返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-8-22 10:06 PM 發表。

早晨!:onion14:
阿妹,你返黎啦
大家好掛住你。。
原帖由 boy321 於 2007-8-22 10:09 PM 發表。

阿妹,你返黎啦
大家好掛住你。。
係大哥定大家吁?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-22 10:11 PM 發表。

係大哥定大家吁?
大哥當然係最掛果隻:014:
我代大家講姐:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-22 10:14 PM 發表。

大哥當然係最掛果隻:014:
我代大家講姐:onion14:
真慨低鍚
你地好開心喎、日日開 Party‧
hi
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 10:21 PM 發表。
hi
炎之贵公子

我係""火焰幫公主""個個都叫我做亞妹、
原帖由 lux1261 於 2007-8-22 10:18 PM 發表。

真慨低鍚
你地好開心喎、日日開 Party‧
係呀,晚晚一邊吹水一邊聴歌仔:014:
你今晚上唔上黎:onion14:
亚妹啊你以后就叫我贵公子啦
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 10:21 PM 發表。
hi
贵公子。。。
你终于加入啦:onion05:
原帖由 boy321 於 2007-8-22 10:28 PM 發表。

係呀,晚晚一邊吹水一邊聴歌仔:014:
你今晚上唔上黎:onion14:
今晚未訓就一定黎吹水

回復第 9249 帖由 boy321 所發的帖子

是啊!!点解会甘少人:onion03:
原帖由 lux1261 於 2007-8-22 10:31 PM 發表。

今晚未訓就一定黎吹水
我希望你今晚唔好咁早訓
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 10:33 PM 發表。
是啊!!点解会甘少人:onion03:
那你要努力叫多点人加入。。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-22 11:42 AM 發表。

我唔理,阿妹係大公主:onion14:
我好感動吁!
我有大哥鍚
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 10:28 PM 發表。
亚妹啊你以后就叫我贵公子啦
貴公子