標題: 投票標題: [討論] 拍拖2人相處最怕有咩問題?? 多選 : 最多可選 4 項 [打印本頁]

作者: xo竉    時間: 2008-11-11 11:49 AM     標題: 投票標題: [討論] 拍拖2人相處最怕有咩問題?? 多選 : 最多可選 4 項

拖好多都怕失戀..往往原因離不開第三者..意見不合..因了解而分開! T' z( C6 ~/ a* p* a
公仔箱論壇; E1 L; Z8 g0 ?8 Z9 U2 I
" G2 F* T) t3 q
但大家相處期間....你又最怕同伴侣有咩问题??os.tvboxnow.com; ]- Y+ J+ o- q3 d0 U- ~' U0 P

" K. G2 e/ ]1 o0 f( Y" ?

作者: mashimaro82    時間: 2008-11-11 12:39 PM

最怕無安全感羅... 有拍拖等於無拍拖...因為唔知她行蹤..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 n/ R! F, B' @* [
對異性好過對自己...當然啦~人係會呷醋架
作者: miaomiao88    時間: 2008-11-20 02:13 PM

i care 他心中有没有我 同 他到底系度念乜...
作者: 89973    時間: 2008-11-20 07:06 PM

我呢就係,佢對異性太好.......呷醋.........
作者: jeft85pang    時間: 2008-12-25 11:19 AM

對其他異性好過對自己 ...很伤害的。。。
作者: super169    時間: 2008-12-25 11:41 AM

冇$又要拍拖真係好慘
作者: 炎之贵公子    時間: 2008-12-30 05:17 PM

dun noe she care me or not=.= 同拒一起好唔安全感啊...所以我决定分手
作者: 每日一囧    時間: 2009-2-24 07:32 PM

觉得赞成以上兄弟所说啦
% B8 E9 y! F7 t) F5 P3 j$ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  b( w4 H) c7 h) D( J4 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔了解。无安全感。对异性好过自己、、、、
作者: zen84    時間: 2009-3-2 08:49 PM

闹闹意见后就说分手。真的很讨厌!!而且她没想太多就说分手了。气死人了!
作者: ling234    時間: 2009-3-4 04:03 PM

無安全感,對其他異性好過對自己..当然是呷晒醋啦...
作者: ~QurteGal~    時間: 2009-4-1 02:36 PM

我很霸辣,所以我没什么理会到他的感受。。。
作者: 洋b    時間: 2009-4-14 08:21 PM

一定係唔了解對方...我拍拖2個月...成日都為左個D野因唔合佢心意而吵架...如果我了解佢就唔會發生.
作者: sionvin    時間: 2009-6-20 11:27 PM

相爱很容易相处很难~
( A9 G/ b' ?* l$ E( Q6 ~7 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要懂得对方,公仔箱論壇/ S7 V+ ~# f# ~0 d: d' Z2 `* R
很多时候就是不懂得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 W& T; S2 C( S
所以就发生很多争吵~tvb now,tvbnow,bttvb6 q: u1 @( d! l9 X4 t: X# F3 n
真的很伤感情的:'(
作者: weiquan123    時間: 2009-6-23 06:40 AM

最怕就系每次稳巨都起读倾紧电话或者系其他无聊事,同埋最衰系,五知自己起巨心入边我系点既地位。
作者: sun太陽    時間: 2009-7-8 08:22 AM

我女朋友好似齊哂咁滯
作者: cutiefox    時間: 2009-7-8 10:19 AM

i care 他心中有没有我 同 他到底系度念乜.. and the most hurt thing is he having sex with other gals besides me, I know it but he deny
作者: oscarwjoko    時間: 2009-7-12 11:54 PM

最怕系从头到尾都唔清楚对方系米真正咁爱过自己9 o* j" `& K# d4 V6 u- H, B: H" b
哪怕系
6 o4 X3 v, E5 G* d/ b公仔箱論壇曾经!
作者: b-tou    時間: 2009-7-22 01:45 AM

怕無安全感,我觉得信任好紧要
作者: skyxanxus    時間: 2009-7-25 04:21 PM

作者: 一ken一    時間: 2009-7-25 07:47 PM

唉~搵一個互相都真心相愛的真係愈來愈難!
作者: 絃之花月    時間: 2009-8-15 11:16 AM

無安全感(無電話到..唔知行蹤)
作者: philusher1    時間: 2009-12-25 10:04 AM

作者: cairong    時間: 2009-12-25 07:40 PM

呃。。公仔箱論壇. l, S3 i3 \9 B0 f* Z
应该5会挂
作者: milotau    時間: 2010-2-24 09:55 PM

闹闹意见后就说分手。真的很讨厌!!而且她没想太多就说分手了。气死人了!% q: h/ S% Y7 R- o$ u7 N
strongly agree
作者: wg2748555    時間: 2010-3-2 01:24 AM

