標題: 鍾意咩頪型女仔?(有片睇) [打印本頁]

作者: duckduckchu    時間: 2013-9-11 07:01 PM     標題: 鍾意咩頪型女仔?(有片睇)

[youtube]unf7YiGWjb0[/youtube]$ M: b; G) S" v* h* @, n' F2 v; b
公仔箱論壇, A1 V* n0 r3 a- d. g+ _
睇完條片之後你會揀邊個女仔呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; a/ M1 e; w8 t1 |' V6 O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( P2 i; T3 W, v9 ~7 l7 A- Y
真係各有特色架!!os.tvboxnow.com" V2 r& ~4 H1 {' |- ~' I) {8 `

; i8 P7 B4 c" u9 h9 _  w我一定係要香港anson丫...貪佢年輕...同埋係港女!!
作者: KireiAutumn    時間: 2013-9-11 11:22 PM

unf7YiGWjb0& s% v% [1 n) I! H+ s* W

$ |. E$ i- M% l! z$ x3 i% J3 uos.tvboxnow.com睇完條片之後你會揀邊個女仔呢?公仔箱論壇8 j  O& d; w6 c! p" S  U

- D/ @8 b) _. w5 a+ w* h公仔箱論壇真係各有特色架!!os.tvboxnow.com: J4 A0 I0 [" C" m! B& G  l3 _3 E* s+ k
0 a: H, C9 u; m- C! l7 C
我一定係要香港anson丫...貪佢年輕...同埋係港女!!
0 q! n5 s) e" y, c$ Ntvb now,tvbnow,bttvbduckduckchu 發表於 2013-9-11 07:01 PM
/ E7 l* J9 m# u3 V) l+ i5 a4 m" n

# X/ |' \- Y8 F9 g0 ^, N唔係要揀嘛, 緊係台灣妹啦 !身材好,把聲又銷魂 !
" c% E- N. m/ B$ z% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係話時話個老女人真係幾值得我敬佩... 竟然肯做肯博 !
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-12 12:07 AM

/ [/ z( q6 c; Q/ M公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, v: E% X' W0 M) Y5 k2 G
唔係要揀嘛, 緊係台灣妹啦 !身材好,把聲又銷魂 !
9 i+ B* Z! L+ }$ b* [os.tvboxnow.com但係話時話個老女人真係幾值得我敬佩... 竟然肯做肯博 !
: M% m% i' J& @( K8 c& PKireiAutumn 發表於 2013-9-11 11:22 PM
8 b4 c( x% [8 m- d9 }+ Y% FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: ^, j6 R* m- f9 _, ^  o1 uos.tvboxnow.com
7 I* {$ ?6 ]2 a( b" B  b  U3 G公仔箱論壇同意, 唔駛揀啦 要台妹是常識吧!
2 P9 Y4 u. [6 M" E好正呀圈圈, cute cute少女味道, 身材好 A_A tvb now,tvbnow,bttvb0 q+ o/ ]0 a, R+ J; q
又叫得, 又玩得, 又喊得, 又扮得.... 哈哈
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-12 12:10 AM

台灣同香港女仔真係有分別
! w" m9 U  g0 x8 Z7 B; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。岩係覺得好多香港女仔都好厭尖, 怕辛苦,要求高
4 J3 O* ]3 ~( ?台妹就隨和D,可愛D
) R' {3 [# g- ^# q' t! Z& M公仔箱論壇
- N0 I, x' \  Ntvb now,tvbnow,bttvb可能先入為主啦, 個人感覺
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-12 11:25 PM

2# KireiAutumn
# a+ x) T( L2 J  s8 Otvb now,tvbnow,bttvb我都係咁話...& F3 q2 e; o# {6 q
唔似得個十八歲o靚妹咁....
' ^; h0 B; \7 ]  J1 ]: g公仔箱論壇成日乜鬼都做唔到
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-12 11:28 PM

3# ERIC0602120
& H, Y9 S! q/ o* p7 E+ N1 l簡直係冇得比添啦
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-13 01:24 AM

依家D香港小朋友係咁上下架喇,連大學都要開家長日你就知啦!
2 ?$ G, ]6 B3 ^  z( J' \' Y0 u4 v
4 Y8 J; u+ s; q6 P+ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D家長縱壞晒佢地, 唔捱下都唔知咩叫辛苦
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-13 01:33 AM

依家想揀自己鐘意既女仔類型其實真係好難搵得到tvb now,tvbnow,bttvb$ V4 |6 b) b5 f, ~
港女又多, 只係想簡簡單單好多圈圈咁姐 , 要求真係咁高? 哈哈
作者: 巴辣香雞亦    時間: 2013-9-13 08:20 PM

上海果位LULU 同澳門果位....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 z/ s1 I, r! W9 j  Y
咁都出得鏡.....
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-14 01:07 AM

上海果位LULU 同澳門果位....
) X: b7 r7 a, o3 q! J: hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁都出得鏡.....
- X) \% ~: _5 D巴辣香雞亦 發表於 2013-9-13 08:20 PM
8 T* y' o2 k3 e- Stvb now,tvbnow,bttvb
) W5 P; Z7 q) tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* F' @" _8 K8 J
圈圈雖好,都要有綠葉扶持 哈哈
5 ^2 n' z+ X& n* v. ~tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb# S/ [% P8 D1 y; m# {" V
可能賣點唔同
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-14 06:48 AM

