標題: 中國湖北武當山風景相片 [打印本頁]

作者: 邪x    時間: 2009-6-28 05:51 PM     標題: 中國湖北武當山風景相片

中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
4 c' I6 K6 i0 Etvb now,tvbnow,bttvb3 z* E! f/ v$ D# ]0 b1 v8 }0 i
[attach]688100[/attach][attach]688101[/attach][attach]688102[/attach][attach]688103[/attach][attach]688104[/attach][attach]688105[/attach][attach]688106[/attach][attach]688107[/attach][attach]688108[/attach]
! E5 r% p0 @" O! b# t5 z& R" ftvb now,tvbnow,bttvb
: y! L7 I: Y* e  R, X+ eos.tvboxnow.com
0 Z6 n$ A6 f: n5 `7 ?os.tvboxnow.com如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
作者: k23bb    時間: 2009-6-28 06:33 PM

感覺好高啊...不過都想一去
作者: henrysuncpu    時間: 2009-6-28 06:47 PM

估不到武當山都有缆车。
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 08:56 PM

估不到武當山都有缆车。
1 S5 p" T5 O7 B4 ~! x. u; e公仔箱論壇henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
: r1 e& d2 R% [tvb now,tvbnow,bttvb
7 p1 X2 o6 e8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 09:02 PM

感覺好高啊...不過都想一去4 z) S7 X, m9 R
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' k# n; b# B. k7 g8 Q

: F$ g1 ?: k, W  o& |. n4 M- h個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。
作者: dxb    時間: 2009-6-28 10:48 PM

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
作者: 邪x    時間: 2009-6-28 11:12 PM

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架tvb now,tvbnow,bttvb# a$ o* J" x( I, a8 M
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
" s8 i  ^0 L* T3 [$ m  N( b
* X' g4 D& h$ ~: Q9 C- z公仔箱論壇個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
作者: k23bb    時間: 2009-6-28 11:35 PM

tvb now,tvbnow,bttvb% F. z8 K+ t# n& \6 ]: \4 C/ V
* t# z+ c3 Z: d7 L; r
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。os.tvboxnow.com. l1 A! m, O, G) n) \8 I$ Q
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦
作者: dxb    時間: 2009-6-29 02:08 AM

公仔箱論壇. Q. D$ Q2 S% b
os.tvboxnow.com7 [. ]6 v; q& j* _# y! i
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。公仔箱論壇# ^1 Z+ W1 E6 l* m# f3 q" d- x6 D
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
( J9 b+ u% `' K' f& M8 T! o4 @. F) Q9 O$ \+ B
os.tvboxnow.com3 d+ b+ }: x/ j
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
作者: magicxu    時間: 2009-6-29 02:48 AM

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
作者: dxb    時間: 2009-6-29 03:17 AM

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( [1 }; C3 M' g  f+ X
magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
& R3 x, w' e! s
# u" N6 e/ Y; {) S. p' b: l公仔箱論壇% w  c& m; I$ K5 E5 c2 o+ W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 g7 F- Q' m- ^4 [: y! a
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
作者: online82    時間: 2009-6-29 03:41 AM

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
作者: 邪x    時間: 2009-6-30 12:23 AM

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!公仔箱論壇+ R/ P4 ?$ e" U  Q; K& V
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' \8 s4 _* B" T/ D

, `* _0 M3 W: b0 ^5 T7 s( Uos.tvboxnow.com原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
作者: dxb    時間: 2009-6-30 03:20 AM

tvb now,tvbnow,bttvb) c  e! s5 |3 ]& r* ~* z

- Z7 L8 [6 B/ ?  I9 Sos.tvboxnow.com原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 J8 d* P5 Y* d, b
邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
公仔箱論壇6 y1 X. |6 p* P5 F
% s4 c4 j4 q$ a3 {1 _. D$ L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 f# v7 y3 {# O( G
公仔箱論壇& Q$ e' p/ v4 }, D( d( g
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
作者: wep1543    時間: 2009-6-30 07:30 AM

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........
作者: 邪x    時間: 2009-7-1 09:42 PM

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........
# r% t! h# n% J3 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
公仔箱論壇$ y0 Y+ O" ]6 |. ~# \$ b( n, U( X. b1 k

$ b5 J" C4 d0 H% K* Htvb now,tvbnow,bttvb呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖
作者: johnnychin    時間: 2009-7-3 10:31 PM

我觉得同云顶既缆车无咩分别,因为我是大马人!
作者: dxb    時間: 2009-7-5 02:01 AM

我觉得同云顶既缆车无咩分别,因为我是大马人!
0 G& q& C) ~6 e9 p9 ros.tvboxnow.comjohnnychin 發表於 2009-7-3 10:31 PM
os.tvboxnow.com" y* d. \8 D; g. ]- O: n
- Y0 |6 b! M( }$ R* l0 M7 ~. u

c+ R+ E* \, B; I: Z; H7 Ytvb now,tvbnow,bttvb雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
作者: 邪x    時間: 2009-7-7 10:51 AM

* E" H/ a3 k  Y1 r% k) Sos.tvboxnow.com
; h+ X' f: ^6 D. i" g$ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇! `: k3 o$ `1 |& J  q; x; i5 L
雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下tvb now,tvbnow,bttvb0 X- s' J5 z9 l
dxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% w7 c4 z" f4 w0 y$ x/ ~

2 C8 V$ |  v: L! u1 [) I. @公仔箱論壇我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗
作者: busyfun    時間: 2009-7-7 03:39 PM

武當山風景秀麗,歷史悠久,
) |+ J' W+ G9 Kos.tvboxnow.com具有獨特的自然景觀,素有美譽喔~~~~~tvb now,tvbnow,bttvb) H/ [: w) \1 x# D3 k
謝謝你分享纜車上山頂圖片
+ E2 o- Q) y; m' L# q& n  d" H' eos.tvboxnow.com但是畫面取景主題如加強生態自然美景TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ~+ d2 a( D8 A4 A
這更讓人看了賞心悅目。tvb now,tvbnow,bttvb" {( l) h0 J  v2 [+ s9 w
望您能多加體驗,再接再厲出爐好創作哦......
作者: peter12    時間: 2009-7-8 07:38 PM

thank you for sharing

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0