返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...
! J7 u# v3 y1 t- h大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
os.tvboxnow.com) b" Q* O$ n6 D3 ~$ |. W
我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!
* [" E8 Y. O3 a2 Q$ i" b+ g5 Y+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 n5 K0 U/ u# c& LI agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...
" O2 i, C' G" q# q( |  `* B, ^% cPedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ d/ ~  \( ?4 g! x
5 n+ _/ o. p9 z
你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
3 s- G9 s! \6 C% d) [  U公仔箱論壇我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
) Z5 T1 {/ ]! ^8 e1 m* O5 \8 A( d' ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
5 o' v" l9 b/ n, G5 d% K2 Y5 u5 ^os.tvboxnow.com' f: Q, v2 u0 N) y
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
$ h% y! S1 ~2 s& m7 Q, _0 Q: S7 E/ x
  a% h" d, R5 E' Z3 ?8 e/ N5 E
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ...+ K8 a6 w7 T1 a, _
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
: t1 y) N) m" P' f: f- Q 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。公仔箱論壇8 q, a0 k* a; }( X* Q
想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
( R- p& C% N; J1 ~公仔箱論壇 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。tvb now,tvbnow,bttvb! w8 |$ @  i. O+ g
想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?# Y( z" h7 p/ w; M; D* W' P- i
leekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
' i* H: M( V& l' Y% Y' S- x  r2 z
; ~! S" J1 z- ~7 J6 P! |因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
5 r/ O) I) g/ y" ttvb now,tvbnow,bttvb
0 O$ l8 u1 \- Q, K+ F8 Q8 W2 d公仔箱論壇因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
9 j* g' F# ^1 E+ P' n大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
# v, W3 Q* i1 d. ?+ _$ Q2 ftvb now,tvbnow,bttvb而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動! D7 A! q  d0 Q- y3 `
M Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?/ @6 J1 F* P/ I% @- R! g, A! J
     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕
公仔箱論壇& w0 `% Z' U7 K  }) }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# c, s. \$ N' l; Z, n& \
os.tvboxnow.com7 u. L6 j+ E; |* \  L% \- w
母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。
$ z, E( |8 z- M, G

6 b/ G. D  @9 c& |/ s1 S& Z( CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A, P) x2 K2 F1 k$ M; F9 |
zzleezz
5 P0 W& f$ a6 R' N! ]+ a: F大文細佬
; F2 r6 e+ {; u5 A( Z4 E公仔箱論壇chy25
, Q9 B+ i  ^$ c2 \tvb now,tvbnow,bttvbmecaca
8 V( j9 T/ i% x. z% g7 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 d. m- \3 p' z# ~
公仔箱論壇) d7 A# `* l. G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架