返回列表 回復 發帖
我知道。。。我住系唐人街。。。之前系pho88打工。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:10
真爱你到底几岁了?
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我又不是怡宝人
你做回你的笌菜妹 or 笌菜鸡妹啦!
allex84 發表於 2010-4-10 02:16 AM
咁你咪要做~~蝦面或者喇沙佬咯。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我都想啊。。打工仔一名
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:12
打工仔?我以为你去外国学回来了再开餐厅?
哇!真喺女强人啊!
allex84 發表於 2010-4-10 02:17 AM
我系小女人jar。。。
那你又记得你认识我几天了吗?
allex84 發表於 2010-4-10 02:18 AM
閉。。。唔記得。。我只記得你成日偷我D菜。。。
早兩晚先食完,覺得冇以前咁好食咗。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:14
你们怡保人时常能吃到笌菜鸡所以就吃到厌咯!
外地人来到那边就觉得很好吃了
真爱你到底几岁了?
allex84 發表於 2010-4-10 02:19 AM
成年人咯。。。
家陣知道啦。。uncle。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:15
阿婆
不要整天只看F4,连F1也不懂啦!
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-10 02:20 AM
咩黎架???
我知道。。。我住系唐人街。。。之前系pho88打工。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:10 AM
唐人街太複雜..冇去很久..我食pho hoa 火車頭..士加保有
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
打工仔?我以为你去外国学回来了再开餐厅?
allex84 發表於 2010-4-10 02:20 AM
冇捻過嘙。。。。
我去鏟雪姐。。。冇浸咸水啊。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:16
去玩雪那么舒服啊
去那边打工是半工读?
你们怡保人时常能吃到笌菜鸡所以就吃到厌咯!
外地人来到那边就觉得很好吃了
allex84 發表於 2010-4-10 02:22 AM
你都算系外地人咩??
咪就系咁咯。。。。果以刻我先知佢真系自己做老細。。。
之前我捻住叫下爽。。點知佢真系老細級人馬。。
真爱难求 發表於 2010-4-10 02:18
我之前是以为他做sales 之类的
听他跟hui姐说好像是会去见深圳见顾客的吧!其实我也不是很清楚