標題: IQ題嚟我啦!!!! [打印本頁]

作者: yukyuki    時間: 2008-8-1 06:05 PM     標題: IQ題嚟我啦!!!!

1.一 輛 車 在 公 路 上 飛 馳, 但沿 途 冇 街 燈,冇 月 亮,冇 開 車 頭 燈,但 點 解 唔 會 撞 車 呢?答案→因 為 那 時 正 是 大 白 天 。公仔箱論壇% x0 W* a. V, U  K  c5 Q

% Y1 A, t! w9 F- w& rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb, d8 G8 V/ H+ S3 [$ {5 G0 ?) g6 x- K* m& n
  2. 十 年 前 有 一 條 船 可以 載 十 個 人, 當 時 船 上 已 有 八 人, 點 解 當 一 個 孕 婦 上 船 後, 隻 船 沉 左?答案→因 為 係 一 架 潛 水 艇。
$ c+ y" U( g' @: o8 Rtvb now,tvbnow,bttvb
6 o# a0 H9 t; A 0 w0 q7 h0 K5 {6 x' Q. \  X+ w
  3.人們不會從頭讀起的書是什么書?答案→當然係電話簿或字典啦。
: j$ X0 M9 D! K! `os.tvboxnow.com
1 L2 r; M% m7 |8 B& O# STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 公仔箱論壇& R2 K5 P3 Z3 N$ w0 h
  因為我知前唔記住左密碼(哈哈哈....),所以日後我會用依個身分,出IQ題比你地玩!!!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" D0 x1 E- G( U1 w& J+ w, F3 k

作者: tvbsao    時間: 2008-8-2 12:10 AM

作者: cs_pronobe    時間: 2008-8-2 05:43 AM

哈哈哈
% A# ^5 @! _0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好好笑哦
作者: yukyuki    時間: 2008-8-2 04:29 PM

多謝咁多位觀看我的IQ呀!!!!感激大家!!!
作者: ipkamsing    時間: 2008-8-6 05:53 PM

哈哈哈
: x. x/ j4 Z  v* n) r' M$ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好好笑哦
作者: chloe66    時間: 2008-8-7 11:38 AM

幾得意吖
作者: chiayee86    時間: 2008-8-17 07:10 PM

very nice v_v
作者: alan_629_6    時間: 2008-8-17 10:47 PM

好啊
5 r: G; N& T+ C  y9 S公仔箱論壇没得顶
作者: pzh2008    時間: 2008-8-17 10:50 PM

回覆沒一個答案
9 Y; P1 A0 R+ \# k; _$ e我也堅持大家的光榮傳統吧
作者: weericky2000    時間: 2008-8-17 11:52 PM     標題: 回應 yukyuki 第 1 篇文章

1。因为是早上。os.tvboxnow.com9 F. J' c/ L( c( \$ }3 ^
2。她怀了双胞胎。
# `& {4 L8 n8 t! @+ N- _% P公仔箱論壇3。历史???

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0