標題: 九龍灣X大花園透明人魔(轉貼) [打印本頁]

作者: zactlion1899    時間: 2009-4-27 12:01 PM     標題: 九龍灣X大花園透明人魔(轉貼)

日期:2000年八月中‧地點:X大花園聯X桌球‧人物:威哥、我、路過o既一名波友
8 a6 Q7 A5 X. u4 q4 c" O& p+ i) g$ f8 H, L; P& F
今年暑假我去o左X大一間叫做聯X桌球室做兼職,多數都係返夜班。初初返o左一個月都冇乜事,不過悶o的o者!點知到o左12號晚,我遇到呢世人最恐怖o既o野!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  h1 a0 h$ a" y) d
tvb now,tvbnow,bttvb$ Y7 Q- v% n: P0 ~: m
o個晚唔係太多人,到o左差唔多收工時都只係得返兩三張檯。因為實在冇o野做,所以我就同拍檔威哥傾偈吹水。公仔箱論壇& ]& V& h! j1 A
tvb now,tvbnow,bttvb, W" U# ^' [2 ?7 G1 N4 v- i- z0 `
點知傾傾o下威哥突然眼定定、好驚咁望住波檯o個邊,我咪拍o下佢睇佢乜o野事啦!跟住威哥就震住手咁指住波檯o個邊,我一望都嚇到呆o左!我見到前面有一個手捧住盤波o既男人行緊過o黎我o地呢邊,應該係想交波埋單走。不過個男人由小腿到腳板冇o左o架。
9 p9 |7 [0 s1 y1 Z3 b. Kos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com3 ~3 K6 D* ?$ }8 v4 E, w# O* {
咁都唔止!佢一路行過o黎,隱形o既部分就越多。望住佢膝頭哥冇o左、大脾冇o左、成個下身冇o左、條腰都唔見埋……到差唔多行到埋o黎Counter四、五呎時,連個頭都隱形埋,剩返盤波BANG一聲跌晒落地,呢個時候我同威哥先識慘叫,仲嗌o左好耐好耐。$ f/ q3 R9 q8 Y' g* s5 c/ Y

" p! `& o3 G# R  j: a到我o地都冷靜落o黎時,再四圍望都唔見到o個個男人。不過就見到波檯o個邊仲有一個人好似我o地咁o既樣好驚。我即刻跑過去問佢見唔見到頭先個男人,佢都話見到。原來佢同威哥一樣,最初見呢個男人由最入o個張檯捧住盤波行出o黎時係完整o架!
  H3 e8 f0 L, U  R7 Hos.tvboxnow.com/ Q0 M4 H3 I9 Q0 j
點知擰轉頭再望佢,已經冇o左隻腳,越望冇o既部分越多,卒之成個人都唔見o左。o個晚好辛苦先至捱到收工,到o左第二日返到公司先知道威哥嚇到病o左辭職唔做,跟住我咪又即刻辭職囉!我以後都唔會再經過X大花園附近呀!
6 T- s0 X+ }7 ?" htvb now,tvbnow,bttvb

作者: 老油條    時間: 2009-5-1 09:55 PM

好恐怖呀
作者: angelalovecat    時間: 2010-4-14 06:23 PM

我有個朋友聽過...無想到咁驚...唔敢入去呢度地方...
作者: vam_dicky    時間: 2010-4-14 07:57 PM

波樓冇『老閉』架咩 ? 有冇段片睇睇 ?
作者: sitc1    時間: 2010-4-14 09:27 PM

一切都是幻覺...
作者: lok7787    時間: 2010-4-28 08:41 PM

say only no pic see mei ?????
作者: ZAIA    時間: 2010-4-28 08:57 PM

佢講咩啊??
作者: chiuchiu999    時間: 2010-4-28 09:17 PM

一切都是幻覺...
) w. G" o2 ~' F% ^os.tvboxnow.com
作者: astray85    時間: 2010-4-29 01:34 PM

我想睇片呀  !!!!
作者: godlee1212    時間: 2010-4-29 05:00 PM

係咪前晚睇完"透明人魔"
作者: cassiiemama    時間: 2010-7-9 01:34 PM

no picture no common
作者: dyldm    時間: 2010-7-9 02:13 PM

???撞鬼???
作者: 黑龙鬼鬼    時間: 2010-8-3 11:12 PM

谢谢分享

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0