返回列表 回復 發帖
C7 太花巧左。。
不过仲很有潜质,要多点磨练
原帖由 ed_teck 於 2006-8-13 12:31 PM 發表

几惊点错路你行。。
如果买埋2 : 1 就赢很多啦。。。:D
I bought 1 : 1, lost :(
看著你是種享受 擁有你更是感動
原帖由 ed_teck 於 2006-8-14 12:33 AM 發表
C7 太花巧左。。
不过仲很有潜质,要多点磨练
佢 E + 識傳波拉 [-X
不過我中意 C7 就係中意佢 D 花巧野!
佢唔玩野場波無咁好睇 :L
死火。。。 gam 大整蛊
原帖由 ed_teck 於 2006-8-14 12:35 AM 發表
死火。。。 gam 大整蛊
==?
原帖由 HIDE 於 2006-8-14 12:31 AM 發表

小咁個負擔 .. 雲佬真係好貴 :L
不過卡域克又唔值呢個價買返黎 :@
乜ar,卡域克仲貴多雲佬500萬ar,係費蛇成日趕走d有用ga球員...
原帖由 泰利26 於 2006-8-14 12:37 AM 發表

乜ar,卡域克仲貴多雲佬500萬ar,係費蛇成日趕走d有用ga球員...
我話人工 :L
轉會費卡域克買貴左佢幾倍 :@
原帖由 HIDE 於 2006-8-14 12:34 AM 發表

佢 E + 識傳波拉 [-X
不過我中意 C7 就係中意佢 D 花巧野!
佢唔玩野場波無咁好睇 :L
我都赞成你的讲法。只是觉得C7 波路仲未成熟
雲達竟然運到輸埋,高路士頂到落地彈眉唔入.... =.="
77 分鐘 仲係 1:2==
讲真我都觉得卡域克是笔不化算的买卖。。
去派彩先。。 88
原帖由 HIDE 於 2006-8-14 12:19 AM 發表

係時候借錢食息 ;P
牙爺 .. 你都幾識避左我呢句 ;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-14 12:29 AM 發表

mu......每況越下, 我覺得
C 7就無乜意見,不過都幾多英超球迷唔太like佢...
費 SIR 踢走雲佬換入卡域克...mu都無乜大轉變
Fergie should reconstruct his team
just like ARsenal

a young team like

DR__  RIO  HENZ EVRA

RON   CAR  PARK  K.RICH

A.SMITH  ROON

just buy a DR and they would be fine
原帖由 andone 於 2006-8-14 12:42 AM 發表

Fergie should reconstruct his team
just like ARsenal

a young team like

DR__  RIO  HENZ EVRA

RON   CAR  PARK  K.RICH

A.SMITH  ROON

just buy a DR and they would be fine
費 SIR 搵班後生頂班經驗老到既車仔呢 D =333=
都幾難頂! :L