標題: [香港] Are you in Hong Kong? [打印本頁]

作者: ktangnp    時間: 2014-9-29 02:27 AM     標題: Are you in Hong Kong?

tvb now,tvbnow,bttvb0 P) @+ P7 X! A5 Y

& U: Z  X- [. t; U0 p$ G; m“Are you in Hong Kong?
6 ~; `' _+ w: r; _7 e公仔箱論壇os.tvboxnow.com/ t8 ~' I6 u0 C- l% P
Have you been affected by the issues in this story?
+ X# _9 W4 M8 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* a: m" }0 }" [& ~$ b! }
Have you taken part in the protests? tvb now,tvbnow,bttvb% `# |8 K: V7 a5 f% P3 O6 f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 R& _, v& j# D  ?/ i9 O  I. T
You can share your experience by emailing
# G0 [$ ~. ~6 m" K[email protected].” from BBC
0 q+ i! n- w2 o! U" g! q5 s+ T3 z% ^$ p
Bbc邀請香港人補料比佢哋,大家有料請email比bbc,話比國際社會香港人對民主嘅要求同港共嘅醜惡.

作者: flyhave1    時間: 2014-9-29 03:22 AM

無知港人甘願被外國勢力利用來摧毀自由國家﹗
作者: 大草帽    時間: 2014-9-29 03:47 AM

無知港人甘願被外國勢力利用來摧毀自由國家﹗
0 g+ E. t/ U6 G% _- Los.tvboxnow.comflyhave1 發表於 2014-9-29 03:22 AM
: c8 T5 Z# I8 t8 R) N讲到无知又点会及得上阁下啊.难道你唔系港人.系大陆奸细?够胆去视为现场大声讲出来吗?
作者: 123b    時間: 2014-9-29 12:19 PM

os.tvboxnow.com% K1 `$ D/ e& S& b# W$ J: P  I
讲到无知又点会及得上阁下啊.难道你唔系港人.系大陆奸细?够胆去视为现场大声讲出来吗?公仔箱論壇2 I! ]# a8 f  R+ m' ]' ^3 j( d2 a
大草帽 發表於 2014-9-29 03:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 J# I* m2 s# N8 k/ S
亲香港是中国大陆的香港不只是香港人的
作者: daball    時間: 2014-9-29 01:52 PM

班狗官奸商搞到香港七國咁亂民不撩生.... 上唔到台榨盡最後一一滴, 再黎夾埋米國佬撥班讀屎片, 把口生係心口, 個腦生係屎忽既 on 九平民草根學生搞大獲... 好搞大 d 佢, 問你米飯班主出埋炸彈機槍啦... 睇下解放軍利害定你班食屎狗利害... 打啦, 越亂越好, 睇下邊個死先....我坐定睇你班 PK 做戲架.
作者: winson6931    時間: 2014-9-29 08:41 PM

4# 123b 香港是世界的,不是中国大陆的
作者: 123b    時間: 2014-9-29 09:08 PM

外交部回应美方发表涉占中声明:香港是中国的香港
作者: ktangnp    時間: 2014-9-30 05:07 AM

2# flyhave1 公仔箱論壇2 i5 m# ?- s8 F9 @

作者: liujia163    時間: 2014-9-30 11:19 AM

日日要真普选的蛋散,够姜就去翻个个成q日搞分裂的英格兰佬度!搞到香港七国甘乱。。。。正一食虱米
作者: zippolsh18    時間: 2014-9-30 12:11 PM

6# winson6931 一睇就知你系世界样啦
作者: webking    時間: 2014-9-30 01:45 PM

基本法系英國同中國簽的,關香港人叉事?中國政府同英國政府系合同雙方,香港人只不過系貨物。合同雙方都對合同無意見,關你貨物叉事?
作者: 67579390    時間: 2014-9-30 04:18 PM

香港已不是以前的香港,中国更不是以前的中国,请中国的香港人不要再自欺欺人了,你们并不是想象中那么重要
作者: hkhorus    時間: 2014-9-30 08:59 PM

我生於香港,長於香港,以前港督是由英女皇委任,那班民主派議員,學生都冇走出來說一句要民主一人一票選港督.如果說到自由,我又唔覺現在的自由比英治時差.至於大家說特首是小圈子選舉,在當時李柱銘都有份起草,他當時都知道但唔出聲,但現在就說這是不合理,沒有自由,是小圈子選舉.現在那些所為民主派,那些說要為香港爭取自由的人,為甚麼十五年前不出來佔中,我想問問大家,如果香港沒有回歸,那班自命民自的人會唔會佔中要求英國政府比香港人自由地一人一票選港督呢
作者: flyhave1    時間: 2014-9-30 09:04 PM

我生於香港,長於香港,以前港督是由英女皇委任,那班民主派議員,學生都冇走出來說一句要民主一人一票選港督.如果說到自由,我又唔覺現在的自由比英治時差.至於大家說特首是小圈子選舉,在當時李柱銘都有份起草,他當時都 ...
. h/ ?, [- `6 b& K" e$ sos.tvboxnow.comhkhorus 發表於 2014-9-30 08:59 PM
* {* B, I  Y7 M  I3 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb4 s" j) f" o: X3 ]7 @8 Q
一定唔會,犯民在英美前都會變身做鵪鶉。
作者: 大啦叭    時間: 2014-9-30 09:05 PM

我生於香港,長於香港,以前港督是由英女皇委任,那班民主派議員,學生都冇走出來說一句要民主一人一票選港督.如果說到自由,我又唔覺現在的自由比英治時差.至於大家說特首是小圈子選舉,在當時李柱銘都有份起草,他當時都 ...
* y1 A6 E7 J6 {. |2 f8 k; y! y公仔箱論壇hkhorus 發表於 2014-9-30 08:59 PM
* k+ x+ @2 X# w* ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ z2 c  F$ o6 Q9 M! J3 `+ Zos.tvboxnow.com
* e0 h5 z9 x5 X" Eos.tvboxnow.com问得好!
作者: summerkey6    時間: 2014-10-1 04:44 AM

放下你们的想法吧,不切实际的。
5 R' u% \; @7 N! B# Q" btvb now,tvbnow,bttvb# c4 Q, A6 p) y+ t
中共是不会屈服的。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0