依家D香港小朋友係咁上下架喇,連大學都要開家長日你就知啦!
+ o9 E" P$ {& h6 a8 m7 s# y1 J公仔箱論壇
+ G1 T1 W1 ?% C: _& Mtvb now,tvbnow,bttvbD家長縱壞晒佢地, 唔捱下都唔知咩叫辛苦
. N8 {) `* ?! o5 j" itvb now,tvbnow,bttvbERIC0602120 發表於 2013-9-13 01:24 AM
9 R% {- \9 r- L3 L7 R; d哈~~~~咁唔怪得佢做唔到啦...
7 v3 R2 ^3 G2 |* @, n' F/ H可能係佢家長冇係佢身邊幫佢
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-14 06:50 AM

依家想揀自己鐘意既女仔類型其實真係好難搵得到公仔箱論壇2 D3 l) g, _  p; |9 y
港女又多, 只係想簡簡單單好多圈圈咁姐 , 要求真係咁高? 哈哈os.tvboxnow.com8 M" z# v4 N" V/ ?
ERIC0602120 發表於 2013-9-13 01:33 AM
* O7 P5 M0 \/ A/ v0 e% ^" f7 [
公仔箱論壇: @; ]* e" U" |; Q: d
香港係全世界最男女平等到偏重女方既狀態下係唔會生產出好似圈圈依啲小鳥依人旳女人架....
$ \6 Q! F2 x7 n" f  P* n
; c& X7 O9 e2 f* [  S9 l5 yos.tvboxnow.com就如紅酒都唔係度度都好飲架....要睇出產地架,,,
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-14 06:53 AM

tvb now,tvbnow,bttvb) o2 C! Z0 w8 ]) g

+ Z9 N6 X- M5 v* m& H; O0 [, KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb1 U9 G  B1 v" j1 y. `( A
圈圈雖好,都要有綠葉扶持 哈哈 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 S+ [1 J% T, d' Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U1 M' G$ {7 p6 H2 F/ s6 |, d, X
可能賣點唔同3 s8 e; D0 V; w9 A9 Q0 _
ERIC0602120 發表於 2013-9-14 01:07 AM
公仔箱論壇  a$ }, X: Q+ r  a# B0 f5 c4 v
咁我終於明白點解會搵其他咁唔掂既人啦
作者: 落茶擔馬屎    時間: 2013-9-14 09:08 PM

作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-14 09:53 PM

澳門個阿姐啦os.tvboxnow.com! R5 ~5 F/ P3 C+ J4 [2 W0 ?: K
我唔係重口味鍾意阿蟬os.tvboxnow.com# Z. f( e" p5 b' {  b; h
而係佢有禮貌又謙虛,幾好
1 K! t# V1 \7 p% U+ `4 N- x  BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。落茶擔馬屎 發表於 2013-9-14 09:08 PM
1 U5 a( ^4 q3 O& Z9 Q! V. zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* [9 }* K- `% T; {5 V+ g( Y5 b: ]tvb now,tvbnow,bttvb真正的參賽者,真正有挑戰既心, 真正係想嬴既....哈哈
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-14 09:55 PM

* l$ e$ M% h9 @9 yos.tvboxnow.com
% n) r+ a! ?/ N. V6 [9 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香港係全世界最男女平等到偏重女方既狀態下係唔會生產出好似圈圈依啲小鳥依人旳女人架....公仔箱論壇2 H3 L3 b% A" W3 ^$ M

' i4 T8 ]1 o% D# a  P公仔箱論壇就如紅酒都唔係度度都好飲架....要睇出產地架,,,
; t9 S0 n- e. U: i0 }" p7 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。duckduckchu 發表於 2013-9-14 06:50 AM
4 |% I* I, z8 R- X$ L$ c- {  q! N; l/ G( E6 H# y
3 d2 x5 c- b' F. A
. Q9 Q* w# c8 R4 n& U
又唔係既, 唔可以以偏概全既公仔箱論壇3 w) Z7 P6 v  [* l) o6 d
我女朋友都好小鳥e人架...哈哈
& [9 M+ f1 O' g% |tvb now,tvbnow,bttvb其實d女仔要求低d,肯就下人就真係好得架喇....
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-14 09:57 PM

5 O. b& V$ F* v3 K7 E哈~~~~咁唔怪得佢做唔到啦...
/ V6 o3 i, T& ?: I1 x可能係佢家長冇係佢身邊幫佢
  ?1 E1 K! e* S& o6 t' V3 Sos.tvboxnow.comduckduckchu 發表於 2013-9-14 06:48 AM
6 A# }8 t0 t9 m  l7 F) K- l8 {* K) s- G# I: e/ J" \

& W4 s- y3 x: i/ f' ]依家d小朋友真係要捱下囉認真( ]4 ]8 Z- j" t% C# {
有時朝早番工都見到神高神大既中學生都要同媽咪一齊去等巴士返學
4 O! N: E4 C& ?; Qos.tvboxnow.com唔跌過真係唔會知痛
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-15 09:24 AM

澳門個阿姐啦
) E) l3 j( C1 m$ Y3 _# |我唔係重口味鍾意阿蟬os.tvboxnow.com$ F7 O% n4 j  p3 D* z8 u1 v. s
而係佢有禮貌又謙虛,幾好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' O3 C% Y) ]' O4 V4 K/ y
落茶擔馬屎 發表於 2013-9-14 09:08 PM
7 y" h2 l. B; T8 V3 W, ^9 ^os.tvboxnow.com有禮貌既都係上一輩既人啦
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-16 12:51 AM

諗諗下,如果可以淘汰得番圈圈同大姐,大家支持邊一個呢?
作者: choicechoi0230    時間: 2013-9-19 12:28 PM

我揀圈圈, 擺明睇樣

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0