標題: [八卦神探問題]--[答中有獎]真係有呼吸的都有分派 [打印本頁]

作者: 金田Sam    時間: 2015-1-8 03:26 PM     標題: [八卦神探問題]--[答中有獎]真係有呼吸的都有分派

# H* l! q  o- i- d5 u0 [4 x. }1 r公仔箱論壇
2 U& t* d1 j; j, B- B- KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
4 G' S8 u" O  O( X公仔箱論壇a)0個tvb now,tvbnow,bttvb% o( [* m4 m& O- [0 J+ s( E
b)1個0 o1 a6 p( ]& d, K; z* a3 f3 B( E
c)2個,
  R- a; m& b, C1 R; ?! \
截止時間在一月十五號夜晚23:59分,得獎者會有2000分轉賬。
+ H' F. A: u7 C8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[attach]3016000[/attach]
9 O) ^. M( D5 j, uos.tvboxnow.com(示範答案):TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  D6 I, @6 d8 |# g
1)第一題答案A
# B! S% W3 D4 ^2 B) B# [# S+ gos.tvboxnow.com2)第一題答案B 因為唔係車季左唔係車季右,又唔係車貴過頭,係車季尾
  t4 U6 {9 G& E1 U! a! n+ l
3)第一題答案C 因為伯母可能仲有得生

2 K; ^1 B8 ~! O, g; Q/ Q$ o公仔箱論壇) ?! t' O) M0 k) ?1 n- z
玩法及守則tvb now,tvbnow,bttvb' `( `$ W. }; a  k
1.各位參加者注意活動截止的日期時間。
1 K3 K) e0 ~5 _1 x/ o9 j公仔箱論壇2.發表答案後不可再編輯帖子,可加入創意答案,好的會有獎賞。$ U" \5 f0 v$ L9 a1 s1 l5 N
3.嚴禁分身參與, 如發現會給本區版主處理。
7 f( Y, y) c+ s  N9 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4.如遇到有爭議時本人擁有此活動的最終決定權。
* Z+ d0 k% N5 @+ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.遊戲純係試驗性質,歡迎提出意見。5 x6 n( q" H; e$ a6 r
6.答中者肯定有得加分,唔係純吹水,請大家湧躍參加。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:52 AM

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-9 11:57 AM 編輯 公仔箱論壇4 X* Z+ t3 M" H/ {/ H7 T) {

5 Y$ U" z  t* j# F; c( e公仔箱論壇[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
" |4 E  B0 J1 a- q9 T: m5 K: {a)係變態殺手,處心積累以殺人為樂。os.tvboxnow.com: f) v; v! N9 X- y2 K+ g
b)係勇仔,不過變咗性,為想同薜丹仁一齊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 [. A; h! p& |- I( p2 X; l
c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
tvb now,tvbnow,bttvb- N- i' J! o9 @
d)自創答案,請注明公仔箱論壇7 ]* V6 E3 o  r( q
截止時間在一月十號夜晚22:00分,; }# Y* s4 \3 ?" T8 E
猜中者你話加幾多分就幾多,以8萬分為限
tvb now,tvbnow,bttvb9 Z4 J9 P0 x6 p( s' W
[attach]3017018[/attach]
) g5 b+ o# W# L3 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(示範答案):
( n# x0 `7 A5 j& T" T7 k0 ?3 e4 h4 B1 s公仔箱論壇1)第二題答案A 擺到明,唔使估,簡直送分os.tvboxnow.com' ?4 n7 U) Q% i/ `) e
2)第二題答案B 我都估呢個,好合理

1 y$ n, p5 m4 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3)第二題答案C TBB一貫打邊爐式收場

- Y' f1 [& K' Aos.tvboxnow.com4)第二題答案D 自由發揮% H; w( @$ m2 V" m
& p4 C! b: ~% A; s8 D
玩法及守則os.tvboxnow.com3 |$ @" V+ ?( W: m  S
1.各位參加者注意活動截止的日期時間。
. _* s0 }. }, s; ]% K" t2.發表答案後不可再編輯帖子,可加入創意答案,好的會有獎賞。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d  e7 h4 z' w! v+ N1 M
3.嚴禁分身參與, 如發現會給本區版主處理。
& ^$ R! t8 }6 g6 t7 {; l1 @) I* h4.如遇到有爭議時本人擁有此活動的最終決定權。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 E& E" N; p4 Y6 Q2 q$ I; n: E4 v9 N
5.遊戲純係試驗性質,歡迎提出意見。
6 X$ L) K& U4 }3 L/ Y6.答中者肯定有得加分,唔係純吹水,請大家湧躍參加。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 12:16 PM

第一題答案B 睇晒啦都係得一個肥妹妹
) D# p' f$ x8 e2 k3 k公仔箱論壇第二題答案C 吹水波話個有變性人6 c$ ]; ]0 l' T- q
行啲, 但係跟劇程, 都係老作。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 10:39 PM

tvb now,tvbnow,bttvb$ J7 n* O- f2 w# @
第一題答案B 睇晒啦都係得一個肥妹妹
: X& `( H5 C& s第二題答案C 吹水波話個有變性人
4 u  t2 v3 r+ y% t  E* M# T公仔箱論壇行啲, 但係跟劇程, 都係老作。
0 ^! V: r2 q3 t/ z& o$ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-9 12:16 PM
& Q: W! ^1 Q% w$ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[attach]3017306[/attach]/ V& K* A8 C+ D- q2 [6 {/ }" r9 ]
os.tvboxnow.com- Q% }# S! g+ O0 n! _9 U, E
好嘢吖,你答中了,真係有變性人,仲變到同某個人一模一樣,9 b8 j9 e& n# b: O0 M+ n; B
宜家如果整容技術真係咁都得時,都幾恐怖。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:12 PM

原來得一隻貓捧你場多謝晒
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:14 PM

p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:42 PM

原來得一隻貓捧你場多謝晒公仔箱論壇: |; W: ]  O$ v( `+ Z. |% A  C
CC517 發表於 2015-1-9 11:12 PM
2 k7 T$ e% T2 a& W& {( Gtvb now,tvbnow,bttvb
+ Z& [6 F" p* f( y; p: K) [tvb now,tvbnow,bttvb呢個答中有獎遊戲聽日先截止,公仔箱論壇, s: t, i- k! u/ G2 S
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,tvb now,tvbnow,bttvb# b( g0 V' q; b
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,' I2 c& x+ y0 A" X: @( P0 ~
..己經出到呢招嚟招客....os.tvboxnow.com3 }( S% y8 J6 a9 S/ f5 U5 i& Y

