返回列表 回復 發帖

[討論] 酋長球場吹水區

,  描述: 迎欢各位球迷,抢手,兵工厂或阿仙奴支持者入来吹下水

迎欢各位笠临酋長球場

Welcome To Emirates Stadium

酋長球場吹水區題材不限, 各球迷可盡情暢所欲言, 但請遵守版規並嚴禁在此灌水或有意攻擊其他會員而演变成罵戰!!
大家都是足球爱好者亦有各自所支持既球会,相信自有閣下觀點但請同時也尊重其他人的意見! 希望大家傾得開心!!

Victory Through Harmony

評分次數

• go2david

近排见到阿仙奴俱樂部越来越热闹,所以决定接受David兄既意见,开张吹水贴比大家,希望吹水区兴旺。今日开贴大吉,请大家多多支持!多谢!多谢!
正如亨利话斋:“如果你是一名槍迷,那麼你就是,就是這麼回事,一日槍手,終生槍手,不會改變。”
好!!!mysteryray兄,我第1個撐你
今晚既足總盃,我都唔知睇5睇好.....越睇云加越火
新特難幾勁吓,梅迪薩卡今季收左皮,又用條廢柴迪佐奴打中堅.......

評分次數

• go2david

该留的不留,改走的却反而留下
据说温格在上一仗大败后非常愤怒‘f’ 球员
我看这次应该大家都会踢得积极点吧。。

評分次數

• go2david

好!!!mysteryray兄,我第1個撐你
今晚既足總盃,我都唔知睇5睇好.....越睇云加越火
新特難幾勁吓,梅迪薩卡今季收左皮,又用條廢柴迪佐奴打中堅.......
firemic 發表於 2012-2-18 07:17 PM
哈哈!多谢晒firemic兄,阿仙奴俱樂部都应该同其他球会版一样旺场,只系少左D人入来。我见近排个俱樂部都几热闹,所以搞反个吹水区比大家尽情发泄自己要讲既野。一方面可以吸引多D人入来参与话题亦可以搞旺个场。但最紧要既系有你同埋其他支持者既捧场至得。

至于今晚场波,我都会睇下,我念云家系无办法吾用條廢柴迪佐奴果种情况, 因为梅迪薩卡剛剛接受了手術治療,將缺陣一段長時間,而哥斯尼又伤埋。亦有可能用A.桑治打中坚既。甘就要睇云加点布阵啦。如果上半场就吾掂既话,就熄机揾周公算。
该留的不留,改走的却反而留下
据说温格在上一仗大败后非常愤怒‘f’ 球员
我看这次应该大家都会踢得积极点吧。。
wai4080 發表於 2012-2-18 08:29 PM
"f"都无用,云加自己亦要反省下,一味守旧对当今足球系无用左,要识得变通,对吾同既球队用吾同战略或阵形。
当然,我吾系要质疑云加既执教能力,毕竟他亦为阿仙奴赢过几座奖杯,但有时拒真系太过固执而导致败北既。
就好似点解一定要响第60-70分钟既时候先至换人呢?如果有人吾得或不在状态,就要换,换第一个好重要,有“杀一警百”之效!
仲有其它但我吾会细数啦,希望队波同埋云加本人好自为之吧!
今次吾死当辛运了,上半场10分钟,高基連就受伤离场,换进场既就是个新仔史基拿斯。。。
其實新特蘭係勁在個領隊奧尼爾......., 雲格衰在死性不改, 基本上已經多次證明DJOUROU唔得, RAMSEY踢中場係唔掂, 都係唔肯改, 唔肯變。

評分次數

• go2david

睇黎你應該可以搵周公
迪佐奴 又係你
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
史基拿斯踢中卫,華美倫改踢左卫。
今场阿仙奴既右场因为張伯倫既关系变得非常之活跃,反之左边謝雲奴就好静。

失球啦!第40分钟,又系迪佐奴既失误,送个自由球比人,虽然自由球无打入,但亦因为甘而失球。。。。。。 真系无言

新得兰打得非常积极,完全将枪手们压住来打,我睇都系凶多吉少嘎啦!熄机揾周公算吧啦!
各位早紏啦!

評分次數

• go2david

雲加唔该比下机会比拿勇啦!
我岩岩開黎睇緊,未知情況,71分鐘重輸緊1粒,中前好似無咩計咁............
吓,原來果球又係迪佐奴犯錯呀?
阿仙奴輸緊2-0

好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一個反擊即時輸多粒............唔知係張佰倫定基比斯既烏龍!!!!