標題: [香港] 廣深港高鐵一地兩檢條例今生效 [打印本頁]

作者: qqonqq    時間: 2018-9-4 07:39 AM     標題: 廣深港高鐵一地兩檢條例今生效

廣深港高鐵一地兩檢條例今日開始實施,內地派駐機構人員即日起在西九龍站內地口岸區工作。
+ c# X; |) S4 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。運輸及房屋局局長陳帆及廣東省人民政府副秘書長林積凌晨於西九龍站主持內地口岸區啟用儀式。陳帆將內地口岸區圖則交給深圳市人民政府副秘書長楊修友,今日起內地派駐的機構人員會在西九龍站內地口岸區工作,準備落實一地兩檢安排配合高鐵香港段於23日營運,內地口岸區會根據條例中的合作安排和有關內地法律管轄。
作者: CC517    時間: 2018-9-4 11:08 AM

行左先講啦!好驚唔敢坐。
作者: lhy92725    時間: 2018-9-4 11:14 AM

如果便宜D,我会去试下嘅
作者: manyiu    時間: 2018-9-4 12:51 PM

如果便宜D,我会去试下嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f. d. l4 Q$ K3 `0 `: p
lhy92725 發表於 2018-9-4 11:14 AM
os.tvboxnow.com3 F( D9 t7 _! S, [5 m- E) W
tvb now,tvbnow,bttvb: g( F8 {. I( f" t
唔好試呀 ! 睇報紙知到咁多問題, 你唔係真係有 9個命呀....!
作者: cysryo    時間: 2018-9-4 01:50 PM

香港努力,.tvb now,tvbnow,bttvb* k/ w7 I9 ^2 U( g  E- g' ]
中國努力
作者: itsctsu    時間: 2018-9-4 07:57 PM

廣深港高鐵比我既感覺係遲早會做d不道德的交易,例如有人做d中央唔多鍾意既事,分分鐘半夜就搵列專車送Q你返去,真係唔方唔一地兩檢啦,連洗頭艇都可以慳番,呢d都係我諗多左既陰謀論希望唔會發生啦,重知想坐我地既偉大強國列車就自求多福,將來會點就拭目以待。
作者: CC517    時間: 2018-9-4 11:16 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* b0 d  f. m/ c- V  B! C8 s
os.tvboxnow.com! O% j/ O+ ]& r3 j2 z
唔好試呀 ! 睇報紙知到咁多問題, 你唔係真係有 9個命呀....!
4 N1 {) R' h8 cmanyiu 發表於 2018-9-4 12:51 PM
- F) m+ _3 h, [. ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* g, {+ m2 N: z3 b公仔箱論壇有架
作者: manyiu    時間: 2018-9-5 06:08 AM

. r2 @- R& s& h6 y2 P

: r8 D5 Q3 p4 j/ T! \tvb now,tvbnow,bttvb有架
& g8 t2 Y2 z( J( z7 Q3 F4 SCC517 發表於 2018-9-4 11:16 PM
- P, ]7 `& I+ p8 b: ?* P; H
你都話你冇囉 ! 幾時有番?  
作者: CC517    時間: 2018-9-5 11:01 AM

/ Y- L' `" e4 t5 }& N; I
你都話你冇囉 ! 幾時有番?  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E- _  t" x) Z2 n" B0 y
manyiu 發表於 2018-9-5 06:08 AM
" b  V( I4 ~, Fos.tvboxnow.com
( B) l4 I) Q: F8 ~. o$ N+ y7 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貓姐未用晒
作者: manyiu    時間: 2018-9-5 12:56 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' {( C  v: S" h3 t7 n& j, _

; r8 e0 x2 l# t貓姐未用晒公仔箱論壇) M4 R- a5 j) m% Q
CC517 發表於 2018-9-5 11:01 AM
, {7 Z4 Y5 P! j9 y( `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 e) m. F8 f( X: K# Q0 K公仔箱論壇

l$ T; V6 O, D+ {, P% C你咁熱....得番一半貓命...
作者: CC517    時間: 2018-9-5 10:59 PM

倒數緊囉

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0