標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...? [打印本頁]

作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:37 AM     標題: 覺唔覺得有耳喱民越來越悶...?

最近已經無聽喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 f1 C) ]( P0 L+ K' f) @. O
不過見仲有人dl
, H9 W: y) M( r" l$ M7 M- E* V8 t: I' `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以先keep住post( N9 q" b. D5 ^4 E% M
我覺得近排真係悶左好多
( k' K  k$ M1 }$ P! a1 _* s$ ktvb now,tvbnow,bttvb最憎大野先生環節8 @% e4 h4 s$ `/ [/ ]* E: `9 Q% J! b
覺得呀喱成日都懶係料事如神咁
% _  j" \2 k+ Z9 B哩part悶爆....
作者: b_lyh    時間: 2008-3-18 09:52 AM

冇乜點聽有耳喱民 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 i! X" U$ C  @9 g9 ^- k- Z8 a% ]' W
呀喱代晴朗果排搞到成個節目都差曬 我覺得
作者: nitz    時間: 2008-3-18 09:59 AM

係ga
3 x6 P8 e9 l% ~$ ?7 O公仔箱論壇佢講野成日都懶快咁
) D- j& U3 k- M! qtvb now,tvbnow,bttvb聽到"炆"呀
作者: evawang    時間: 2008-3-18 10:06 AM

有耳哩民真系越来越无o野听
- Y1 @6 |4 a( ^; r1 o: C5 o+ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。特别星期四变左不能说的秘密,好闷
作者: 8955    時間: 2008-3-18 10:57 AM

其實由"空中哩民"轉做"有耳哩民"已經開始放棄
作者: jeremy1023    時間: 2008-3-18 12:17 PM

我通常都唔聽最後o個part
作者: tempersitu    時間: 2008-3-18 12:26 PM

我都唔听嘅,不过大嘢先生有时同细嘢嘅宣传声带就几搞笑嘅.个节目就嘛嘛地了
作者: janleung    時間: 2008-3-18 12:43 PM

年頭開始成日都有人放大假,個節目系開始有啲差,但有時都幾好嘅,KEEP住POST啦,至於大野先生,系人都知系PA選好案例講咗DD比佢知,佢開解下人或者比下意見咁啫,我又覺得OK o窩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 d9 t: H( `2 p% J3 P
os.tvboxnow.com  L5 D8 K* F4 m6 ~3 }, i5 o
作者: ronnie328    時間: 2008-3-18 12:47 PM

点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系少年吃食个度,(虽然一个月先一次),因为三个嘉宾有其中两个听众可以互动,云海就大家都钟意听,少年食神得一个距系度系甘讲,得个听字,听一个钟好闷
# m- t( Q: B9 k6 b( r+ f. L# }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ p. e; I( j4 `3 [2 l! e' b1 W
作者: howard825    時間: 2008-3-18 12:53 PM

之前就系因為喪do男而聽的,覺得好好笑,宜家真系幾悶
0 K( X8 T! N8 z5 j/ Wtvb now,tvbnow,bttvb我都一個星期聽一日節目咁多,大野先生的深情....饒了我吧,我基本都唔聽
作者: nitz    時間: 2008-3-18 01:14 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-18 12:47 PM 發表
. T7 X: _3 B9 i- n! |公仔箱論壇点讲咧,系就系闷左嘅,本人都唔系太钟意听大野先生,其实只系距前两PART稳野黎做变闷左,丧DO男就够搞笑,不能的秘密真系不如以前嘅名人怪谈,不过我反而想讲下架势堂,平均都还可以,只系讲几钱戏飞有D闷,同埋我最闷的就系 ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ `4 J6 a: t  w8 v6 [" p/ v* B

4 O; _# K" J8 C公仔箱論壇icic% y! n9 G. S- r) x4 B, |
架勢堂我覺得最悶係塔羅joyceTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* R" g! l3 `% j+ ?  W' r; Y4 ^: H
成part比佢拖低晒
" W0 `. m$ m: O0 V  @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算係同類型o既野
. J" C/ ?# L/ o- G, ^  {tvb now,tvbnow,bttvb我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
作者: nicola    時間: 2008-3-18 05:15 PM