3.6.9.10
作者: kathxiaomei    時間: 2010-4-9 11:05 AM

没有安全感咯·!很重要!!
作者: summer81    時間: 2010-10-3 01:20 PM

最惊就系对方同'x'拖拖拉拉,纠缠不清....os.tvboxnow.com( O/ g5 O6 B6 ?3 ^: Q) s, i1 v2 v
分手讲吾出口,需要时间慢慢淡....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 {, h. [3 o" Y* S
换个角度lam下,如果系我同前任分到吾清吾楚,tvb now,tvbnow,bttvb! E  X! ?: X6 B; w8 b
你系埋会觉得,! s" l2 h# J8 Q' b( r' C* S
既然放吾低,不如返去'x'ge身边....os.tvboxnow.com& F4 }5 Y2 g3 r: z" D' ^. e# F6 {! R. p) A
头一摆我会吾开心,你话俾多两个月时间,一切都会搞掂,
- u/ j3 b# s: q0 Otvb now,tvbnow,bttvb但系昵几个月来,: i) w! p- i5 i0 d
我已经睇到太多我吾应该睇到ge野,
: \9 R% I: \! b/ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我爱你,系两个人之间ge甜言蜜语,
% f; S+ x9 A; r! G, B但系你同我讲ge同时亦都同'x'讲,
! h9 Q5 s/ c5 V7 F0 k. p* C  ntvb now,tvbnow,bttvb如果要同人地分享昵句我爱你,
3 b) d8 ^+ w# n5 l3 R) ^; Pos.tvboxnow.com我同你讲:我吾稀罕你ge昵句我爱你!
作者: vuikyiun2922    時間: 2010-11-2 09:58 PM

不了解对方。。我总是不知道他在想什么。。
作者: shopping_girl    時間: 2010-11-8 12:10 AM

有性無愛
7 d- ^3 O9 ^- C有愛無性公仔箱論壇" f* J* ?' @1 H9 i# c" ^
對其他異性好過對自己
2 Q" q9 M2 M; e5 ~tvb now,tvbnow,bttvb唔開心日子多過開心日子
+ Q4 z: Q. s* K1 @7 g為朋友鬧咬(重友情忘愛情)
) B0 t& V0 {) Ttvb now,tvbnow,bttvb
7 _7 [3 I7 D1 X, c. @* i" I3 p9 Jtvb now,tvbnow,bttvb其实其他的也是问题哦~
作者: buddhipp    時間: 2011-7-3 07:30 AM

對其他異性好過對自己 ...很伤害的。。。
作者: joycelee911207    時間: 2011-7-14 08:24 AM

恋爱当然要开开心心啊。每天吵架,那恋爱来做麽,倒不如单身。
作者: goosie0318    時間: 2012-1-26 06:25 AM

其實樣樣都係....@@
作者: 育翔    時間: 2012-2-20 12:44 PM

呵呵,最怕對其他異性好過對自己,無安全感。。。
作者: hock    時間: 2012-3-1 02:54 PM

最怕無安全感羅... 有拍拖等於無拍拖...因為唔知她行蹤.對異性好過對自己...當然啦~人係會呷醋架
作者: swl5031    時間: 2012-3-2 10:15 AM

最怕就系不知對方想麼也~~~
作者: niceguy1982    時間: 2012-3-12 09:19 PM

彼此了解!!
作者: 寿司妹妹    時間: 2012-3-16 08:09 PM

最驚都係怕同佢冇結果,會覺得好hurt,畢竟自己付出咗咁多~
作者: TDIJ    時間: 2012-3-17 11:48 AM

相互信頼。
作者: doklas    時間: 2012-3-17 02:43 PM

對其他異性好過對自己tvb now,tvbnow,bttvb& ^! q$ [- h( W0 A: o3 b/ G+ I
這點我無法接受
作者: iam26    時間: 2012-3-18 09:34 PM

女仔都怕沒安全感吧,還有不了解對方,這樣其實也會沒安全感的!!
作者: kaoruzoe    時間: 2012-3-27 05:07 PM

以上是旦有一樣,都唔好啦
作者: 大王峰    時間: 2012-3-29 03:16 PM

作者: lilbluee.gal    時間: 2012-4-5 03:50 PM

最怕没有安全感, 如果大家彼此都没有信任或信心, 兩人一起都難有將來, 何必浪費時間呢!
作者: vc12345hk    時間: 2012-4-7 02:41 PM

唔明對方,冇安全感公仔箱論壇, ]2 D  t3 u, i. R* ]1 x
真係唔知自己係咩

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0