作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:45 PM

幫你打下廣告啦
作者: lhy92725    時間: 2015-1-9 11:47 PM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
& }* @5 b+ b, o: u. A$ _os.tvboxnow.com第二題答案C ,又系斷估無痛苦
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:50 PM

幫你打下廣告啦
4 O  G% @; E0 F4 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-9 11:45 PM
/ n3 A* r4 b; U  H公仔箱論壇. |: o/ V8 U- i9 Q. s# c5 m$ E
要啦,入得嚟呢區,求其晌我呢個帖留吓言都派分,
9 S/ p% `9 \' b+ W( C5 ^os.tvboxnow.com搵人嚟啦,聾盲啞跛都好咩都好,總之係人就得,公仔箱論壇# o: b- U6 v* q% j* h" p5 G
真係有身份証都有.....
- F/ F9 k% V. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com9 n8 m% ]% }( [
呢區我留言咗幾個月,儲埋d分多到我自己都驚,
6 ~# r+ Q- o' ?0 v) g2 P; x& R" }os.tvboxnow.com總之入嚟,就算鬧兩句都派,至多派少d.....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:53 PM

0 k! ^' L, j' B9 Ros.tvboxnow.com第二題答案C ,又系斷估無痛苦os.tvboxnow.com' p8 q' u- |, X( h; c! y: o% P
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
1 D- z% O" U) r$ |* i- _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c3 |  ^- h8 d' r; J
# b' U4 i& A6 h- t! [5 X+ a* \4 k
你有冇忙成咁吖? 套戲己經做完仲話未睇??& h) P2 c# M- \) ~3 V
但你又答到喎,車季菲真係得個肥肥地細妹,公仔箱論壇) W! `+ M/ U0 @1 h9 d
斷估的第二題我晌第二個帖直頭開埋我都係咁估,os.tvboxnow.com# j) C2 b4 d& B/ {2 ]2 X5 U
劇集去到咁高潮,今晚又大結局,萬綺雯比人咀完又咀,公仔箱論壇3 f$ p% [4 s( _6 s) P' z/ h
攬攬鍚鍚,呢個李思捷個角色搵我做,無人工我都做。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:55 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 }( J% T+ @; s1 w+ g! w

( o8 W$ i# L* N3 ?0 }6 S2 E3 }7 ros.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb# t! \" f2 G  p, {5 j4 Z
你有冇忙成咁吖? 套戲己經做完仲話未睇??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Q% `+ j; _; H8 O6 L  V' l. }
但你又答到喎,車季菲真係得個肥肥地細妹,
' @9 X$ M0 ~3 q$ v! T斷估的第二題我晌第二個帖直頭開埋我都係咁估,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* T$ e0 T1 v' F" r0 `5 y* Z
劇集去到咁高潮,今晚又大結局,萬綺雯比人咀完又咀,公仔箱論壇0 B% P0 n' q4 o* h
攬攬鍚鍚,呢個李思捷個角色搵 ...) y/ k3 f, c; b( l
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:53 PM
" U6 n- @: U9 h" H1 [; ]tvb now,tvbnow,bttvb
$ y2 `* {4 Y& h  c樓上個貓姐係國內人, 唔係好似我地咁晚晚追, 等成集做完至download來睇架
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:56 PM

萬二蚊飲左定型水, 青春不老
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:58 PM

9 n) V2 |: _' V7 y- ]% Ftvb now,tvbnow,bttvb
: N! |; c# ?8 L9 y. D* \os.tvboxnow.com樓上個貓姐係國內人, 唔係好似我地咁晚晚追, 等成集做完至download來睇架公仔箱論壇" r; G, M! @! p- E, Z
CC517 發表於 2015-1-9 11:55 PM
2 B1 e8 k# s  O2 S: [. ?公仔箱論壇
! a- p; X) C# n1 |os.tvboxnow.com咁又係,呢度出晒名係download劇的好地方,公仔箱論壇  Z% e: V8 O6 s7 ^! H) I) l
我以前都有down過,所以早幾年開咗個戶口。
1 P1 {9 L% E. G6 Yos.tvboxnow.com留言就上年年中左右先開始....
. u( e/ X& d9 Q3 C! I& Q* ~
2 o6 V+ d/ l+ C$ b" dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。劇集區的版主幾好人架,成日加我分,又創d送分遊戲,
; s$ G" ?7 {% u, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。送到我宜家個積分過億,比佢加分的留言過百都有,
: h+ u; w' P5 y% n. btvb now,tvbnow,bttvb搞到我有d唔好意思添
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 12:00 AM

萬二蚊飲左定型水, 青春不老, n+ S" @: l: B9 Z: Q; t
CC517 發表於 2015-1-9 11:56 PM
$ v# M. D7 k, P) F( P+ y+ t$ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- \5 F8 |2 }- Z) u. m6 b) ^( Y# gos.tvboxnow.com大結局呢集講佢比人打定[定型針]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. i* o$ S/ l0 L+ O5 ^
哈哈,夠諷刺啩...
2 W  g8 h% ?3 A* J4 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; |( L3 S8 d; k9 y9 ^# _
不過年紀始終都大咗,真係無以前咁靚,os.tvboxnow.com- t1 B8 f" Z: c' u. L' Y3 }
但宜家做戲就好咗好多,爽朗性格更表露無遺。
作者: CC517    時間: 2015-1-10 12:02 AM

四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 12:07 AM

四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
: O9 P3 f  K0 y$ c4 X/ B& S  p公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
' D2 m1 k' m; w. e/ P

( C4 g# ?. @6 L6 R; R+ z+ itvb now,tvbnow,bttvb( K. m0 f2 c$ @& @, E# h6 V( p" I
- P* A5 A0 ?& H. p
今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,
3 q% m9 K" }' D* X公仔箱論壇更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....
2 @7 Z7 \" B3 z, H' Vtvb now,tvbnow,bttvb我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,
' |' }, J7 f$ T( ]' V我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 09:14 AM

其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
8 N$ [5 A9 t1 ~我已經搵佐資源全套下載來睇
8 u, x4 u4 r- V$ l純粹捧萬二蚊場
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 09:31 AM

4 U$ S3 X3 K) p7 i1 N8 z- Oos.tvboxnow.com第二題答案C ,又系斷估無痛苦
: V8 w3 p+ l7 G( o公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
. ?. e+ e* [8 \- p8 }tvb now,tvbnow,bttvb[attach]3017564[/attach]
0 J$ X0 e- ], V* O2 F$ H# U. r1 R* eos.tvboxnow.com哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..tvb now,tvbnow,bttvb# i+ R6 `& I; B6 R2 g9 `; T; o

