返回列表 回復 發帖
哇。。份早餐好豐富嘙。。。
你要喂我食都唔好手震啦。。。
真爱难求 發表於 2010-4-13 11:32 AM
晴晴...今日放假...食完喂喂早餐有乜攪作...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
晴晴...今日放假...食完喂喂早餐有乜攪作...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 11:36 AM
如果冇人吹水,我就繼續煲劇咯。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
如果冇人吹水,我就繼續煲劇咯。。。
真爱难求 發表於 2010-4-13 11:46 AM
我11點起身...準備去LUNCH..
bye bye 晴晴...miss you
bye bye 晴晴...miss you
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 12:21 PM
撻撻要俾心機做嘢啊。。今晚見。。
我upload咗好耐,擺唔到D相啊
早餐食唔到,我會安排午餐俾你地食。。。
真爱难求 發表於 2010-4-13 11:03 AM
靚靚, 我今日沒早餐吃了
靚靚, 我今日沒早餐吃了
小飛機 發表於 2010-4-13 01:53 PM
SORRY BOSS我upload唔到D相。。。。

我請大家食晚飯補數好嗎[local]4[/local]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我請大家食晚飯補數好嗎959514959515959516[959518local]4[/local]
真爱难求 發表於 2010-4-13 05:57 PM
咁好餸
咁好餸
老F 發表於 2010-4-13 06:01 PM
少少意思jar...
少少意思jar...
真爱难求 發表於 2010-4-13 06:02 PM
你未放工?
你未放工?
老F 發表於 2010-4-13 06:07 PM
我今日休息啊。。。