k. ^  V# C. j+ S, ros.tvboxnow.com巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
公仔箱論壇) c# K* G5 m$ p7 x+ D
yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
: U) }( q& D( P$ Q$ ]6 q不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
+ P* Q" Q" ^  p, h% ]os.tvboxnow.com不過聽講好多人訂....
4 \/ d( U5 y/ x公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
- e" S1 c; E5 v9 b7 @- _公仔箱論壇我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到