! @6 Z2 \1 z0 e0 b/ `& \, stvb now,tvbnow,bttvb該煨,
+ e  [% d2 T2 [1 d/ W6 Aos.tvboxnow.com本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
* e5 b$ ?& z- M5 f9 |! Q9 Q又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) O( v( n' x; j7 r; ?" f# z' R
請幫手宣傳吓,
2 B6 J6 R3 y0 {0 O睇劇同步討論樂趣多
" n$ M, K5 @) c) k; Y  r5 S* p齊齊追劇回覆笑呵呵

: P( x* u: e- Y1 l  Y' D( f/ u

作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 09:38 AM

p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
3 _  [+ a/ d1 k) ~9 n& J* Utvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:15 AM

E生係我地方買AD,問過我未...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 z/ P0 I! [4 ~' m1 ?0 a
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
' e/ V$ ~5 y9 f/ z# m  l

; a; b2 R1 W5 [% x9 j唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
  z6 _8 V% D0 U! {/ m- h- D! Htvb now,tvbnow,bttvb不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,os.tvboxnow.com5 g8 }8 ]6 V3 D, b' s
將功補過算係唔話得囉....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:22 AM

其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
6 p$ C& m+ `$ E3 i+ n/ n% {. Wos.tvboxnow.com我已經搵佐資源全套下載來睇
- b0 K5 f% ?! a  Y4 Zos.tvboxnow.com純粹捧萬二蚊場TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: i5 U9 C# @- R, T$ A' u
lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
公仔箱論壇* t1 Z+ t8 Q9 p% f+ q8 k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* h1 Z2 @4 p' h' r. X
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
& K3 s$ P# L  H- }. ]6 V3 @5 q' Hos.tvboxnow.com我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
8 n5 F* S, ~4 k" |tvb now,tvbnow,bttvb當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,
3 K* o0 J* O9 R* c; k完全唔同劇情,仲有咩意思?tvb now,tvbnow,bttvb: m0 h4 d9 Z/ Q$ ?! f

$ f7 t6 p# `# t1 p3 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
作者: CC517    時間: 2015-1-10 10:32 AM

E生係我地方買AD,問過我未...
4 C- ?! ?5 v( v# [timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
+ y" i; n' y8 P' A; Q) V
tvb now,tvbnow,bttvb9 q: k2 _3 y: g& \
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:34 AM

9 x' [" a* P  h' X- h
" u; F8 }$ F7 h3 z% k  z無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該( X1 @/ ~* V# C+ \! Z3 a( \
CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ B, e7 w* Q0 l7 E

( A* m/ W6 C# ^嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??tvb now,tvbnow,bttvb7 U) Y( y* ]* @* k5 T6 E1 c; f/ g2 N; g
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
+ k8 J& G# W( V+ Qos.tvboxnow.com厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
作者: CC517    時間: 2015-1-10 10:42 AM

7 Q# v5 x: R5 N. t( z% u( m: P' w3 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 {: \) z- h4 T2 u9 b" B1 N0 x/ y; v
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??公仔箱論壇( c9 k& W4 p8 ]1 L
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
, ^" |2 Y' M$ U  @5 j$ O  kos.tvboxnow.com厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
; s7 T5 h3 Q$ i公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
3 V7 H; j* a) _" z1 h$ [9 ~os.tvboxnow.com公仔箱論壇' A3 p  z! A8 G8 ]
點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 10:53 AM

& ]1 p1 W4 D; V% ptvb now,tvbnow,bttvb  _/ z- P/ \: [% ^( L$ a7 @
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,公仔箱論壇9 U0 y4 W( \- ]5 A6 [7 v
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
3 Y+ `; I7 q: W8 x& J8 v! `' `6 Q) hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。將功補過算係唔話得囉....1 D2 d" O4 D5 k. L% H
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
( f3 p' w0 o% ~+ _8 y& H5 Mtvb now,tvbnow,bttvbE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 12:23 PM

我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?: E8 z; c8 w2 P

7 X% m* D3 Z5 m' F/ C: s& STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
9 B( z' b% ]! }7 H/ ptvb now,tvbnow,bttvbb)1個公仔箱論壇5 g0 E" v& [+ ^4 P4 Q% ]7 @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ^( T0 t, E+ M( z& O8 x
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
9 O7 m6 x* w1 \0 g% w* ~! m公仔箱論壇c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 12:25 PM

+ H( T/ c) }# _+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" \# {6 J9 {8 l' r
呢個答中有獎遊戲聽日先截止,
3 ?4 e5 G8 T% B( h( H; Stvb now,tvbnow,bttvb睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,公仔箱論壇9 |$ D% j3 E" P! {
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
2 H+ H+ }$ W6 L2 Itvb now,tvbnow,bttvb..己經出到呢招嚟招客....' m& }+ ~; z& C3 L5 k% E/ k

7 x( K( g, w* c7 ]5 ~  P3 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
, J2 m- T1 F% [; J) }公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb+ `' B! O( m+ H. y
金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 01:01 PM

原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
作者: MOONCAKE43    時間: 2015-1-10 01:24 PM

第一題答案應該係B - 得1個細妹3 F; J8 T/ l7 K+ K; [
第二題答案係C - 我都系斷估架
: ^8 N' c! t, ?. l  Dos.tvboxnow.comsorry, busy working, 仲未睇完...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 01:53 PM

又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...os.tvboxnow.com& `6 M% u" p1 t: T" Z: d3 B. ^
分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
) z4 B: i0 a2 Q3 Dtvb now,tvbnow,bttvb今晚十點前只要你有呼吸就有得送,
# F. @4 f! V+ _- X- W: etvb now,tvbnow,bttvb我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。os.tvboxnow.com$ ^: j( N6 W5 Q7 U- K1 P: S( p

# y( T# N' P# E+ W* ]+ ~, W[attach]3017668[/attach]
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 01:57 PM

9 n- J3 Z% o! Y" A  xE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
2 ~6 f6 W/ Z4 y" H7 H6 v3 v9 \公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2015-1-10 10:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 a; s1 A/ ~& W4 a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 l& l1 l- k, m1 L, A/ j
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,tvb now,tvbnow,bttvb2 D, j( e# B( R' I4 I2 E
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,2 F( k( I6 m# R( _
版主唔出手相信其他會員都會出聲....# [" R- t& E1 q. I9 Q/ E6 T) z
tvb now,tvbnow,bttvb! q* a2 \! c% E' b2 f
原來,貓兄的確幾活躍水區,- y) T1 z! _, n1 u4 \7 C
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,os.tvboxnow.com6 u# e% M2 u0 F! k' h
一個帖去到2200幾頁....犀利..+ w- Y9 Q' ]2 d* W* A

