標題: 我已經不懂 [打印本頁]

作者: izzytkwwan    時間: 2008-4-14 06:01 AM     標題: 我已經不懂

唔知係我甘本唔明, 定係我自己唔想明...冇錯, 我已經同左老公一齊都差唔多7年...
; P1 `/ ~, A9 z* M; S% F$ s
( V/ I# f/ C. ttvb now,tvbnow,bttvb但係我從來都冇真正or 好正面咁回答過一個對我黎講既難題, 到底我愛唔愛佢!! 其實佢本人一d都唔在意呢個答案, 只要我係佢身邊...我亦甘本冇興趣去諗我到底愛唔愛佢, 因為佢愛唔愛我, 對我亦都唔係好重...其實我覺得我地一齊冇咩唔壓力咪算囉>>>我意思係感情上既壓力!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 _+ H+ h2 g+ ]% S
& ^5 N' {) v8 N$ b: N, {4 p$ Z
都唔知點解d 人一定要問我愛定唔愛, 愛又點, 唔愛又點...都唔保你可以一生一世家啦!! 執著d 咩o車!!
作者: ylzk    時間: 2008-4-14 07:17 AM

唉,爱的越深,陷的越久
作者: 爱情-天使    時間: 2008-4-14 07:26 AM

你这样说....点解你当初会同佢结婚?????????
+ R; O+ k% m1 g  ytvb now,tvbnow,bttvb我觉得你可能对感情好随边1 A; Q; G7 c7 a/ }! I
假如有一天你老公死了...你会为他哭吗???? os.tvboxnow.com1 U' A  l: t" L- O3 c
! s7 u; h0 j5 U9 V( i" B- `3 f  t* T
以上纯是个人意见...没恶意:onion14:
作者: 笨汶    時間: 2008-4-14 07:56 AM

你地無愛既基礎又點可以一齊7年呢,你係習慣左佢喺你身邊,如果有日佢同分開你一點都不難受嗎?
作者: izzytkwwan    時間: 2008-4-15 06:00 AM

原帖由 爱情-天使 於 2008-4-13 11:26 PM 發表
- r5 U( w+ q: T& a! y+ p& WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你这样说....点解你当初会同佢结婚?????????
) A- y" ]( L% @! l& B# Y! \( ptvb now,tvbnow,bttvb我觉得你可能对感情好随边! H1 X2 S: Y) J  W- I
假如有一天你老公死了...你会为他哭吗????
, z6 \0 n! d) h6 k: Y' I9 J6 S" J/ dos.tvboxnow.com- K, N0 P1 B/ W+ q' q7 F# V2 G* ~
以上纯是个人意见...没恶意:onion14: ...
; O' e9 g9 X' D; e. gtvb now,tvbnow,bttvb( Y) Q* h6 t" _* _/ O
/ |9 D, Y. l( N  i( Q2 E6 S3 N
隨唔隨便係個人睇法, 我結婚係一個理性既決定, 唔係感情上既衝動, 我亦真正希望留係呢個人既身邊一世...對比有起, 熱愛既人結婚, 愛冷卻後又離婚, 咁重重複複....邊一種係隨便呢??
" Q6 s8 k0 Y3 ]( ~9 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; H+ z4 u) J" N2 _; [8 M. n
我唔知我會唔會哭, 但我唔想我自己哭...呢個係一種尊重, 我明白愛我既人都唔希望我唔開心既道理!!
作者: izzytkwwan    時間: 2008-4-15 06:06 AM

原帖由 笨汶 於 2008-4-13 11:56 PM 發表
: W& V/ W/ ^8 F1 f7 O/ I4 Oos.tvboxnow.com你地無愛既基礎又點可以一齊7年呢,你係習慣左佢喺你身邊,如果有日佢同分開你一點都不難受嗎?
& }0 I9 B9 p9 Utvb now,tvbnow,bttvb3 P/ h7 A+ R+ [! ~. o
冇愛, 但有一種不可缺少既感情, 就好似家人一樣既關係!!公仔箱論壇+ i; @/ b8 w9 t
os.tvboxnow.com" e3 G9 Z2 q# V% h
如果有分開既一日, 就到時先算啦...除左我自己之外, 我冇決定其他人將來既必要...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0