返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 7 P6 ?. }  o% l
我比你估啊``` ;)
( `1 q8 s- Q) O0 z. j睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[tvb now,tvbnow,bttvb( T, c, X8 }7 M2 c: Z% c
又唔見你同我TALKK*!! os.tvboxnow.com! q: o( v; y, a" m2 X1 E0 Q8 _
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
& o0 |! w5 S/ z# H- k- _; }' Ros.tvboxnow.com-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
0 D" G+ |0 V% p: ?. o" m,,我唔多鐘意keep相係到.......
! a" m% a# J. l2 r) I/ [5 O公仔箱論壇唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 \4 n5 Y: B% B+ O9 a
o甘你覺得我本人呢..?tvb now,tvbnow,bttvb/ R6 i: i- ~6 A
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
1 i/ c- q6 H1 R2 ~" l' m: H& h& A4 j,,我唔多鐘意keep相係到.......
! x/ q, d1 K. \唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
+ \/ v% p4 ~$ u公仔箱論壇本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*1 s# h6 y! g+ c1 r3 u$ x7 W
有大把人靚過我係到..
3 G" o( [$ i1 ~$ Ytvb now,tvbnow,bttvb一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb: @& }0 D; F! }6 |1 `- H, |, }' E
下.. VIP* 又點做嫁..?*
6 R8 z) |( t' H9 o" M公仔箱論壇有大把人靚過我係到..
' i& j, S" Y5 M& H3 z# q6 s$ C( g4 W+ u4 M一定唔會贏既.. = =
. [5 X$ ]' {8 Wtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
* J3 ~3 u9 R  N, E; {; N我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
1 R9 W9 z  l7 k0 e9 J$ B3 x# D% g6 b+ \點都有一票喇,你係咪係外國嫁公仔箱論壇8 t* U0 z" q- A, D& b% w3 S

1 u& v3 J. `" h/ w) v% G; oos.tvboxnow.com[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 os.tvboxnow.com- y0 E# V2 `5 a, ]. r+ I
我太樣衰啦...
8 u; ]: c! V& i" Y
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
* t) H. r/ v8 cos.tvboxnow.com
换照片了啊..!!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- S" V- n6 {: H9 W2 x; x8 V
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb" P! R! v2 Q1 q1 b2 }1 a, e( U
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
; A+ k0 Y, f" K$ y( [+ w) f又唔見你同我TALKK*!! tvb now,tvbnow,bttvb  {3 g# v$ K# j7 s: F+ I! f
心 淡 了............ * ~~
! b2 f4 ^9 t/ w& i( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 Y' R2 e7 s6 \" a$ t1 [  j 我邊有啊。。。
8 c' i  l0 \- _" o我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
; y! Y1 r- S% s5 M9 V公仔箱論壇區係長輩嘛~~tvb now,tvbnow,bttvb6 P4 C# G( r0 U  U. ?- U+ q
我當然係要卑返少少面區) w$ }- H: K7 N7 i8 A1 Y
(唔好同區講啊)
1 t4 S) R) O0 b- G  s: z3 k9 Ztvb now,tvbnow,bttvb好啦e+同你TALK啦
7 {% T5 t& _; t+ j$ C2 fe~~ 你又換佐相啊?1 [) K7 k" G: M* X( ]9 X, ^
かゎぃぃ です~~
# U3 O6 Y2 v% y# {/ {: L* k0 H幾時得閑出黎陪我行街姐公仔箱論壇. t4 \! y! k& L3 J' x
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
4 J0 X" S5 y( D5 M8 v- `& Q$ k5 y=_=我有你msn嫁os.tvboxnow.com% M, `2 P/ O! q0 M9 A& E, W
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁
: P/ N- c  J0 c2 T- P; xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. K* k' @* m! d4 d, {公仔箱論壇我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
" M3 o' A/ a2 V3 E- C( [os.tvboxnow.com
$ a4 v6 M7 n6 wtvb now,tvbnow,bttvb估唔到係度見到你=0=TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R$ H# G! i3 Q; x2 }$ l
  ^. Y- i  j2 P- l9 g! ]$ Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
% c: ]! r  p0 ^1 Ttvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人??? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- x4 _) R5 d% P( Z3 V
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
3 n+ Q8 N& l/ \& O6 t9 J+ H* n# d: K 原來你比我仲狼公仔箱論壇, m' U, n+ p/ C( ^, Z
2,3年前已經識得人???
3 f3 V' ~, L' J* g. V我地得閑過去談下區
公仔箱論壇5 N  g. H8 G3 w, t' S. B( o& E
. D2 x' O( `- e- a' w2 f6 P2 f
其實我同佢無乜傾計嫁-.-公仔箱論壇. k& l# ~9 s% O4 j$ O* ?
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
" i) l  l# m; u# GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。N年前的事
长发靓女:014:
' }/ r' B  W6 z; W  H, m* w6 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??公仔箱論壇: [' V) W) j8 I& b. Y4 I, ?
定係區到過紐約???