返回列表 回復 發帖
no no ...係純情 pure
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:26 AM
我咁純情咪好易俾你地呃咯。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我咁純情咪好易俾你地呃咯。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:36 AM
唔會~~邊捨得呃你呢
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
咁我教你叫一兩句啦。。。
咁ga=雞飯
咁se=豬扒飯
pho 帶(有國語講)=生肉粉
pho chin/nam=熟肉粉
pho sanh=百葉粉
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:34 AM
thanks~~終生受用...
你地個餐牌都係用繁體字...
唔會~~邊捨得呃你呢
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:43 AM
你夜麻麻做乜出刀仔啊。。我驚架。。。
thanks~~終生受用...
你地個餐牌都係用繁體字...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:46 AM
系咩??我唔記得咯。。。我只系記得NUMBER jar
系咩??我唔記得咯。。。我只系記得NUMBER jar
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:48 AM
得20樣野食..好易記姐..

唔該V1+VA +V03 +110C
撻撻閃咗啦
撻撻閃咗啦
真爱难求 發表於 2010-4-16 01:57 AM
點緊菜呀~~~~~~~~~~
唔該V1+VA +V03 +110C
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 01:53 AM
好。。咁我重復你點嘅菜。。
VI=火車頭
VA=香茅雞腿飯
V03=米紙卷
110C=西瓜汁加咸檸
點緊菜呀~~~~~~~~~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 02:00 AM
我已經接咗你other啦。。。
好。。咁我重復你點嘅菜。。
VI=火車頭
VA=香茅雞腿飯
V03=米紙卷
110C=西瓜汁加咸檸
真爱难求 發表於 2010-4-16 02:01 AM
?點解西瓜汁加咸檸會好飲呢?
?點解西瓜汁加咸檸會好飲呢?
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 02:03 AM
我就試過,唔好飲。。。
111C=蘋果汁加咸檸仲正。。。
其實最好飲就系103=咸檸加蘇打水。。。
我就試過,唔好飲。。。
111C=蘋果汁加咸檸仲正。。。
真爱难求 發表於 2010-4-16 02:05 AM
就係未試過..先order try 吓