標題: [綜藝] (ViuTV)全民造星IV EP01-35 [720P][HDTV-MP4][2021-12-18] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2021-11-2 07:22 PM     標題: (ViuTV)全民造星IV EP01-35 [720P][HDTV-MP4][2021-12-18]

(ViuTV)全民造星IV  EP01-35 [720P][HDTV-MP4][2021-12-18]

◎中文名稱:全民造星IV
◎英文名稱:
◎年  代:2021
◎地  區:香港
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:250M/集
◎集  數:36
◎主  演:

簡介:
《全民造星》告訴年輕人,隻要有夢想、肯堅持、努力,奇迹就會出現。《全民造星》首屆成就了男團MIRROR及ERROR,氣勢一時無兩,人氣急升,橫掃多個頒獎禮,深受廣告商喜愛。《全民造星IV》将投放資源,透過節目選拔一隊全能女團,我們相信,女團非韓團專利,香港一樣做得到,甚至更出色。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: ysd151290    時間: 2021-11-3 09:41 AM

thank you 111111
作者: hk12155    時間: 2021-11-3 11:52 AM

thank you for sharing
作者: appleskin    時間: 2021-11-3 02:24 PM

thanks
作者: lthung    時間: 2021-11-3 06:39 PM

全民造星IV  EP01-02
作者: lthung    時間: 2021-11-4 05:56 PM

全民造星IV  EP01-03
作者: lthung    時間: 2021-11-5 06:18 PM

全民造星IV  EP01-04
作者: sssiupak    時間: 2021-11-6 01:18 PM

多謝師兄分享
作者: lthung    時間: 2021-11-6 10:32 PM

全民造星IV  EP01-05
作者: wwongtv    時間: 2021-11-7 03:34 AM

1# lthung
Thank you for sharing
作者: benyuen888    時間: 2021-11-7 04:43 AM

1# lthung
作者: 河马9762    時間: 2021-11-7 06:41 AM

看花姐
作者: ahwok2004    時間: 2021-11-9 02:03 AM

thank you so much
作者: myroy    時間: 2021-11-9 12:53 PM

Thanks!
作者: heihei9    時間: 2021-11-9 03:11 PM

thx for sharing
作者: lthung    時間: 2021-11-9 07:46 PM

全民造星IV  EP01-06
作者: tcbd    時間: 2021-11-10 02:07 AM

無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: shiroamada    時間: 2021-11-10 11:50 AM

感谢博主
作者: lthung    時間: 2021-11-10 06:20 PM

全民造星IV  EP01-07
作者: tcbd    時間: 2021-11-11 03:15 AM

作者: lthung    時間: 2021-11-11 06:41 PM

全民造星IV  EP01-08
作者: tcbd    時間: 2021-11-12 02:56 AM

作者: lthung    時間: 2021-11-12 06:27 PM

全民造星IV  EP01-09
作者: tcbd    時間: 2021-11-13 02:31 AM

作者: kinyiu790826    時間: 2021-11-14 01:58 AM

Thank You for Sharing
作者: lthung    時間: 2021-11-14 01:14 PM

全民造星IV  EP01-10
作者: 508106961    時間: 2021-11-14 06:55 PM

作者: tcbd    時間: 2021-11-14 08:11 PM

作者: hoho68    時間: 2021-11-14 08:31 PM

1# lthung
goodssssssssss
作者: chiwai1123    時間: 2021-11-15 09:59 PM

作者: lthung    時間: 2021-11-16 06:22 PM

全民造星IV  EP01-11
作者: tcbd    時間: 2021-11-17 12:51 AM

作者: lthung    時間: 2021-11-17 06:12 PM

全民造星IV  EP01-12
作者: tcbd    時間: 2021-11-18 01:16 AM

作者: lthung    時間: 2021-11-18 05:25 PM

全民造星IV  EP01-13
作者: lthung    時間: 2021-11-19 05:37 PM

全民造星IV  EP01-14
作者: tcbd    時間: 2021-11-20 03:56 AM

作者: hkturbo    時間: 2021-11-20 11:10 AM

1# lthung

Thanks for sharing!
作者: lthung    時間: 2021-11-20 11:28 AM

全民造星IV  EP01-15
作者: songnopromises    時間: 2021-11-20 05:46 PM

全民造星IV thxxxx
作者: tcbd    時間: 2021-11-20 06:36 PM

作者: fishballyu    時間: 2021-11-21 06:47 PM

thank you
作者: diulayla    時間: 2021-11-22 05:19 PM

作者: lthung    時間: 2021-11-23 10:58 AM

全民造星IV  EP01-16
作者: lthung    時間: 2021-11-24 10:55 AM

全民造星IV  EP01-17
作者: lovelove76    時間: 2021-11-24 11:31 AM

作者: tcbd    時間: 2021-11-25 02:04 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
作者: lthung    時間: 2021-11-25 10:21 AM