. E; |* b# o7 Qos.tvboxnow.com睇落唔使送分比貓兄了,貓兄資產原來咁雄厚
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 02:00 PM

原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
2 _5 e. @4 l% o3 |: q0 Q% XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2015-1-10 01:01 PM
+ ^  ?5 y2 `# h' l5 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 i7 g, ?! W0 t
嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,
+ i8 e- I  C* s: w7 ~4 R* _7 s. Nos.tvboxnow.com講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....公仔箱論壇* z6 [4 C& F# d6 s2 z9 {; M
純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...4 {& ?- z- p) c( l, \

% S% l) J& R% G- Utvb now,tvbnow,bttvb其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] "
6 u9 F8 x0 |& Q5 h; b2 vtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇- g# N2 E2 Q/ V1 ~3 [( N
所以,你咁講會以後棒場,講得出請做得到,唔好令我誤會呀!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 02:12 PM

第一題答案應該係B - 得1個細妹
* B' ?) y% n$ S; E第二題答案係C - 我都系斷估架公仔箱論壇& ?$ I( h) X) i. Y4 ~4 J
sorry, busy working, 仲未睇完...tvb now,tvbnow,bttvb* v. U7 m/ ~8 J4 ?6 _0 \% F: t
MOONCAKE43 發表於 2015-1-10 01:24 PM
  e$ z  Y+ T9 Q/ q, x# H# Gos.tvboxnow.com
0 l& k2 `" s# T8 aos.tvboxnow.com睇劇追嚟睇會好睇好多,正如好似球賽咁,) L7 a7 J8 R+ D& t; P3 n
如果一早知道比數幾多去睇,場波會好悶,
4 n0 x' m; K) K, [os.tvboxnow.com知道場波比數係1比1,上半場己經入晒後,
6 n. s/ y# H, q# `) aos.tvboxnow.com下半場知道結果時甚至放棄唔睇....# [2 z8 G5 {; @, h7 \5 }0 R
就算有龍門精彩的撲救,後衛優秀的解圍,
' _0 H* G* Q1 ?% F% ~5 o& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。亦會錯過晒,睇劇同睇波一樣,睇即場,# s# T, T4 ^( `) b6 E" M
晌全世界仲未知會發生咩事前第一時間自己睇,公仔箱論壇8 K% R# ^0 F0 x1 b9 @$ a6 j$ @
咁樣播前討論,播緊討論,大家一齊估下劇情去向,
" j5 S/ C+ l- }: S: S$ Q: CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會好睇好多,希望以後多d人試下咁做。
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 05:02 PM

2 j! Y$ f+ J* a( J, |. }tvb now,tvbnow,bttvb9 j6 q6 Q8 M  x. g; o7 G2 X
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,tvb now,tvbnow,bttvb- H2 P+ j5 s9 b: f- y
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,os.tvboxnow.com( L; K% p9 o6 W+ o4 a6 R, B
版主唔出手相信其他會員都會出聲....
% E& Q% G* ~2 H: o2 k公仔箱論壇! I' b: p! n6 w  {
原來,貓兄的確幾活躍水區,tvb now,tvbnow,bttvb8 E& a* \% h/ r) Y) t4 g* r" [
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,/ A" X0 t& [; \8 d5 {0 c/ ?
一個帖去到2200幾頁....犀利..
1 }8 _- ^% _0 s# K  E9 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! q$ s6 K' K3 y  r
睇落唔使送分比貓兄 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' _  o  }+ b" D* F1 A) [$ q) B1 K0 V
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 06:37 PM

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-10 06:38 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 N* K/ A7 S9 ^) T+ t
os.tvboxnow.com! R+ R8 b+ p! D% y
係叫貓姐姐...唔係...1 ]- L1 ?: ~; h
timmaxsing 發表於 2015-1-10 05:02 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 q5 B( H0 L! h

- a4 s# N5 ?  A8 t: \tvb now,tvbnow,bttvb呵~剛剛跑完馬,J神版主有回覆喎...
% _( @$ t# H5 c" e0 x; M3 E1 u原來係貓姐姐,嘿嘿...咁有冇狗哥哥架呢度?% M% L3 a+ x6 O
鍾意貓的女仔或女仕會幾有善心同愛心,
0 n9 O( I) I. p: X% h4 \4 n# d& rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好多流浪貓日日有人餵飯,希望d貓有嘢食,
; S+ K- ?2 F+ P  l高傲的貓係唔鍾意人地睇住佢地食嘢,tvb now,tvbnow,bttvb, |2 p8 B9 Q4 a2 f0 N$ ?7 F* J
所以放低後要走開,離遠睇住d貓自己過嚟....
  N* P/ `+ p7 Cos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  [9 N# X0 |; L
貓,老虎獅子係入於貓科動物,混入我地人類社會後,. P4 f' ^( j: V3 G4 K
貓亦都有所改變,唔一定要食肉,更對魚的腥味喜愛,0 t" `8 W- |9 v$ y+ e. g* I
細個我屋企係住木屋,有養過自來貓,年年都大肚,
, O8 d+ v2 e9 l# q; ?次次生一堆貓仔,然後又通山走,但又識得自己返嚟,! b0 P( K. I; t: O% z) {
有次我同細佬去碼頭釣到魚返嚟,幾隻貓離遠聞到己經撲向我度,
% P  y+ m. K; i  ^最後比佢地搶晒我的戰利品,激死.,....公仔箱論壇! z3 d5 i, R: z# ?: V
' }  r( Z" i7 }4 N
貓,的確幾可愛,痴你果陣,但當你無嘢引到佢,佢真係睬你都傻。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 06:47 PM

