返回列表 回復 發帖
原帖由 danewin 於 2006-8-14 09:29 PM 發表

Yeah, your dad doesn't take care of you too...;P
我外父~
唉~
一樣命運~
边理得我咁多呀~:L
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-14 09:31 AM 發表

我外父~
唉~
一樣命運~
边理得我咁多呀~:L
They will be back tomorrow la...^:)^
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 danewin 於 2006-8-14 09:34 PM 發表

They will be back tomorrow la...^:)^
YEAH=D>
所以話明天會更好~:D
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
yeah, it is true....
your 外父 not here?
Playing games??
原帖由 danewin 於 2006-8-14 09:38 PM 發表
your 外父 not here?
Playing games??
唔清楚~
或者睇緊野掛~
倾紧么?
原帖由 ed_teck 於 2006-8-14 10:00 PM 發表
倾紧么?
無野好傾~
傾下有乜大計~:lol
返黎la~~~
原帖由 dororo 於 2006-8-14 10:24 PM 發表
返黎la~~~
外父返黎啦~
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-14 10:26 PM 發表

外父返黎啦~
頭先去左睇tv~
原帖由 dororo 於 2006-8-14 10:28 PM 發表

頭先去左睇tv~
哦~:o
無人呀~:o
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-14 10:35 PM 發表
無人呀~:o
我囉:L
so quiet...:L