有耳哩民真系越来越无o野听os.tvboxnow.com8 ^5 S9 Z! b1 g* o
8?#f-y+R/_8cTVBNOW 論壇
作者: trancelau    時間: 2008-3-18 06:03 PM

恩恩``我系廣州人嚟噶```TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ X! Z# e: |  S) l- x7 ^
晚晚都要聽住903訓覺噶```
* o; E3 j6 i& C2 v公仔箱論壇哩排越來越快訓著```
& W* K- X8 s9 A# ]tvb now,tvbnow,bttvb因為有耳哩排實在太悶啦```
9 w0 p8 z0 e1 e7 _5 d- Jos.tvboxnow.com發仔仲好聽過距````公仔箱論壇, r6 G! g; D; ~& @' k- Y
& i6 @* D' O! l0 d1 S; D: v0 C
始終都系晴朗好```
作者: wing1990    時間: 2008-3-18 07:22 PM

係..
4 T3 z" v4 e& M2 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我想聽佢新個環節..介紹工..
5 c& y7 y, F1 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以知道人地有幾辛苦
作者: windlai    時間: 2008-3-18 08:24 PM

Part4一向唔聽
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 12:18 AM

原帖由 nitz 於 2008-3-18 01:14 PM 發表 os.tvboxnow.com# ?' \  S8 e/ s" n) D/ m

% B4 g# X' u/ V* E3 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ `* h8 N+ ?: \
icicTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 A7 N, ?0 |) W/ _6 @: o: e- y- I
架勢堂我覺得最悶係塔羅joyce
$ f. {8 a5 E! W  h6 m3 b/ v: h成part比佢拖低晒
1 i+ O# V8 {1 I# x0 L; v- x" O  E就算係同類型o既野
  M2 k& }' D4 @os.tvboxnow.com我相信神婆ray黎做一定無咁悶lor
os.tvboxnow.com$ ?% I* h5 w/ X' W8 d7 R1 r: r+ e
os.tvboxnow.com/ d" ^1 [$ ^2 i# E" M$ f4 u7 Q
公仔箱論壇: z$ E8 S9 x( q- I5 M1 @7 B# _
公仔箱論壇0 r. z4 F- V/ o- h- e8 U
我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
作者: asksky123    時間: 2008-3-19 12:36 AM     標題: 回復 #1 nitz 的帖子

那個大野先生環節...聽過一次後已經未試過聽哂呢個環節... 抽咩牌...多鬼餘....佢 or (三個主持人一齊) 不如直接同個當事人講佢 or 佢地既意見啦 - -7 t5 i. c8 v1 D( V* O% O# D" K8 H* Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X( r6 b4 y% w2 u! z; x
前面既環節...就真係普通左,家下唔多好笑....
作者: fanny5656    時間: 2008-3-19 01:57 AM

我覺得大野先生同成個節目的tone都唔同...怪怪的...公仔箱論壇2 K7 @) S7 l: w7 w$ v
...不能說的秘密又係怪怪的...tvb now,tvbnow,bttvb1 A' E- ?, c5 ]8 j
以前的名人怪談好聽好多...
! ^- v" V3 R! S% x* x
! y) X. H8 C8 X, J* u, g公仔箱論壇同埋...塔羅joyce的確係名人堂中較弱個o個...' f9 \* ^3 D2 w; S' i* b! l) B0 P
最近無玩咁多遊戲...我覺得好好多...公仔箱論壇  v. _3 s1 F+ k$ h* A* l' z, M) t5 ]
唔會樣樣野都無時間...到喉唔到肺...
作者: simonq    時間: 2008-3-19 02:33 AM

原帖由 trancelau 於 2008-3-18 06:03 PM 發表 os.tvboxnow.com# @3 r; x4 x# a. \6 V
恩恩``我系廣州人嚟噶```tvb now,tvbnow,bttvb! [# Q  j" H  I# |
晚晚都要聽住903訓覺噶```
: Z3 S" n  }8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哩排越來越快訓著```" d) m% S9 q) J5 u2 B; J# f
因為有耳哩排實在太悶啦```
5 X4 T7 O* Q) i) p1 cos.tvboxnow.com發仔仲好聽過距````tvb now,tvbnow,bttvb5 r) Y0 e( g9 l# V; o4 o