養貓的經驗只係晌我十四歲前,因為當時住的木屋大火,乜都燒晒,
1 K2 W2 u! ]( H4 D; _) ]1 O0 wos.tvboxnow.com然後我地亦搬咗,果陣所養的貓其後不知所踪了,應該又變返流浪貓..
+ [: m$ g) C; O6 f公仔箱論壇公仔箱論壇. q+ k' l2 i) o0 S& _7 C# @# p
其後屋企細,己經無再養過,何況知道佢地壽命比我地短,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 x' p* ~. y4 y4 D
免得睇住佢地大,睇住佢地老,然後睇住佢地死,要傷心就唔好,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 D, g, l( ?" U# K* H
閒來見到有人養貓,會過去同d貓玩吓,懷緬吓以前果幾隻...公仔箱論壇) d1 c1 p" z0 H' z5 ~
細個雖然d貓成日唔睬我,但有次我病咗,無返學,訓晌床,
) i" G. s0 G" x0 m  j( C5 z公仔箱論壇陪住我的就係呢幾隻貓,我估平時佢地都會跳上我床....) u/ ~3 J' l& a9 K3 s" q
因為我訓晌度佢地一樣咁做,但唔會痾屎痾尿晌度,6 X1 {- v! G6 W0 W7 r) h; B6 n
幾有靈性,同埋佢地都幾乾淨,雖然唔可以同佢地沖涼,公仔箱論壇- \5 v( e8 Y( A  z; n
但幫佢地疏毛時,佢地一樣會乖乖地唔郁....
4 @( C# @6 g7 }* V9 T- a6 Bos.tvboxnow.com% W6 v& Z- \( e4 t$ N$ i
貓.....的確係幾好的寵物,如果我屋企大d,我相信我會養。
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 10:32 PM

我都系好細個養過貓os.tvboxnow.com2 ?* v2 W$ s: D0 J
自從他過佐身我就吾養了
9 s( N3 o* W. a  ros.tvboxnow.com睇住佢離我而去的痛吾想有第二次: ~5 E& }4 D# R1 ^
突然變佐呢D同劇集無關的話題
5 A0 i4 E3 }6 u) k: {* M, q5 mos.tvboxnow.com財神版吾好扣我分
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 10:37 PM

2 B0 {) n6 F( c/ Q' rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb1 z2 L' }* K4 u0 n' C! V
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,os.tvboxnow.com) H4 L. A6 X9 t8 s. M4 |
我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,tvb now,tvbnow,bttvb3 a. [) I, K1 Q. P* w9 P3 ~
當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* f! K! f2 u( s
完全唔同劇情,仲有咩意思?
7 z6 P4 {& A6 N( o& G2 E8 y6 ]% C9 ~+ a( ~& p! @) X1 ]8 v
download落嚟一次過睇係好,只不過, ...
5 i+ A" b% C$ m' H& s5 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 10:22 AM
我一個人住,無人同我劇透
& O9 S9 S4 X' t' \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。集集追同一日睇幾集無咩區別TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! c0 i) V$ ?" k6 i8 b  _) l4 ^
我以前追睇prison break同24果陣,可以睇通頂嘅
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:07 PM

吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 11:10 PM

我一個人住,無人同我劇透
% C0 K- A) A7 P  `3 L" x& I$ x! ?公仔箱論壇集集追同一日睇幾集無咩區別
; ]4 w, ~+ C6 w5 W4 W我以前追睇prison break同24果陣,可以睇通頂嘅tvb now,tvbnow,bttvb1 E& a  U5 e' B3 E
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:37 PM
公仔箱論壇, b" Z/ |4 `/ q

. m! d+ o! U5 i- Z9 c0 H嗯,我去其他討論區又係咁,周不時離題講其他嘢,
9 g8 u% D/ n( ]$ u6 A* ~$ a我都希望J神版主唔好怪我地講咗其他嘢,
- J- B, V% M* l* M公仔箱論壇因為貓...所以有感而發....。tvb now,tvbnow,bttvb7 d6 Y6 \: m- H6 T) w  f) l1 c: n
os.tvboxnow.com$ i7 Z# J" I  ~1 i) `* U0 }
一次過睇通頂當然可以飽晒,但點都唔及集集追有意義,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. w2 u8 i8 W$ |1 O+ J7 n
一套好評如潮的劇人地睇晒講到好好睇,然後自己睇,
% }' A( G, P' b/ t$ etvb now,tvbnow,bttvb發覺係好睇時,咁點呢? 套劇做完事隔兩個月先同人講??  K( @$ Z: Q' g5 M: z- C
人地即場睇完果d己經差唔多唔記得晒,都唔知你講乜?公仔箱論壇8 @% B- N6 v8 x& m8 e" K
如果宜家仲有人同我講[忠奸人]呢套劇頭幾集好緊張,公仔箱論壇3 h# j# D5 @9 S8 n* V
MayMay唔知會唔會坐監? 阿Matt係咪真係咁奸?
2 k2 {: l7 m% j& O6 d- sos.tvboxnow.com我會話佢痴線,哈哈。
* K; g' w* X" p3 W( ?' z( A4 h% [; {6 T
同樣兩個月後同我講,嘩,萬綺雯做Madam好掂呀,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; h! d3 C9 B) i' S8 I; q! o
車季菲好惡死,成日鬧人,我會聽到一頭霧水....os.tvboxnow.com: Y2 U) e! w- k! q) z% w$ v
呵呵,一個人住有一個人住的好,就係你上網會有自由,tvb now,tvbnow,bttvb( q% F& f% l3 l# O7 M' y
咁,如果正常生活,夜晚呢段時間咪開住電腦睇電視囉,
0 B8 L2 f' i0 P應該唔困難吖.....一路睇一路回帖,講下劇情.....
; Y9 @6 @4 {0 g1 l5 Stvb now,tvbnow,bttvb以劇集送飯,應該開胃d喎....
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:13 PM

劇集餸返可以, 開理電腦, 送埋筷子哼頭
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 11:22 PM

