標題: 阿嬌:明日勇敢站出來 [打印本頁]

作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 10:10 AM     標題: 阿嬌:明日勇敢站出來

2008年02月10日) I  L3 D" y* ~! {: R

$ ]0 ^$ h3 R5 g; d) C- s" oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿嬌終於勇敢站出來!轟動娛樂圈的藝人床照風暴,自上月二十七日刮起,迄今已超過兩星期,其中一名受害人鍾欣桐(阿嬌)成為公眾焦點,但她一直未有露面,期間更多次傳出她自殺的消息,令「嬌迷」擔心不已。據阿嬌經理人霍汶希透露,阿嬌將於明日出席歌迷活動,以行動打破傳聞。英皇娛樂藝人管理部總監霍汶希(Mani)透露,阿嬌明日大年初五將出席公開活動,是事件發生後首度公開亮相,以行動證明她仍然安好。霍汶希謂,「阿嬌後日(明天)見人,佢會同阿Sa(蔡卓妍)出席歌迷會團拜活動。」
, v* Z. U) }( l/ u7 O2 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f/ b+ E! Q$ l/ j, u/ |# W
她指出:「其實每年Twins都會出席歌迷會搞砼團拜活動,係私人聚會,不會通知傳媒,但因為知道好多人都擔心阿嬌,所以今次破例通知記者,等關心佢砼朋友可以放心,之後阿嬌亦開始投入工作。多謝關心!」被問及昨日互聯網上再有新照片發放,阿嬌是否知道?英皇是否有新對策?霍汶希均表示不會作出回應。
/ h2 z  l0 C% ~' atvb now,tvbnow,bttvb
! @- _9 `! L7 C朋友稱陳冠希極度沮喪
; Q8 R. M8 Y! X2 }( I. r9 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於疑為事件男主角的陳冠希,由於連日來不斷有疑似藝人床照湧現,且一次比一次厲害,令遠在美國的他承受的壓力一次比一次大,不知如何面對。從接近他身邊的人士得知,陳冠希現時極度沮喪,拒絕進食,變得自閉,且足不出戶,情緒顯得嚴重抑鬱。公仔箱論壇0 h) ?4 I( H7 P9 q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o* S9 P2 u& ]
知情者又稱,由於警方仍在調查中,加上律師建議封口,陳冠希的朋友以至家人均擔心他會做出傻事,雖然有女友楊永晴(Vincy)在旁支持,但仍擔心陳冠希因無法面對事件,與Vincy一起做傻事,因此不斷出動他們的朋友致電安慰,務求協助他渡過難關。

作者: 太陽騎士    時間: 2008-2-10 10:14 AM

多謝您無私的分享~~~~~~~~~
作者: modik    時間: 2008-2-10 11:15 AM

陳冠希絕對唔會自殺~﹗
作者: 曉晴    時間: 2008-2-10 11:22 AM

陳冠希可能被殺都唔定...阿嬌唔自殺..只係乜都無喇..
9 h1 c: |' D$ y) z5 A2 V" e; STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實你地大家講...最淫蕩係邊個..我就覺係bobo
作者: modik    時間: 2008-2-10 11:32 AM

原帖由 曉晴 於 2008-2-10 11:22 AM 發表
0 N6 n* g# u8 a9 ~: xtvb now,tvbnow,bttvb陳冠希可能被殺都唔定...阿嬌唔自殺..只係乜都無喇..
/ T# r# _) `. I! Qtvb now,tvbnow,bttvb其實你地大家講...最淫蕩係邊個..我就覺係bobo
  Q4 k$ C0 Q; q" i; o3 ]3 u阿嬌~~0係香港乜到無晒的時候~~
  x  k1 v) k  e9 i* N8 c. _可以去日本發展~~~~3 ]4 l( _# U* q6 o+ Y9 R! G
AV女優......
  h! }( Y, J" o# Q4 }3 U% Z( Ios.tvboxnow.com一定紅過0係香港100培﹗os.tvboxnow.com. M/ ]: y' y1 L- W
$$$$又搵得多~
作者: kakarott88    時間: 2008-2-10 11:35 AM

edison
+ L" M# J" U- W# H. C: {; Xtvb now,tvbnow,bttvb你要振作
作者: devilmaster    時間: 2008-2-10 11:40 AM     標題: 回復 #5 modik 的帖子

