返回列表 回復 發帖
Hello. 各位早呀.
外星貓E生

回應 Geai 第 3804 篇文章

几好啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jclai 於 2008-8-4 08:20 AM 發表

努力打扫一下。。
你没扫啊...

回應 jclai 第 3806 篇文章

几点啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:19 AM 發表
Hello. 各位早呀.
只猫咁早啊...
今日没人啊...master G闪咗去边啊...

回應 mickeybblim 第 3812 篇文章

Sunday my time   went out play play lor
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 11:42 AM 發表

你没扫啊...
今天好静!没什么人在。快快扫。。
原帖由 Geai 於 2008-8-4 02:39 PM 發表
Sunday my time   went out play play lor
master G..同GF出去玩...不得闲
原帖由 jclai 於 2008-8-4 06:10 PM 發表

今天好静!没什么人在。快快扫。。
我到咗啦...为什么没人啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:12 PM 發表

我到咗啦...为什么没人啊
放工了,在没人来,回家咯。

回應 jclai 第 3818 篇文章

J 师奶... 小心D啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:29 PM 發表
J 师奶... 小心D啊...
小心什么??

回應 jclai 第 3820 篇文章

小心驾车....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:33 PM 發表
小心驾车....
我的老爷车max speed 60km/h