1 y6 Q6 t- P, O6 ^# o, k# Aos.tvboxnow.com始終都系晴朗好```
公仔箱論壇5 Z% `1 b8 K* H

: M; N' Q1 F* z公仔箱論壇1 P9 L- x/ i7 @! R
点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
" v6 o- V+ h* C我好想听live啊,教教我啊!
作者: idwing    時間: 2008-3-19 07:30 AM

yea yea~ so sad... usually i'll listen to thursday... but nwo.. sigh..
作者: faster388    時間: 2008-3-19 09:19 AM

i think still okla..maybe they change their style of show..200% support!!!
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 11:09 AM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表 4 F- \! `5 S3 q; Y. s* e5 t

" w( S2 f  ~  C" m* Y% p  jos.tvboxnow.com
9 [+ p; X5 t' w% ?$ {tvb now,tvbnow,bttvb
& Q3 |% ~: \5 M: |点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?
) |& c5 G) E, ^) A4 S' m2 O8 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我好想听live啊,教教我啊!
: X4 i; O2 ^1 F* ^3 M; S9 }" hos.tvboxnow.com0 y' {) c! i: l9 K/ Q$ A

( n6 f' d! Z3 Ltvb now,tvbnow,bttvb下载一个软件叫电视蚂蚁,里面就有商台听了,一D都唔会卡
作者: nitz    時間: 2008-3-19 03:27 PM

原帖由 ronnie328 於 2008-3-19 12:18 AM 發表
" E3 L0 W( X4 vos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 V/ k0 `, X+ r4 u- U; M
: A/ u1 f. C! n: s$ {, A& J
7 o0 }- F9 ~) ~- a# Z

$ z8 R+ P! K1 a: j+ P! R7 Qtvb now,tvbnow,bttvb我就始终觉得少年食神闷爆,强烈希望距换人,仲有唔记得讲好想距玩番耳王十四一心,仲问下NITZ,神婆ray系乜水,呢个我就真系唔知了
; c7 k9 b6 B) G神婆ray之前都有上去架勢堂ga
9 x) a2 y; g& \) d, }; n! d" |os.tvboxnow.com都有幫水儀占卜過tvb now,tvbnow,bttvb7 x1 i' R. ]4 r' r3 B
架勢堂呢個名都好似係佢改ga
作者: ronnie328    時間: 2008-3-19 10:09 PM

哦,我醒起了,好似系有甘一回事,唔该晒
作者: trancelau    時間: 2008-3-19 10:33 PM

原帖由 simonq 於 2008-3-19 02:33 AM 發表
: V! d5 A: r( S7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. y1 I% v. \7 O" x' K' }7 Y

4 T2 m; E- l. y1 x& S6 \, C6 I' ]. R
" J( x2 ?1 X6 f, N5 R3 ~公仔箱論壇 点解你系广州会听得到903既?在线听吴系慢到晕低既咩?tvb now,tvbnow,bttvb- G# F5 P" j; {2 h5 M
我好想听live啊,教教我啊!
8 u; p7 |' E- U  K公仔箱論壇
. N; q- |% F" R% ^$ \, _公仔箱論壇. I( Q$ T% S( f3 D2 O& O- f
你上網搜索[TVAnts]就得噶啦```4大電臺都有得聽噶```一D都唔占內存又唔卡
作者: m012    時間: 2008-3-20 12:54 AM

我都唔聽好耐囉 我而家多數聽uonlive深宵直播室都唔錯啦:onion18: 大家可以試試嗾:onion05: http://www.uonlive.com/program/NPI
作者: siu_ming910    時間: 2008-3-20 12:32 PM