全民造星IV  EP01-18
作者: tcbd    時間: 2021-11-26 01:43 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: lthung    時間: 2021-11-26 10:42 AM

全民造星IV  EP01-19
作者: Nickcheng429    時間: 2021-11-27 08:03 AM

thanks
作者: lthung    時間: 2021-11-27 10:48 AM

全民造星IV  EP01-20
作者: freakman117    時間: 2021-11-27 01:44 PM

thank you
作者: tcbd    時間: 2021-11-28 03:29 AM

作者: lthung    時間: 2021-11-30 06:46 PM

全民造星IV  EP01-21
作者: tcbd    時間: 2021-12-1 01:53 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-1 05:38 PM

全民造星IV  EP01-22
作者: Mansch    時間: 2021-12-2 10:51 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-2 05:37 PM

全民造星IV  EP01-23
作者: lthung    時間: 2021-12-3 05:56 PM

全民造星IV  EP01-24
作者: lthung    時間: 2021-12-4 07:04 PM

全民造星IV  EP01-25
作者: ncw775    時間: 2021-12-5 08:55 PM

作者: tcbd    時間: 2021-12-6 12:34 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-7 06:31 PM

全民造星IV  EP01-26
作者: tcbd    時間: 2021-12-8 03:35 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-8 05:58 PM

全民造星IV  EP01-27
作者: tcbd    時間: 2021-12-9 03:45 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-9 06:30 PM

全民造星IV  EP01-28
作者: tcbd    時間: 2021-12-9 10:54 PM

請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝
作者: yoshichan    時間: 2021-12-10 09:23 AM

thank you for your share.
作者: lthung    時間: 2021-12-10 06:43 PM

全民造星IV  EP01-29
作者: tcbd    時間: 2021-12-11 02:20 AM

作者: atvbnfan    時間: 2021-12-11 03:52 PM

Very exciting thank you
作者: lthung    時間: 2021-12-11 06:29 PM

全民造星IV  EP01-30
作者: lthung    時間: 2021-12-14 06:04 PM

全民造星IV  EP01-31
作者: naseuy    時間: 2021-12-15 10:08 AM

ty for upload
作者: lthung    時間: 2021-12-15 07:22 PM

全民造星IV  EP01-32
作者: tcbd    時間: 2021-12-16 12:07 AM

作者: 77d    時間: 2021-12-16 09:12 AM

thanks for sharing!
作者: lthung    時間: 2021-12-16 06:03 PM

全民造星IV  EP01-33
作者: tcbd    時間: 2021-12-17 01:53 AM

作者: lthung    時間: 2021-12-17 07:20 PM

全民造星IV  EP01-34
作者: MatthewHK    時間: 2021-12-18 07:40 AM

thank you for sharing.......!!!
作者: bobbybobo    時間: 2021-12-18 09:26 AM

thank you very much
作者: lthung    時間: 2021-12-18 05:51 PM

全民造星IV  EP01-35
作者: bbq2005    時間: 2021-12-18 07:12 PM

Thx for sharing
作者: tekkamaki    時間: 2021-12-21 11:07 AM

this is fire!
作者: tifkwong    時間: 2021-12-21 09:49 PM

thanks for share~~
作者: Mansch    時間: 2021-12-24 04:51 PM

thanks !!
作者: hyisce    時間: 2021-12-25 09:03 AM

Thank you so much
作者: happyfish2047    時間: 2021-12-27 09:26 PM

Thank you
作者: dulllemon    時間: 2021-12-27 10:44 PM

thank
作者: hiviboo    時間: 2021-12-28 06:31 PM

作者: rockhard    時間: 2021-12-29 10:28 AM

Thanks for sharing
作者: catsondbs    時間: 2021-12-29 11:11 AM

作者: jolie123    時間: 2022-1-2 02:08 AM

thank you so much for sharing
作者: Mansch    時間: 2022-1-3 01:56 PM

thanks
作者: wingomo    時間: 2022-1-11 09:49 AM

thank you
作者: joh323    時間: 2022-1-13 03:15 AM

作者: yunalenca    時間: 2022-1-14 02:18 PM

thx thx

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0