返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2006-8-14 10:37 AM 發表

我囉:L
Hey, why you are 見習版主?
you are not 版主 ma?
看著你是種享受 擁有你更是感動
唔該發現有人係吹水區違規~
請到舉報舉報~
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=10843&extra=page%3D1
唔該幫下手[-O<^:)^
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 danewin 於 2006-8-14 10:42 PM 發表

Hey, why you are 見習版主?
you are not 版主 ma?
我做左見習版主一陣之ma~~
未升做版主ar~~
原帖由 dororo 於 2006-8-14 10:50 PM 發表

未升做版主ar~~
其實見習版主升為版主既試用期係幾耐~
e+都無定案~
可能外父你要耐心等下~:L
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2006-8-14 10:50 AM 發表

未升做版主ar~~
Really, but I saw you are 版主 be4.....:L
原帖由 danewin 於 2006-8-14 10:53 PM 發表

Really, but I saw you are 版主 be4.....:L
我一直都係見習版主wo:L
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-14 10:52 PM 發表

e+都無定案~
我有效期至 2006-10-6 wo:o
原帖由 dororo 於 2006-8-14 10:55 PM 發表

我有效期至 2006-10-6 wo:o
原來有有效期~
我都唔知添~:lol
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-14 10:52 AM 發表

e+都無定案~
Is it including this topic "Tvbnow吹水家庭~任何人都可以入黎傾計嫁"??:L
then we can't "3 ) 不 能 呃 POST  ( 扣 分 ) ( 呃 POST 定 義 為,,  發 出 大 量 SMILIES,毫無意思 )"

:lol;P
原帖由 danewin 於 2006-8-14 10:57 PM 發表

Is it including this topic "Tvbnow吹水家庭~任何人都可以入黎傾計嫁"??:L
" 任何人都可以入黎傾計嫁 "~
呢一句就免責啦~
所以無違規~:lol
原帖由 danewin 於 2006-8-14 10:58 PM 發表
then we can't "3 ) 不 能 呃 POST  ( 扣 分 ) ( 呃 POST 定 義 為,,  發 出 大 量 SMILIES,毫無意思 )"

:lol;P
你只係發左兩個唔算大量~
如果你真係違規~
我係唔會手軟嫁~:@
原帖由 danewin 於 2006-8-14 10:57 PM 發表

呢個 一直都會係度~~
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-14 11:01 AM 發表

你只係發左兩個唔算大量~
如果你真係違規~
我係唔會手軟嫁~:@
:Q:Q

We are 吹水家庭 lor....:D, any faces?? :lol
原帖由 danewin 於 2006-8-14 11:03 PM 發表

:Q:Q

We are 吹水家庭 lor....:D, any faces?? :lol
無面卑~
我係軍令如山~[-X