劇集餸返可以, 開理電腦, 送埋筷子哼頭公仔箱論壇8 i4 M( f% j; w" ]# {' z6 o) y
CC517 發表於 2015-1-10 11:13 PM
6 u. t& e+ f  f& p; a( B/ I7 Ztvb now,tvbnow,bttvb
4 E/ B- m4 \# w' O$ ]9 i/ f# itvb now,tvbnow,bttvb哈哈....
; \7 ?6 d. S# Vos.tvboxnow.com劇集,以前我就好少睇,一年睇都係五六套左右,0 w+ F( `" ?! D; z  e
如果一開始係無時間睇的話,唔會特登補睇返,3 u& Z% C" ?3 V* X; }# x
有時更索性連睇都唔睇,直到有時間有mood,
" R( h! Q4 V, j. l% H/ W6 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要睇就要準備一次過睇,得個完整結局。
" X. C* ^5 g8 `0 q( g/ W& x' f" [9 E, g# @) u5 ]
上年到今年真係睇多咗,或者得閒咗,可以成日晌屋企,4 M. t! v7 W$ m& w4 l4 k2 T$ p& G
更何況,我反而覺得宜家TBB劇集好咗,有意思咗,
" x4 m! J, c0 \演員亦好多表現得好好,出眾的女演員宜家多咗,tvb now,tvbnow,bttvb( T7 v' T  Q! [2 d
又唔鍚身,仲成日比人搏懵都唔介意,又攬又鍚,公仔箱論壇* o# ~+ J/ c  k& j1 w/ n
男ge,好似梁烈唯呢d,王祖藍呢d,張繼聰....
8 |$ i% @* u" X# e+ g! a/ r2 a8 a/ t1 S$ Stvb now,tvbnow,bttvb舊有的馬德鐘馬國明,表現依然唔錯呀,.....tvb now,tvbnow,bttvb* ^: c" w& {% x7 H
os.tvboxnow.com& |, y# N' q+ d2 |7 Y  j  B. X4 D
今次梁烈唯直情搏晒命咁,比人打到飛起,掉落山,
6 @6 d1 ^2 B6 }+ t0 j8 ~/ c公仔箱論壇濕身撞石乜都齊,廁所比人偷衫偷鞋仲追出去...os.tvboxnow.com6 V9 O! d% m* d, ]4 I; c; E
好似裸跑咁犧牲色相,女演員個個練武功打交,.../ J$ D- `% c6 u3 D+ s# h8 D
唔再係純扮靚做紙版公仔,資深演員亦受尊重,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^! L. R; J0 T: r: n- k
而且個個仲表現出資深的演技,係有時故仔差d,
. q; Z' ~2 Z. Y3 d. J) M5 J. b6 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但演員做得好己經補救到,佘詩曼又返咗嚟....公仔箱論壇0 W! h* l5 i/ m  I& X
哈哈~ 係收視差咗? 真難明,....以前無咁好睇都無咁差!
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:29 PM

而家多左選擇, 多一個台, 雖然唔係人人有裝機頂盒, 唔睇開又唔想追啦
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:16 AM

多謝金田兄送份。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:19 AM

又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...
& w, a! b0 N+ A( `! Q2 w5 P分數方面我係慷他人之慨,請笑納..公仔箱論壇8 s, I+ t: z. v: U, n' Y
今晚十點前只要你有呼吸就有得送,
, s9 [# F% j/ p$ i' e3 D1 l1 stvb now,tvbnow,bttvb我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。os.tvboxnow.com0 r( }( ?! I3 P
5 _: c4 X) H% U5 |" y
3017668 ...
! [( q1 a3 O7 ?9 i, xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 01:53 PM
" P+ m) \0 ^; t; c: S  a- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  [0 t2 l2 \; D4 w
講真句, 我唔知答案架, 個時仲睇緊結局。 我都係抄襲架咋。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:24 AM

* h5 o8 [1 ~. N# H5 r7 ftvb now,tvbnow,bttvb
3 W1 a: v- h$ W: h- m嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,
! G, b- j+ }3 B. q講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....os.tvboxnow.com( n. q" V6 V' B) B
純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...tvb now,tvbnow,bttvb+ m8 @; u6 Y8 B% \

_  @4 B2 X6 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] :lol ...
& s9 p0 W8 T! I3 `, @0 n公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-10 02:00 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 G) c) V# B8 H. B5 l' m; E

5 g/ }3 ?# \3 E. u6 i4 H' t* H萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:27 AM

依家啲劇結尾都係不知所謂。 呢套都唔例外。 我覺得誇張得黎又唔靠邊。 不過睇開就睇埋佢咁話遮。
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:05 AM

我都系好細個養過貓os.tvboxnow.com: q" H/ N- t5 m7 o7 H4 ?
自從他過佐身我就吾養了
0 y3 G) b* B& h* o/ W; W& s: A" w睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
5 u2 P0 j; A$ _# S; T# c1 `4 ytvb now,tvbnow,bttvb突然變佐呢D同劇集無關的話題公仔箱論壇, m' h+ ]# Q4 K$ R' K4 n' x4 q
財神版吾好扣我分os.tvboxnow.com4 z( |- n0 S+ B( k$ f4 W
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:12 AM

吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
5 u- [! c( J& g5 g+ R. A; m) Rtvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:18 AM

公仔箱論壇0 P3 x0 G% A' J9 s) m
os.tvboxnow.com# s) e2 `* K+ a  c! t' q0 J8 ?
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。$ C" ^, K( q& T. [, v4 Z- o
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 02:10 AM

多謝金田兄送份。
) r. p( |4 d8 Z# b. o- M- I& aos.tvboxnow.compknoface 發表於 2015-1-11 12:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 I0 f* G& ^* E. [7 @3 a# k$ K& E

: j3 K; }( z" [: `2 J; N4 Otvb now,tvbnow,bttvb你入嚟打個乞痴都有分送比你...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( L4 v7 c6 U8 E. p" X; Y
只要你肯入嚟,若果你介紹多幾個人入嚟一齊傾,tvb now,tvbnow,bttvb, u: d' X" [% t1 S# ?
送多次分又點話呢?
+ d! K7 |) y% x: {3 {9 j公仔箱論壇9 r) e( _2 L; R
今次個結局算良好,但都係趕咗d,而且又有d夾硬嚟,
* J6 f; @. {& ?( V5 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。臨尾又要益李思捷有得咀咀....萬綺雯蝕晒底啦。公仔箱論壇9 ^; x) D. k3 \; L- W$ O( n
os.tvboxnow.com2 `* v3 R) `+ I
...薜丹仁呢個角色,比我做唔收錢都做。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 02:15 AM

我唔會扣分...因我都有說離題話題os.tvboxnow.com8 {, D, ]8 a0 Z  O5 P3 k: o
timmaxsing 發表於 2015-1-11 01:05 AM
2 n; }% W, `. r公仔箱論壇7 b* _8 u- w3 x6 Y' Q( u
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,: A1 H. ~( f9 G9 A3 G
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...& f) z, n" p, s6 T; s+ Z$ s

3 e# B: A& D: W點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,os.tvboxnow.com! |$ C! y; Z  n( E% }9 u6 q3 d9 S- G
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
3 c2 u. C9 d' Z+ Q0 J7 ^公仔箱論壇不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
$ q( R, ~  n3 q1 S& y分數於我如浮雲,如果派晒出去人地會開心時,
  g" B0 o& O( l0 T  c9 R" G3 \; v我樂意繼續亂咁派.....^^"
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 06:20 AM

# @( L# W9 H2 {tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb' M* o0 W, ?3 I
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
( n: o$ O9 n4 N  d5 X版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( @7 p0 N$ S$ ~6 _* F& `. r% _

