標題: 我仲慘過你(18+) [打印本頁]

作者: 假書僮    時間: 2008-3-3 04:02 PM     標題: 我仲慘過你(18+)

有一個夜晚,,,啊A同啊B好想飲酒...但係啊A得兩蚊,,啊B就得個半...

啊B就話 : 死啦,,,得咁小錢,,,點飲啊!!!

啊A就話 : 唔怕,,我諗倒個辦法~~~拿....我地而家拎呢三個半去超市買條香腸,,,然後就咁咁咁咁咁......

好喇...一切都準備好....咁佢地兩個就去左間酒吧啦....當飲到咁上下既時

候...啊A就叫啊B拎條腸出黎,,放係下面...然後啊A就跪低係咁唅條腸啦

個老細見倒就鬧佢地 : 嘩!!!有冇搞錯???係度搞埋D咁既野叫我點做生意呀!!??

跟住佢兩個就比人趕左出黎喇...結果,,,佢地用呢個辦法,,,去左八間酒吧,,,咁 就飲到飽晒啦....

啊A就話 : 唉......今晚真係辛苦喇......唅足八次......

啊B就話 : 唉......我仲慘過你啦......我係第二間吧果時就趺左條腸喇
作者: jeo    時間: 2008-3-3 04:34 PM

haha.. thanks for sharing..
作者: zilenazrael    時間: 2008-3-3 08:41 PM

哈哈,超级搞笑啊!!!
作者: 小fai    時間: 2008-3-3 09:39 PM

佢地係 一男一女嗎
作者: raymondkung    時間: 2008-3-3 09:54 PM

兩個男人搞D感野真系。。。。。。
作者: weq    時間: 2008-3-3 09:57 PM

哈哈,好搞笑,佢地咁都得
作者: bbyyhh    時間: 2008-3-4 10:29 AM

thank for sharing:
作者: caroltam    時間: 2008-3-4 12:09 PM

see b4, thanks anyways
作者: CFL    時間: 2008-3-4 12:10 PM

死喇,阿A含既係......
作者: FLYINGFOX    時間: 2008-3-4 02:22 PM

thanks for sharing:014:
作者: czy713    時間: 2008-3-4 04:39 PM

作者: sam123    時間: 2008-3-4 06:42 PM

多谢晒
作者: estelle    時間: 2008-3-6 02:40 AM

超级搞笑 :014:
作者: edwin119    時間: 2008-3-6 07:09 PM

哈哈,好搞笑
作者: kaloks48    時間: 2008-3-7 04:48 PM

每次看時都覺得又核突又好笑
作者: david80chong    時間: 2008-3-15 10:10 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0