返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
; b% i: E9 C3 Y& G6 v* {% qtvb now,tvbnow,bttvb- u; i/ y: {- r8 V
7 V/ a5 a3 b7 V# l

. `  X/ x  g( z2 z7 b" n+ E8 b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
7 u9 y" ~0 [8 D9 B3 |6 P. jtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇) D' C# o4 D' C6 M9 r
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....os.tvboxnow.com, X+ P+ T6 Q7 ]6 N6 k" `
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f1 F: o+ T  z& b7 O$ }. r1 h

W$ m$ v6 b# _- J8 |- @$ X& d公仔箱論壇「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
. T) D+ p7 c& k2 ltvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com- B' r  N+ C+ C9 T! O4 K1 V! K
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
, T" E! w! k/ Y8 K# l' aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' e7 q! U- E  U/ |  w阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....os.tvboxnow.com. {7 D1 I3 }" S0 f* i2 N
os.tvboxnow.com2 J- c$ M) f, H& e! m
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
! }/ C  U0 e' ?* C" \* ~# E9 E5 dleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
/ Z' F1 w" J: E) [" j; z# f! F: `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d2 i! I/ d( p  Z* Y
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
tvb now,tvbnow,bttvb5 i+ B% ~7 u. v9 U2 U

% j& x5 r! }! LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!tvb now,tvbnow,bttvb5 _) _0 n8 X4 z
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
公仔箱論壇7 ~9 {3 z. W, G, p
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
3 L. R# Z5 o* A4 ^# f公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 x8 ], H' g2 g$ g( P8 L
公仔箱論壇) Q* ~, f  w* k. j/ t
真係有拳譜參考架。
os.tvboxnow.com! v6 D# z) A2 F3 N: @6 K
公仔箱論壇; h4 `  O7 {1 N$ @6 D' }4 |" N2 y
「初鍊」tvb now,tvbnow,bttvb0 R6 G! L" N* ?5 K& A1 N
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
/ c5 {4 J/ Q5 z8 w+ w- q$ etvb now,tvbnow,bttvb「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
! n2 Z! A5 w: e( U+ Ctvb now,tvbnow,bttvb282659628265982826597公仔箱論壇3 G( [2 o5 |9 H  \8 f" R6 _/ O
2826599os.tvboxnow.com5 W- u) v" i, [
真係有拳譜參考架。
8 M! X+ M* a$ A3 f/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
- _/ D7 n1 j5 P0 ?( _* z% t出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
7 Y0 y1 p7 |9 w9 n' O( v1 }* [os.tvboxnow.comos.tvboxnow.com' C# ?8 E' S9 V8 Z& k
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
$ d7 c& e: \- i+ F; h出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
7 L; p3 i- p7 Q8 T) s  Otvb now,tvbnow,bttvb2826645公仔箱論壇7 V* d# K% m/ l( y+ e( ?4 k# W
/ f4 v3 K+ v; ~, ^, G2 J公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 g) |- l, U, P$ |1 s1 t5 o( @* N
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

8 N" E& s. A7 F9 T" Y7 H0 {+ Nos.tvboxnow.com各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
28274816 Q4 U" ~9 R- R' z; v. o. ]
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......tvb now,tvbnow,bttvb% O/ ]1 y% F; ~1 u7 _* V
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
* ~0 V' g" `  g5 Ytvb now,tvbnow,bttvb有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
: K  n% T- ]7 |" t3 }5 ^: E& Y3 dtvb now,tvbnow,bttvb有無放大鏡TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 S$ n5 i0 ~8 o. s: i
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
, d! V0 I  [: K4 v9 N+ I哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。5 t( a& I3 O) Z- ~- W
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
9 I0 N- I) a8 I. t! T# q香香好可愛。