標題: 真人真事~一個永世不忙的晚上 [打印本頁]

作者: sam0060    時間: 2008-5-11 05:15 PM     標題: 真人真事~一個永世不忙的晚上

件事發生在五年前.........& O( B8 Q" u' \8 v
當時小弟在福田赤X天橋附近租左一個單位和女朋友一齊住,因我工作時常出外如菲律賓,上海等地方,所似搬進去第一天我已經買左好多家私,電視等等,務求女朋友住得舒服.

' B) H! M1 {9 e$ d! U6 Xtvb now,tvbnow,bttvb有一次我回家時發覺我gf化左一個淡粧和買左一個新衣櫃,衣櫃放在我的床尾.那時我覺得有些奇怪,因gf是不化粧的,之後食完飯睡覺.ZZZZZZZZZZZZZZZZZ 就在這時不知為何忽然睡醒,我看見衣櫃裹有個黑人,我第一時間似為有賊但定神看真2-3秒知後我先知道咩事.
) u* d% K- i- kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仆X啦!!!!我叫左出來......(但我身邊既gf完全聽唔倒)公仔箱論壇( a: g' k' L1 [5 F9 ~. ]1 o
我看見一個和人一樣大小既身形黑影在衣櫃前面,我馬上想起身,但起唔倒,(被鬼責一樣) 那黑影從床尾飄過來,我當時只得掙扎和說仆X,咪X過黎呀,但我發不出聲,好像啞了一樣.(我是知道自己在講緊粗口)當時極道驚慌之下四周好像好空壙,連自已心跳都聽得很響.我滿身汗.那黑影已在我腳邊,果時我兩隻耳仔好像入滿水自己好像在海中心. 黑影已在我面前,我看見它是無面的:onion31:  跟住他在我床邊行來行去..不知過了多久那黑影行回衣櫃裹,我的身體可意活動了.我馬上看看gf有無事,她是背向我睡的,我忽然想如果隻鬼上左佢身咪含X:024:  ,之後我故意一腳踢佢patpat –下,她馬上小我,hahaha好彩無上身 .我無講比佢聽係D咩事,怕佢驚:onion03:  第2天早上我馬上將衣櫃搬出去垃圾房,還一拳打落去弄壞,因我怕有人會汁....費時有另外一個我這樣租遇.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% p3 A/ @' h% k( l2 ^9 z, @
各位C兄C姊請回覆下啦~~~~~~:014:
作者: manwin    時間: 2008-5-11 05:35 PM

好恐怖下喔.. 驚驚~~
作者: sam0060    時間: 2008-5-11 07:34 PM

hahaahaahha~~~~~~~~
作者: sam0060    時間: 2008-5-11 08:29 PM     標題: 回復 #2 manwin 的帖子

thanks brother support ~~~~~~~:onion14:
作者: tramykhor    時間: 2008-5-11 08:47 PM

thx for sharing
作者: aaa586    時間: 2008-5-12 09:26 AM

不是吧,真的假的
作者: sam0060    時間: 2008-5-12 10:30 AM     標題: 回復 #6 aaa586 的帖子

真係我既親身經歷100%:019:
作者: sam0060    時間: 2008-5-12 02:45 PM

thanhs all brother ~~~~:onion05: :onion05: :onion05:
作者: kenny5116    時間: 2008-5-12 11:19 PM

作者: sam0060    時間: 2008-5-13 09:58 AM

hahahahaahahah:onion18: :onion18: :onion18:
作者: maui    時間: 2008-5-13 10:19 AM

ok gah....thanks 2 sharing wor...!!!
作者: pk21    時間: 2008-5-13 11:38 AM

恐怖恐怖...
作者: sam0060    時間: 2008-5-13 01:32 PM     標題: 回復 #12 pk21 的帖子

thanks brother support ~~
作者: winghong123    時間: 2008-5-13 02:13 PM

thank you
作者: sam0060    時間: 2008-5-14 07:20 AM     標題: 回復 #14 winghong123 的帖子

THX FOR ALL BROTHER SUPPORT !!!!
作者: blee23    時間: 2008-5-14 03:06 PM

tq, support u brother...
作者: aaronlok    時間: 2008-5-16 11:53 AM

个柜希咪古董店买噶??!!
作者: sam0060    時間: 2008-5-16 07:43 PM     標題: 回復 #17 aaronlok 的帖子

個櫃在我先前買家私的同一鋪頭:019: :019:
作者: laa007    時間: 2008-5-18 05:21 AM

在深圳發生得?
作者: sam0060    時間: 2008-5-19 06:34 PM     標題: 回復 #19 laa007 的帖子

yes~~~~~
作者: ericow    時間: 2008-5-21 05:14 AM

HA HA! VERY FUNNY
作者: krazyborke    時間: 2008-5-21 07:04 AM     標題: 回復 #1 sam0060 的帖子

唔理真定假,你講得好好,就鵬你一句仆X啦,我回復
作者: K99999999    時間: 2008-5-21 02:52 PM

thx for sharing
作者: terrysmash    時間: 2008-5-22 12:23 PM

咁你依家有冇見到個一個黑人呢?
作者: UBAH    時間: 2008-5-22 12:38 PM

個衣櫃响邊度買呀!咁邪嘅?
作者: avian    時間: 2008-5-25 06:25 AM

really scary
作者: sam0060    時間: 2008-5-28 08:38 AM

scary
作者: sam0060    時間: 2008-5-28 08:39 AM     標題: 回復 #25 UBAH 的帖子

在深圳
作者: 2500    時間: 2008-6-5 08:28 PM

真定假阿- -公仔箱論壇8 x0 h1 k- q' O8 a
不過樓主很好人- -
, s% M0 o( n) _7 H8 m7 U公仔箱論壇把衣櫃弄壞不再讓其他人受苦
作者: benmars    時間: 2008-6-6 01:24 AM

我已经知道地点啦,个边系比较邪D嘎啦,以后自己小心D啦!!
作者: gigi_pat    時間: 2008-6-6 08:18 AM

so scare ar
作者: kenny.prince    時間: 2008-6-6 06:21 PM

这个好像有点夸张了吧~
作者: bubu1109    時間: 2008-6-7 06:51 AM

我相信,好驚呀:onion03:
作者: realyOMG    時間: 2008-6-12 03:32 PM

hmm scary :019:   thx for the post
作者: whtwht    時間: 2008-6-13 08:03 AM

睇吾到睇吾到睇吾到睇吾到睇吾到
作者: q61456402    時間: 2008-6-13 09:30 AM

恐怖恐怖...
作者: lg97011    時間: 2008-6-13 09:35 AM

你这个算是梦,,一个人经常紧张就会这样,,
1 H: z, `  @2 H# Z8 ~, d; h+ b做梦分两种,一种吓别人,一种吓自已,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  E+ r' Y6 V9 s4 d
吓别人的是,你做了可怕梦突然大声叫出吓到别人,
8 i) I6 }) L6 O  K- B: n) DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而另一种就是你这样的啦,总觉得有东西似的,想叫叫不出,想起起不来,而且好像自已在拼命挣扎起来一样的,、
作者: 大黄菊    時間: 2008-6-14 01:31 PM

但是你没说到为何你gf 化妆哦。。那个柜跟你gf 又有什么关系呢?
作者: lyw1114hk    時間: 2008-6-19 06:57 PM

精彩   
作者: aznxgqlangjai    時間: 2008-6-19 10:46 PM

thanks   !    :024:
作者: jasonlcs87    時間: 2008-6-20 12:12 AM

ths for sharing dis ...but is true onot oh?
作者: powan    時間: 2008-6-20 01:19 PM

好恐怖

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0