返回列表 回復 發帖
原帖由 maui 於 2008-5-13 02:02 PM 發表
wait i back ipoh i buy a beer....near my ipoh house there got alot of pub...
东区系就系好多pub,不过D靓女衣着就~~~~
原帖由 huey23 於 2008-5-13 02:06 PM 發表
:019: 我只是喝一杯而已~
就可直接da落床睡到第二天
唔识饮都系好事黎架!
原帖由 huey23 於 2008-5-13 02:07 PM 發表
衣着怎样
一句形容晒---------》惨不忍睹~~~~~
原帖由 huey23 於 2008-5-13 02:13 PM 發表
喝得太多会伤身~
你喝红酒会不会脸红红的 阿?
:014:
半杯酒已经成身红晒啦!
原帖由 maui 於 2008-5-13 03:23 PM 發表
u always go ipoh geh..???
甘又唔系,不过两个月前正岩岩去完返黎甘啫!:014:
原帖由 maui 於 2008-5-13 03:32 PM 發表
ipoh got alot of nice food...
我都觉得from kl 北上D野食多过南下。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-13 03:32 PM 發表
馬來西亞我好耐以前同媽咪去過一次,但係無乜印象嘞~!所以唔知點插咀好
都系吹下水啧,你想点答,咪点答囖!!
原帖由 maui 於 2008-5-13 03:37 PM 發表
南下 din try b4 .... kl got any nice food mo..???
肉骨茶,瓦煲鸡饭,福建麵,不过都系东一忽,西一忽,唔似penang甘好揾。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-13 03:45 PM 發表

我淨係有印象有個地方有條樓梯好長,好高,行到上去係一個山洞,總係規定要一邊係上,一邊係落,我見咁高,上到去望番落嚟一定好靚,我仲係都要媽咪同我行上去,點知行到上去就俾阿媽鬧餐死,佢話行到佢好累... ...
果度叫“黑风洞”,里面好靓架!
原帖由 cammy8080 於 2008-5-13 03:47 PM 發表
我住San francisco
旧金山,华人区哦!!
原帖由 cammy8080 於 2008-5-13 03:57 PM 發表

S F呢度超................悶呀~!
系人住耐左个地方都会闷架啦!
原帖由 cammy8080 於 2008-5-13 04:19 PM 發表
呢到D鋪頭好早關門,星期日又早收,公眾假期又唔開,連响屋入面嘅人都9點幾熄哂灯:sleeps:
甘又真系好鬼死闷哦~~~~:019:
原帖由 cammy8080 於 2008-5-13 04:28 PM 發表

所以我咪成日上網囉~!馬來西亞多唔多夜市o架?我呢度downtown先有,仲係全部係pub,但住宅區同downtown距離好鬼遠.
呢度D夜生活都几多姿多彩架!
距离有几远啊个车程?
原帖由 cammy8080 於 2008-5-13 04:35 PM 發表

揸車就半個鐘,但9點後住宅區成條街人影都唔多隻,夜麻麻出去,俾人打劫都無人救呀~!
半个钟都唔系好远啫!
不过,成条街无人,甘就好得人惊啦~~~~~
原帖由 cammy8080 於 2008-5-13 04:46 PM 發表

早幾個月我個friend返HK,搭夜晚1:00機,佢差唔多10:00出門口,點知行行下俾人打劫,仲打到豬頭,一個人都無,仲要自己報警呀!
人情冷暖自知~~~~
而家个社会病左~~~~