標題: [真人真事]沙灘放水 [打印本頁]

作者: master789    時間: 2008-7-15 11:36 PM     標題: [真人真事]沙灘放水

本人係上個月同朋友去沙灘玩...
: _1 Q, y! K. ]0 Dtvb now,tvbnow,bttvb到夜晚大約11點果時,我有d急,+ G. n# k6 U' T9 i+ v
因為我飲少少酒 又貪玩...如以就對住個海解決
+ f, o4 M6 d- d4 i# j; o; w公仔箱論壇最初放水時都冇咩事 但放到一半 我背後突然有股寒氣 然後聽到一d怪聲
+ F) }! f: G3 O4 v7 E3 @tvb now,tvbnow,bttvb果時我以為係心理作用 但係返屋企途中 依然聽到d怪聲...就好似有人細細聲係你耳邊講2 h9 k- s8 Q$ y& n9 P+ k& l, i
但係我又聽唔明佢講乜 返到屋企 就冇聽到lu
/ X% n' _7 y) d& y5 h% aos.tvboxnow.com到第二日 我發燒...我以為係尋晚飲得多酒,加上又冷親 所以冇理到...休息成日
5 I7 G' S$ L! Hos.tvboxnow.com到夜晚 我又開始聽到果d聲...我即刻同我呀婆講,阿婆話我可能比搞,話訓醒帶我見神婆
5 y( v& M# N9 K, }tvb now,tvbnow,bttvb第二朝我好早就起身,去見神婆,神婆話我得罪水鬼比水鬼搞...叫我返去沙灘果度燒比隻水鬼就冇事
. [( L. ?/ d$ B5 u- ]os.tvboxnow.com下午我就同呀婆去沙灘燒d,返到屋企真係冇晒事
作者: how2109    時間: 2008-7-15 11:48 PM

那我下次哪还敢去沙滩哦。。。
作者: calchui    時間: 2008-7-16 12:10 AM

thanks for sharing
作者: jade119    時間: 2008-7-16 10:46 AM

好恐怖!
作者: chloe66    時間: 2008-7-16 12:55 PM

咁神??  如果唔係沙灘, 係泳池唔知會唔會呢
作者: sarusama    時間: 2008-7-16 01:27 PM

"咁神??  如果唔係沙灘, 係泳池唔知會唔會呢"
6 Y) w/ P. n( b-> 那在你耳邊說話的是泳池管理員了...
作者: cnyong    時間: 2008-7-17 02:59 PM

thx....
作者: pisceswong    時間: 2008-7-17 11:02 PM

咁下次記得唔好再o係o個度屙喇!
作者: edwin10    時間: 2008-7-18 12:49 AM

怕怕。。。
作者: keng0927    時間: 2008-7-18 01:13 AM

so dun simply xu xu next time!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) `* j- [: T7 y5 M" h/ t
thx 4 sharing!os.tvboxnow.com1 s2 R7 [  {8 n

作者: shenngau    時間: 2008-7-18 10:54 AM

luckily u r fine  nw
作者: sm911118    時間: 2008-7-18 12:24 PM

真是可怕阿  在海邊也會碰到這種事 以後要小心點
作者: vilance    時間: 2008-7-19 02:52 AM

好灵异哦。。。感谢分享
作者: leng1986    時間: 2008-7-19 08:51 AM

作者: zjwpql    時間: 2008-7-19 08:59 AM

心理作用!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0