! a0 A+ Y2 h4 {9 F, Q/ I8 v6 s4 X* Aos.tvboxnow.com點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,os.tvboxnow.com6 p+ E) n, k: ]
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....6 U3 N0 c9 E; r7 Z9 W. m
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....os.tvboxnow.com9 w! U6 R) K& m% A1 E$ P' {2 A
分 ...
& W. K) F% r! f% @) n! l8 p8 {os.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
作者: CC517    時間: 2015-1-11 11:51 AM

放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 01:51 PM

我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...tvb now,tvbnow,bttvb' r4 M" o' m1 C0 L4 A% y
timmaxsing 發表於 2015-1-11 06:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ N$ [3 V2 T3 r
1 H) P* x+ B  ]8 w1 y1 m8 T
哈哈,常言道,洗腳唔可以唔抺腳,以前有前輩咁教過我,公仔箱論壇% `$ d) U: N7 s* I
郁下都萬萬聲我真係驚洗大咗,對分數概念亦一樣....os.tvboxnow.com( }( J1 Z% g; \; c4 j
J神,你搞到我呢個戶口存有唔知幾多個零,我都嚇親,
  i  |" [( t* P3 v  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。既然可以任我亂咁派,倒不如睇下人地開口想要幾多? 我就派幾多..4 V9 `& r+ c- y8 }' H

* `' V  R5 o' d+ @& g7 X2 d5 Y其他討論區我無試過有人咁樣加分比我,我只係個普通會員間中留言,
: I% N8 g7 d! |& ^& A) Htvb now,tvbnow,bttvb一般有人回先會接住講落去,係長氣d,因為我次次都儲埋打一大堆字...
" n. A( R: r1 q: @( u6 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。既然宜家我發覺我呢個戶口有咁多個零時,總分數幾多我都唔識數...
( @. c7 C* H; ?+ A  E; U) ~& v0 R豪d啦,下次派十萬分.....答唔中放個屁都送十萬~~
2 s+ J2 X6 p' B真係似獎門人首歌咁,數百萬當係碎銀....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 01:56 PM

放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
0 D+ D9 I. S; G: D, I' A! z* iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-11 11:51 AM
os.tvboxnow.com3 N' ^- y4 X/ w- C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% g3 L0 p' N8 r$ z& D

1 A% l2 U- B& gtvb now,tvbnow,bttvb最先參加佢地遊戲有分送時,我欏部份去呢區個賭波遊戲度玩,
& ^! }& A3 ^: F1 j6 K, @& OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。贏咗幾場,好似又加咗十幾廿萬分,其實幾好玩喎,估中比數有分,公仔箱論壇+ Z' b2 t( B- U
http://www.tvboxnow.com/z_gamelist.phpTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: g3 {6 s3 m7 r

% y6 r. O$ \# U. p0 ?; u果陣有六位數字分數己經好開心,宜家過億"?? os.tvboxnow.com: ^( o' n  `7 C) J0 C4 |; S
我覺得一出世做有錢人的人未必開心,係靠自己越搵越多先會開心,,,
/ \2 K+ \& X0 ?, ^8 `6 p% jtvb now,tvbnow,bttvb因為有太多的錢,會對洗錢無晒概念,郁吓一百幾廿萬輕易買到的話,
9 W1 B1 k2 \9 _; ?7 O公仔箱論壇再無苦思尋求想辦法得到的樂趣了。
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-11 04:30 PM

我想參與,但我還沒有看這部劇
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 05:24 PM

我想參與,但我還沒有看這部劇
; m) z% _: t5 Q% F) hos.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2015-1-11 04:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 y: T8 s1 e8 K* q% O

+ N" a4 W4 c( [6 Jtvb now,tvbnow,bttvb得,一句有誠意的回覆,有分加,...
' s5 j- G  U, P$ _) q. u/ g等你睇咗再補返未遲。os.tvboxnow.com+ f  m% R* X5 ~; V- j& h
[attach]3018372[/attach]
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-11 05:27 PM

大鑊,我在這裡騙財.../ S% L2 o( P% L4 Z: G- F/ A
Thank you $$
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 05:31 PM

大鑊,我在這裡騙財...
% ^! ~; p0 D. k  L  a* B  `6 kos.tvboxnow.comThank you $$
4 X$ y+ c) t: y) R; \- z, }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2015-1-11 05:27 PM
os.tvboxnow.com, w, x2 k) q% e/ o3 G

$ _5 Y" s- R$ r5 I9 _% E' |0 Y無,無,無...無d 咁ge事,
. \1 }3 J! [! a# S. B: {os.tvboxnow.com呢度好自由,只要你入嚟叫一聲都有分派...
& g' c% B" L% L+ y* ]tvb now,tvbnow,bttvb不過,最好認真d 講吓劇集,同些少意見,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- g( M6 _3 E# H  L1 g; W; X/ E" a
咁就最好...
作者: mnb1123    時間: 2015-1-12 10:51 AM

金田兄,小弟呢幾日病到九彩都冇開電腦,今日先見到金兄出咗有獎問題,
2 I3 A0 c( }* D6 b- I6 o" NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然未能參予,但都响呢度多謝金兄花時間搞D活動,希望下次能够參加 ,話是話18集同大結局都未睇。0 p) K9 S$ K- p. J: V
祝金田兄2015年心想事成.健康快樂!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 02:53 PM

金田兄,小弟呢幾日病到九彩都冇開電腦,今日先見到金兄出咗有獎問題,
" P- E9 i3 F1 e4 g) X雖然未能參予,但都响呢度多謝金兄花時間搞D活動,# I  @3 ^; W' V5 q9 _: y6 u
希望下次能够參加 ,話是話18集同大結局都未睇。  n4 m- L5 L; h* @6 _+ f1 v& K
祝金田兄2015年心想事成.健康快樂 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' m& I3 [! a2 t) T( h/ S
mnb1123 發表於 2015-1-12 10:51 AM
公仔箱論壇2 w  _. z/ W9 D. P' ~; T) `
os.tvboxnow.com, H% R# e1 [! W& U) l
噢,病到九彩就多d休息,養返好個身子先,我地等你好返一齊傾架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ^6 L" l: L. e, K2 v1 y+ V
os.tvboxnow.com4 W1 j& j/ e# D; U! M' O
未能參與唔緊要,只要仲有呼吸就有資格收分....tvb now,tvbnow,bttvb! [8 P* J# h# d, N; y
呢個活動我都係慷他人之慨,人地比我派的,
/ |" q% S4 S. n, Jos.tvboxnow.com分數雖然唔可以換錢,但應該換到一份喜悅,
  e1 Q. ~( u' a5 P/ Ctvb now,tvbnow,bttvb病緊未好返的Mnb1123兄,收住82000分先,公仔箱論壇9 b! |+ E1 C6 Y$ X3 D# I) T7 U
睇怕個病應該就嚟好返,謝謝你的祝福,同樣小病是福,我都祝你快d好....^^"
1 K; H. v, F2 h# t; f; y$ w# Zos.tvboxnow.com[attach]3019007[/attach]
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:14 PM

