返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
  }* |6 t" b: U' O$ o& k! J, \公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
8 K- Z2 h! u) H% N7 }os.tvboxnow.com分別係...呢部係新架囉
9 K9 u5 s9 K5 D  m* M" P  p4 Xos.tvboxnow.com依家既旗艦機, 個款仲好靚仔TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 X+ V5 `0 ^! f0 L% m/ c5 @
4# 魚柳bell TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( A- z" Y. m6 A/ y* {8 Z
好型喎真係!金屬機身黎架?公仔箱論壇  I2 B; H; x4 i% f) |
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x) T4 F* w; R
好型喎真係!金屬機身黎架?2 {7 [/ ~3 k3 r) b& _9 O
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
* g. O# H+ {+ ]# _公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
2 I) K- E4 l9 {( v! l4 y; K6 N$ cos.tvboxnow.com係呀, 質感好正2 C! i7 s) v# r/ A
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長' c& C3 k( U  j1 X7 j7 r' x
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
* d" }7 ~+ {* w8 \
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell 8 X: J7 m; k, J% G2 n) f
好型喎真係!金屬機身黎架?
/ |: b4 g2 d- g0 atvb now,tvbnow,bttvb呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機tvb now,tvbnow,bttvb( k- E' P3 r" Z2 Y3 z; Q9 `
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
公仔箱論壇, k1 p6 x' d/ O" M+ n; W
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" c9 o6 j0 f: G7 D
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
" w( F, O2 E$ J4 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
公仔箱論壇3 a: U- `5 b3 i8 ~
估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急
  E7 q7 D+ J5 Q見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???