返回列表 回復 發帖

FINAL SCORE

RUSSIA 2 - 1 England

oh no
英格兰番薯甘
原帖由 kpeople 於 2007-10-18 12:44 AM 發表
wow
有先见之明,被英格兰仙到,虽然买几蚊........
I just feel England maybe happy with "One Point" but i don't expected they lose by 2-1. The England Manager's are in Trouble now!!:onion31:
rooney make a goal
but also make a penalty for people
应该点定义他好
原帖由 kpeople 於 2007-10-18 12:56 AM 發表
rooney make a goal
but also make a penalty for people
应该点定义他好
是他; 也是他
好彩,我无买呢场!
原帖由 jacksonkua 於 2007-10-18 12:59 AM 發表

是他;鬼 也是他
精句:onion14:
我想买多但有CREADIT LIMIT
:onion14:  預左佢輸.. 但是冇買russia.. 因為唔希望佢輸.

一路以來好多人都好支持英格蘭, 我都支持.
畢竟睇佢地踢波的時間最多.
但是我覺得英格蘭稱唔上強隊, 只不過係二流隊伍.
:014:  烏克蘭入左四粒
只是多明星球员,但球队本身没咩用
原帖由 ed_teck 於 2007-10-18 01:11 AM 發表
:014:  烏克蘭入左四粒
早知都买它
原帖由 kpeople 於 2007-10-18 01:12 AM 發表
球员的配合不佳,英各兰主教练可能没料!!:024:
原帖由 kpeople 於 2007-10-18 01:12 AM 發表
係.. 個個都係 superstar.
教練又唔掂.. d 打法 out 曬.. 學人地打鐵桶陣, 不如去教意甲.
傳媒又次次寫野誇張, 明明實力只不過一般.
仲想拿盃, 等多一百年可能會的.

評分次數

• 彿印

蘇格蘭俾人開刀..