就快過年,有答過問題的..公仔箱論壇  P" O; a" N5 y5 c2 r- I
追加一次好意頭的派分...
os.tvboxnow.com% H* \2 o/ a8 ]" ^* V! h
......請多多留言....os.tvboxnow.com, C3 |! j8 z8 q, J- b8 g, `
公仔箱論壇+ c5 P+ `: p% o& ?& p
os.tvboxnow.com% T3 u0 s) M9 Q- _
[attach]3019012[/attach]
8 o7 `% G3 l2 S  V* l/ P6 H, S" z6 B. ~

作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 03:19 PM

多謝金田兄追加獎金哦,呢度好搵過水區哦
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:26 PM

多謝金田兄追加獎金哦,呢度好搵過水區哦
% q5 A- c+ Z0 F7 j1 vtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-12 03:19 PM
! _& L$ i9 P7 |6 H  g8 ^  m

9 y& C# v3 H& v公仔箱論壇一時時架,犯規一樣會扣分,公仔箱論壇! M* J* A- R, ~
而我發花癲派分亦係一時時,# K% G  i& {2 y% \; A8 H0 v- Z
到我正常果陣就會好孤寒了。"& f$ p/ n. V' j. V7 l4 I
os.tvboxnow.com; Z+ X) O( T( [! I- `
到時可能問你欏返....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 03:33 PM

過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:41 PM

過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
8 K& |' g4 C+ U公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
6 U$ C% I+ r' ?% A. ?5 S( z2 Q9 e! }4 R# W+ ~: x% ?
唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,公仔箱論壇8 t: Y9 O6 R/ Q/ Y0 @5 R3 S8 Q0 C
宜家一嘢人地掉成億過嚟......
% t: y+ _8 T0 k. C我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% q# Y  P7 f: F5 W
但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?tvb now,tvbnow,bttvb7 |# Z. B- p( @4 [! |( y
點算好呀!?os.tvboxnow.com+ f0 ^, w6 H$ W. k0 M
1 b0 |) k# Y3 N9 a4 \$ @
你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-12 04:00 PM

Thank you 金田Sam!
  p5 C4 S( b" u4 U( e) I說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 04:04 PM

Thank you 金田Sam!公仔箱論壇4 e, c) K5 m& [3 [
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財) _. V% t& d/ C" g, h
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
, C2 E1 O# N, g4 `. Itvb now,tvbnow,bttvb  X2 x. b( u+ D7 [" m3 w! j
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
" H# X7 U* h, L, mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
作者: pknoface    時間: 2015-1-12 09:04 PM

就快過年,有答過問題的..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A  |4 w# a7 t: c3 i& e
追加一次好意頭的派分...* M9 c& z' i# p7 o
......請多多留言....公仔箱論壇; D$ n' n2 D" {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 o! F  e3 o5 e! Z3 @# j
os.tvboxnow.com1 J7 J, G' p6 f6 e
9 ^: r1 i& U2 t6 `* S; Wtvb now,tvbnow,bttvb! U  c* \. n9 Z6 U1 K
金田Sam 發表於 2015-1-12 03:14 PM
" l0 M9 I# w9 q( s  H
( L$ ?) d+ ]# E! h" z) G7 G) [多謝金田兄追加獎金,
作者: pknoface    時間: 2015-1-12 09:05 PM

公仔箱論壇, t. X) e1 x; M* U+ P
tvb now,tvbnow,bttvb  T4 s% A! J* [3 M  G
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億..." U/ c7 a% S8 c- E/ g
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
) N: W! \6 x7 w0 }# ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-12 04:04 PM
% i5 T- }1 ~5 z  i6 J% @5 Y
- T9 g8 G5 ~; e7 T3 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好話騙, 係應得既。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 09:20 PM

0 g1 Y" I9 B/ y* k! B
- Z+ P0 c$ H4 p1 S& r+ |9 m唔好話騙, 係應得既。tvb now,tvbnow,bttvb; C! w1 D6 b& @1 Z* Z4 g
pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
: d1 Y; v- s, D5 J公仔箱論壇
+ f# C. m$ ?  o( @/ D  q  `公仔箱論壇哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
  }) O- d" A2 b3 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u9 q$ {/ L: J1 F
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,
# O: I6 d9 n7 X( y8 W3 Ztvb now,tvbnow,bttvb宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
, J, x3 F* H( X2 u# pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
1 f; v* {$ I0 s' K( f# x公仔箱論壇唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 11:45 PM

一億好濕碎,系甘依就比人過佐10億比我都試過
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-13 12:35 AM

我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-13 09:36 AM

我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
" E+ _) C* V* U3 y' g7 H" F. bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
  X6 q! ?2 H! N" u2 Z# W3 [os.tvboxnow.com
( s8 a; d; d6 X# Vos.tvboxnow.comTVB 1184983887 元
* n3 O1 ]8 m% i1 S/ y' t; WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,os.tvboxnow.com2 ~% S, C! `; ~+ r6 F& G' w" L0 J
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....os.tvboxnow.com, M( ~$ R% V  Y
0 ]+ y: s. y4 S6 }6 v
50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....公仔箱論壇; P6 e* C+ Y9 ~: |7 s& O1 g) p, J

作者: MOONCAKE43    時間: 2015-1-21 06:45 PM

哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-21 11:50 PM

哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
' \( Q# o8 `: g# ^1 F  ?0 V" Ios.tvboxnow.comMOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
( F( i2 u" c2 S# K' ]+ q! G2 \os.tvboxnow.com8 N" o) n: a6 H1 c9 w0 n
哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

- D. x' k2 B5 F5 J' [. M" V3 i0 F+ g" v7 ~, s" ?& B5 f
三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....
作者: yong39316852    時間: 2015-6-9 12:54 PM

一,B不知对否
作者: 892395128    時間: 2015-8-27 04:59 PM

哈哈,呢套嘢超搞怪
作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:49 AM

Thank you for sharing
作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:49 AM

作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:53 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0