標題: 青衣城Cest Bon [打印本頁]

作者: shaggydog    時間: 2008-3-9 12:52 PM     標題: 青衣城Cest Bon

今晚去咗青衣城果間Cest Bon,真係徹底失望.......
; A" g, ?/ ?0 Z0 F, T% k/ Z3 U" ^公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb/ I4 U5 ~; A% g% [! E" H' x& V
- 芝蔴吞拿魚魚生,食之無味TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?" g0 p, Q; O3 B
- 青口配蜆,青口有陣尿臭味,口感似食榴槤,咬一口吐唔切TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 V  A6 P- e' p$ n- N/ j  k4 G. L$ u
- 鵝肝,底面全焦公仔箱論壇" ?8 r) J* r- N; z8 x3 l" k
- 龍蝦湯,苦澀,飲唔到五匙TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 R! |7 W9 p0 K0 \( n( e
- 香蒜煙肉粒意粉,冰冷os.tvboxnow.com/ }- J+ b/ h8 d! d
- 雪芭,水味蓋過果味
" ^/ [8 D# Y4 r- 燒羊鞍,白色肥膏佔大部份,冇羊味
7 E& h5 v5 [2 p) `' Qos.tvboxnow.com- 炭燒三文魚,overcooked,似柴乾,有鯹味冇魚味
' m& S/ V) u" k/ G. ?* h4 P) wos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb1 D; Q; ~; H* D. F+ t1 p
食物質數差之外,服務質數一樣差! 同侍應反映青口有陣臭味,初時佢話可以換返 ceasar salad比我哋,但佢話我隻青口食咗要証據! 唉,我只係咬咗一口都吐唔切......乜唔係我試過有陣臭味,呢D先叫証據咩? 後來有個女經理話淨係可以換返蜆,因為D蜆好新鮮,咁即話D青口唔新鮮? 之但係我哋兩個人只換返3隻蜆.......叫甜品時,menulist到自撰甜品內容,個女經理急口令講咗一大堆甜品,問佢可唔可以比個list睇下,佢話冇,但可以出去門口自已睇個甜品櫃.......咁,行咗出去就唔返嚟,咁嘅service (包括全程黑面)......
# m' d! j* o; ?5 U- U9 {" h; M公仔箱論壇
1 p; {5 F1 D7 a0 N& l! K! @一定冇下次,價錢同食物、服務質數完全唔成比例........
3 s$ k( m4 w# ?2 Q* R- D4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇& s$ g  o9 }3 p$ N( S% b3 F
作者: Mandy08    時間: 2008-3-9 12:58 PM     標題: 回復 #1 shaggydog 的帖子

食過一次之後唔會再去!!
) [  U3 f) w9 a' P+ S& L3 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又貴又細又唔好食 !!!
作者: shaggydog    時間: 2008-3-9 01:58 PM     標題: 回復 #2 Mandy08 的帖子

Exactly.  重要係D食物又唔新鮮,服務態度妣美茶餐廳.......間爛鬼餐廳淨係sell 環境??公仔箱論壇: V4 c* D! u& |5 D

$ v2 f7 n( y  G1 J  d$ _5 atvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 shaggydog 於 2008-3-9 01:59 PM 編輯 ]

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0