返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-7-8 03:26 AM 發表
有无人啊
mamak boss黎咗尼度
不使开档啊..
我中等紧我个roti canai:onion03:
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-8 11:06 AM 發表
無見一晚, 亞嫂變亞婆.
没变..人老咗..自然会边咗阿婆婆

你米中厉害..由猫变人
原帖由 CC517 於 2008-7-8 12:05 PM 發表

彼此彼此.
我变老J..
你由猫变人啊..
点叫彼此彼此啊...
你系妖怪
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-8 12:09 PM 發表
hai... 你好象好忙哦....
忙里偷闲
原帖由 fruitie1986 於 2008-7-8 12:49 PM 發表
"您的現金不足,不能申請家族"

我不夠錢咧。。。。所以不可以申請

大家好!
你都进兄弟帮了..
也好啦~
那帮的人都很好

回復 #7172 CC517 的帖子

你...哎呀呀
原帖由 rosas 於 2008-7-8 12:57 PM 發表
各位大家。。。阿姨我来了~~~~~
吃了河粉清汤还是觉不饱~~~
我等的roti canai到现在都还没来
原帖由 fruitie1986 於 2008-7-8 01:14 PM 發表
醬好啊。。。還有薪金分?
好﹐現在就加入。。。。
幾時會分一次?:onion05:
少林也有分啊...
可惜你不够资格...
不然的话,叫88师兄给你30万块..

p/s:不好意思88师兄

回復 #7183 bmoon1977 的帖子

某人叫我减肥
所以没有吃..

p/s:呵呵~你讲华语

回復 #7186 bmoon1977 的帖子

:019: 我大肥婆啊..

回復 #7189 bmoon1977 的帖子

家下我系超超超肥婆...