返回列表 回復 發帖
原帖由 bourget 於 2007-8-22 01:55 AM 發表。

wwinglin 走左 ﹖﹖
我返來~~你又走~~ 快d回來呀

回復第 8803 帖由 boy321 所發的帖子

真係冇黎幾日就多做咁多頁..真係勁

忙就唔係忙
都係出下街姐:onion05: 不過天氣報告話呢幾日會落雨
........冇得出街囉:onion03:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-22 02:03 AM 發表。

我返來~~你又走~~ 快d回來呀
你唔理我啦。。
hello anybody home???
原帖由 boy321 於 2007-8-22 02:11 AM 發表。

你唔理我啦。。
你又去佐抄股~~人都唔係度~~點理
原帖由 h2o 於 2007-8-22 02:06 AM 發表。
真係冇黎幾日就多做咁多頁..真係勁

忙就唔係忙
都係出下街姐:onion05: 不過天氣報告話呢幾日會落雨
........冇得出街囉
你唔係度,我地就要落力D:onion14:
所以你要多D返黎啊。。。咪成日掛住出街:onion03:

回復第 8809 帖由 炎之贵公子 所發的帖子

hello
原帖由 wwinglin 於 2007-8-22 02:12 AM 發表。

你又去佐抄股~~人都唔係度~~點理
我邊有掛住炒股喔,你都唔理我啦:onion03:
原帖由 boy321 於 2007-8-22 02:15 AM 發表。

我邊有掛住炒股喔,你都唔理我啦:onion03:
係~~你好嗎~~
我仲以为没人噢 还好有人耶:014:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-22 02:18 AM 發表。
我仲以为没人噢 还好有人耶:014:
你仲未加入啊。。。:onion03:

點我加入

回復第 8811 帖由 boy321 所發的帖子

呢幾日都應該唔出街
我諗會有時間上黎吹水:onion14:

係呢 其它人幾好嗎?
上果幾次黎都冇見過杜仔喎 (失蹤人口?!)

回復第 8815 帖由 炎之贵公子 所發的帖子

係邊樹黎幾朋友呀?:onion14:
原帖由 h2o 於 2007-8-22 02:28 AM 發表。
呢幾日都應該唔出街
我諗會有時間上黎吹水:onion14:

係呢 其它人幾好嗎?
上果幾次黎都冇見過杜仔喎 (失蹤人口?!)
全部人都好掛住你啊。。。你E+係法國生活如何:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-22 02:23 AM 發表。

你仲未加入啊。。。:onion03:

點我加入
你又唔理我:onion03: