標題: “喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!” (连载) [打印本頁]

作者: hansontiger    時間: 2008-3-26 02:14 PM     標題: “喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!” (连载)

版主,首先吾好意思,我真系吾知将篇锦噶野摆系边个区好...可能放系''恋爱物语''度会适合D瓜,因为故事相关于爱情...
6 [" w  @' O7 R, ~- o, Z6 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ e% B' ?7 Y4 p6 @
喂,出来蒲啊!”“好,即到,等我!”一个识左好耐既死党稳我。
, ~$ w) @1 U; U6 `# u: uos.tvboxnow.com
0 X5 m8 p' k2 E. g$ h1 L- gtvb now,tvbnow,bttvb第二日os.tvboxnow.com6 Z5 j$ w6 g- Y) \" ?  k4 Y
8:00
( G& Q1 ?$ H7 g4 vtvb now,tvbnow,bttvb睁开双眼,又系呢种天花板,望一望旁边呢个陌生既面孔……我着好衫,周围望左一下,系抬面拿翻我抽锁匙,离开左呢个房间。
, F5 u5 q- d% E$ Qos.tvboxnow.com1 J. [% h% _2 y4 S. D
8:30/ b1 T+ F. n* |- X% i! A! e
望下表,早上8点半,恩,仲够时间吃个早餐,好庆幸仲记得自己琴晚将部车停左系边度。
5 S* u( R2 a6 {7 T5 S公仔箱論壇
. A5 _1 d; P/ t( ]2 t3 g9 H) `8:407 W# c  C7 @0 q+ A. }
吾该一个猪柳蛋套餐行街,快,吾该。(呢间M记吾使泊车就可以买餐,好方便。)) b$ ?/ f2 \) k4 X7 H4 S

# _' m' j2 p8 @4 x公仔箱論壇8:55
# ]' h; K/ ^' M' @" bos.tvboxnow.com程生早晨,(早晨),程生早晨,(早晨),程生早晨(早晨)…………
- @" {! `3 X( E  J2 Xtvb now,tvbnow,bttvb
- u7 F3 n7 s* s( [, jtvb now,tvbnow,bttvb9:00tvb now,tvbnow,bttvb' V/ I, k4 }4 S; N' b. _
拿起手边既文件,睇左下,又掉低,因为有小小头痛。
2 P  }' p) f/ \7 S+ a- ^, [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇+ i+ F; f( N2 T& W
我系一间上市公司部门经理,但系同其他人一样,9点钟翻工,5点钟放工,所有野都好规律,除左晚上。但其实对于我来讲,琴晚既事,都系我既规律之内。tvb now,tvbnow,bttvb  E/ r% [1 \5 D0 _5 o, U
os.tvboxnow.com/ y1 P2 s6 l: U4 I3 x+ ]4 I' A4 v. P
已经吾记得左,甘样既生活从几时开始,又持续左几耐,只系记得,自从某个女人离开左我之后,我就无试过拥有属于自己既床,又或者讲,我无试过连续2日训系同一张床度。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( v, P6 ~/ i) T! w

6 b( p3 \. y* _! B2 etvb now,tvbnow,bttvb9:158 j% F. R: e" z8 l
我秘书敲门,(COME IN),程生,分公司既古生已经来左了,而家系会议室等紧你,你要既资料系呢度(递左叠成迟厚既文件),投影同茶点已经准备好,你上次同我讲呢个MEETING大概到11点半,LUNCH我帮你BOOK左下面既餐厅,按你要求系最好果间房,但系只有2个钟头既时间,因为1点半你约左苏总开会,倾关于新项目既事,你要果份PPT我放左系你部NOTEBOOK个E盘…………(得啦,一你次讲甘多我点记啊,你做野我放心噶啦,LUNCH之后再同我讲啦,你同SHADOW(古生)讲声,我5分钟后过去。)8 d5 ^4 d$ ~( n5 M8 o

: c4 A# s, r8 D  Y( L( r$ q' H. }# ]公仔箱論壇打开柜桶,想稳头痛药,但点稳都稳吾到。(EMILY……)系,程生,有咩事?(见吾见我D头痛药啊?)哦,你琴日话D药既铝薄穿左,叫我掉晒距啊嘛,不如我而家同你落去买啊?(算了,吾使了,LUNCH果阵你先去啦。)EMILY系我秘书,做野几好,就系吾知点解成28岁人了,都未拍拖,其实距个样OK噶,性格都几好。
, u2 W3 I, h' F2 L公仔箱論壇: ]6 ~$ T+ u1 u
9:203 E* M. |# F5 a, v
同SHADOW开会真系好辛苦,距成日都要同一样野讲N次,都吾明点解甘都可以做到呢个位。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 `- F+ r0 N) k& j$ Y6 ]0 L6 f

: Q* f/ {2 C0 y7 p: }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 hansontiger 於 2008-3-26 02:31 PM 編輯 ]
作者: hansontiger    時間: 2008-3-26 02:15 PM

希望版主见文后比上意见,我再连载~~:onion14:
作者: error403    時間: 2008-3-26 02:46 PM

不如貼過黎呢邊8 H6 P) I; A+ \

7 s& p- x+ i5 U# c" Z8 b$ O9 d0 x6 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.tvbnow.com/forum-218-1.html
作者: hansontiger    時間: 2008-3-26 02:59 PM

OK~~~麻烦晒~~我转贴过去~~THAKS~~麻烦版主删贴~~我转去原創小說區
作者: izzytkwwan    時間: 2008-3-28 06:06 AM

I think lots of ppl using this way to relive their unhappiness in relationship.....but you are very sad deep deep inside your heart!! 5 M9 S2 T2 z! U! r* B" ?1 E2 v3 T$ G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  m% @7 t1 E  x& [% M+ A0 h8 L- D
Guess nth helps, not till you really meet the one for you......good luck

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0