返回列表 回復 發帖

回復 #313 ed_teck 的帖子

他生先....
原帖由 HIDE 於 2007-10-1 11:32 PM 發表
原來 sport game 都有吹水區
我買左維拉  連刺拔起 :onion31:
HIDE兄好呀~~ welcome to 吹水呀~~我们全部都买热刺呀~

回復 #317 canz85 的帖子

他输的....我们赢loi.....
原帖由 canz85 於 2007-10-1 11:40 PM 發表

HIDE兄好呀~~ welcome to 吹水呀~~我们全部都买热刺呀~
放心.. 團結就係力量, 況且HIDE 的眼光一直以來都嘛嘛.. wahaha...
原帖由 ed_teck 於 2007-10-1 11:36 PM 發表

你生定係你個 bf 生先?
哈哈开玩笑吧了~~我是华仔来的麻~~那里会搞断背呢~~

回復 #320 canz85 的帖子

华仔的新戏就是搞断背的!!哈哈哈
原帖由 canz85 於 2007-10-1 11:43 PM 發表

哈哈开玩笑吧了~~我是华仔来的麻~~那里会搞断背呢~~
可能pp 的華仔口味不同..

回復 #322 ed_teck 的帖子

好....不管我事......
原帖由 ljw1982 於 2007-10-1 11:45 PM 發表
华仔的新戏就是搞断背的!!哈哈哈
連內幕人仕都這麼說了...
原帖由 ed_teck 於 2007-10-1 11:42 PM 發表

放心.. 團結就係力量, 況且HIDE 的眼光一直以來都嘛嘛.. wahaha...
哈哈~~亏你讲得出~~   我就不敢了
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-10-1 11:47 PM 發表
好....不管我事......
佢要搞你.. 仲唔關你事?

回復 #325 canz85 的帖子

阿爷来科嘛....
原帖由 ed_teck 於 2007-10-1 11:48 PM 發表

是呀~~~华仔新戏投名状,是和杰少搞~~

回復 #326 ed_teck 的帖子

没人知佢要搞我......:crazy:
原帖由 ed_teck 於 2007-10-1 11:48 PM 發表

是啦!! 害我不敢跟他一起出去!!