返回列表 回復 發帖

2011-2012 英冠盤王 -- 黑池

今季黑池降回英冠作賽, 買走了主力查理阿當及DJ 甘保, 但保留其他人腳, 兼且加入了巴利費格遜, 實力不至差太遠.
經過一年英超磨練, 相信等閒英冠球隊十分難以應付. 而事實上今季英冠球隊實力突出的並不多, 應要長追黑池.

5/8   侯城 vs 黑池    主讓平半      賽果 : 0 : 1 / 盤路 : 勝
14/8 黑池 vs 彼德堡 主讓半一      賽果 : 2 : 1 / 盤路 : 勝
今晚受讓侯城平半, 對方傷兵多, 值得捧黑池 !
我买侯城
69 巴西U20(中) 4 二球/二球半 0 巴拿馬U20
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
我买侯城
69 巴西U20(中) 4 二球/二球半 0 巴拿馬U20
civicboy1969 發表於 2011-8-5 10:24 AM
呢到俾唔俾玩SIDE BET ?
睇边个要对咯,通常都系嘉大大玩~SIDE BET 10亿
睇边个要对咯,通常都系嘉大大玩~SIDE BET 10亿
civicboy1969 發表於 2011-8-5 10:32 AM
諗住同你玩BET牙骹咋

你有無玩yahoo經理人大賽?
没~唔知也野
巴西U20 4 : 0 巴拿馬U20   89'
埃及U20 4 : 0 奧地利U20   90'

赢钱
没~唔知也野
civicboy1969 發表於 2011-8-5 10:43 AM
登記後你自己成為經理人, 用100分去買英超球員, 每一個球員每星期賽事都有評分, 睇下一星期得分而排名.
巴西U20 4 : 0 巴拿馬U20   89'
埃及U20 4 : 0 奧地利U20   90'

赢钱
civicboy1969 發表於 2011-8-5 10:44 AM
我中巴西大, 不過應該買-2/-2.5, 有1.9, 大只有1.7
諗住同你玩BET牙骹咋

你有無玩yahoo經理人大賽?
威猛哥 發表於 2011-8-5 10:35 AM
http://www.tvboxnow.com/thread-1575334-1-1.html
請成為我地公仔箱第17位參賽者~
http://www.tvboxnow.com/thread-1575334-1-1.html
請成為我地公仔箱第17位參賽者~
zzleezz 發表於 2011-8-5 12:48 PM
即去報到
今晚受讓侯城平半, 對方傷兵多, 值得捧黑池 !
威猛哥 發表於 2011-8-5 10:18 AM

威猛哥 發表於 2011-8-6 10:07 AM
\\

老细呢排都好利害!!!!!!
人在江湖~身不由己
14/8 黑池 vs 彼德堡 主讓半一