大野先生悶死.
作者: akula    時間: 2008-3-20 09:39 PM

已经放弃有耳哩民喇~~
9 c& g8 b, g3 Q: F架势堂都无以前甘好听~~
6 f) a" q1 T  _) z( ?; y9 P衣家好想三姑快D返黎姐!!
作者: elttil    時間: 2008-3-20 09:45 PM

i dont think so
作者: nitz    時間: 2008-3-20 09:47 PM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表
. c  E* q, Y8 S: M& B公仔箱論壇已经放弃有耳哩民喇~~公仔箱論壇) ?3 v( B8 G" u7 E2 u8 i/ Y
架势堂都无以前甘好听~~
% K1 I+ a9 [% ]7 D2 tos.tvboxnow.com衣家好想三姑快D返黎姐!!
tvb now,tvbnow,bttvb5 x+ ?+ B9 E0 @6 k7 }
haha
, o0 Z$ P6 `) ~/ ptvb now,tvbnow,bttvb三姑唔憂做: m2 r3 F: K8 }/ ^5 H7 Z
要湊女...
作者: fanny5656    時間: 2008-3-21 01:44 AM

原帖由 akula 於 2008-3-20 09:39 PM 發表 . K# g5 _( s& o1 ?: o( T" @
已经放弃有耳哩民喇~~
' h* g4 ?& B) V. f+ U: S架势堂都无以前甘好听~~
' K- P0 i0 p1 O' Wos.tvboxnow.com衣家好想三姑快D返黎姐!!
( I' ^, p8 [2 d! S7 Y0 b9 \2 Mtvb now,tvbnow,bttvb
8 s8 N+ A5 K1 [& t7 _( |  ]tvb now,tvbnow,bttvb好miss三姑...
作者: shawndeng    時間: 2008-3-21 03:11 AM

我反而覺得有時臨睡前響床到聽大野先生幾舒服同relax~~% t: k8 I* B2 q. X8 [6 {9 l" V6 j* Q
有冇人同意呀???
/ t3 L# x$ L% t公仔箱論壇* |$ y$ O2 r, |( C+ K- y3 x- y' `
作者: elttil    時間: 2008-3-21 11:04 AM

8 w# \  s8 X4 [3 @( k) Y& v' ^i agree with you
作者: lecorbusier    時間: 2008-3-22 10:04 AM

我都唔聽 part 4 好悶
作者: tvbago    時間: 2008-3-22 11:06 PM

大野先生係第四part,次次都唔聽...
作者: annieng268    時間: 2008-3-23 09:29 PM

I still listen 有耳哩民
; t7 U" R9 e& Y( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。but I don't listen 架势堂 now.
7 g) m6 E/ j) r$ p3 G+ ^
I miss 三姑.
作者: keroro-1972    時間: 2008-3-24 09:39 PM

其實依家連架勢堂都係有dl冇聽咁濟,森美移動亦大不如前但依然叫做有聽:019:
作者: 265    時間: 2008-3-26 02:43 PM

永遠十卜leo同阿非
作者: lapchan    時間: 2008-3-27 11:33 AM

已经没听有耳喱民啦~~好似Leo本身都唔多中意阿喱,阿喱同Leo&阿菲唔多夹!
0 O3 h' h* [9 V: x1 aos.tvboxnow.com最中意听森美移动,但系依家没左幻想剧,没以前甘好听!
作者: kirosrkr    時間: 2008-3-28 12:25 PM

我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
作者: nitz    時間: 2008-3-31 10:46 AM

原帖由 kirosrkr 於 2008-3-28 12:25 PM 發表 * h- n5 T: b: t1 L1 T  R9 j5 O
我都唔明點解阿喱可以做晴朗。。
6 c+ b) [' x, U' w大學生掛...
作者: hawkss    時間: 2008-3-31 09:23 PM

原帖由 nitz 於 2008-3-31 10:46 AM 發表 os.tvboxnow.com/ l; E5 U  c( G$ J% h7 h' Y
tvb now,tvbnow,bttvb$ q9 ?3 }: s% @1 F
大學生掛...
os.tvboxnow.com0 x) j  a4 B& X1 n+ n9 J
7 b0 Y0 y  S* {: `4 a: I, ~( y% E
但肥谷做得好好多
0 f7 j8 q2 C/ }/ |有時我什至想林狗ng好返尼...
作者: nitz    時間: 2008-4-3 01:02 PM

咁又唔好... 肥谷+迪血+jan先正呀
作者: あ百分百ほ    時間: 2008-4-6 09:09 PM

刚刚出的时候有听了两个星期.之后就觉得唔好听了..到现在一直都没有听..

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0