你真是幼稚!!
作者: kakarott88    時間: 2008-2-10 11:46 AM     標題: 回復 #5 modik 的帖子

真是幼稚!!!!!!
作者: Hubert28    時間: 2008-2-10 12:27 PM

阿嬌站出來,希希更加雪上加『傷』!嬌滴滴的女人堅強過雄赳赳的男人!『新世紀賤男』如何面對世俗的眼光?將來他走出來都會被人話他用女人來做屏障,遇到風雪便站在女人後面的男人。
作者: 笨汶    時間: 2008-2-10 02:28 PM

阿嬌好勇呀,企出黎認左佢又唔洗死既,唔通fans就會因為你有做過,唔係處女而捨你而去麼
作者: city001    時間: 2008-2-10 02:30 PM

阿娇,就当自己是汤唯了
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 02:36 PM     標題: 回復 #9 Hubert28 的帖子

當年璩美鳳重「大鑊」啦,依家咪重返主播臺在澳門報新聞年薪300萬港幣,9 ?! y! e) N/ O7 ?  E  ]# S

8 a( l5 f& f! E8 Y- g0 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 甘仔超 於 2008-2-10 02:38 PM 編輯 ]
作者: jj99xx    時間: 2008-2-10 03:01 PM

呢排成日睇阿嬌瞓响處睇得多, 我都想睇佢「站」出來, 不過要着住套黑魚網 gor bor
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 03:05 PM     標題: 回復 #13 jj99xx 的帖子

你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.p ... 356&ptid=268475
作者: yflai    時間: 2008-2-10 03:26 PM

最勇敢的是我們香港市民及傳媒!!  
- {2 ]; `; n4 u) M* |
. U+ ~; H9 q, Dtvb now,tvbnow,bttvb沒有勇敢的網上大眾及傳媒連續十多天頭條高調報導, 豈會有"被迫勇敢"的阿嬌!!
作者: abio    時間: 2008-2-10 03:32 PM

PK陳會做傻事?? 絕對唔會
作者: wwinglin    時間: 2008-2-10 07:14 PM

有幾勇敢呀, 佢公司推佢出來都只係想睇下重有冇機會搵錢公仔箱論壇0 C8 s3 |0 E/ @% X
呸~~唔好講到佢好叻~~令人反感
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 07:19 PM     標題: 回復 #17 wwinglin 的帖子

應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,9 V: W  Y$ y. ~$ R
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% d% J; ^8 B$ _
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,
公仔箱論壇" W! D$ w$ l! F7 r

1 {& Z8 U' h& P  H/ d公仔箱論壇請留意jwxie518帖子- a' Q) R$ |' L
http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=268475
" \9 M: c# L* f& Y$ a- n公仔箱論壇
& v9 E) r+ E0 Q+ Z( Q0 gos.tvboxnow.com[ 本帖最後由 甘仔超 於 2008-2-10 07:20 PM 編輯 ]
作者: wwinglin    時間: 2008-2-10 07:40 PM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:19 PM 發表
* }# k$ i8 U( g# i0 n公仔箱論壇應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,0 ?- f( T8 g" R
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 d$ f0 A, i4 l5 G
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,公仔箱論壇. T+ E! p- L/ ?# k
os.tvboxnow.com4 x( R- \' v8 V  t( o
請留意jwxie518帖子公仔箱論壇9 j6 j# O6 ]6 p& I/ d! [. \. k
http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=26 ...
( A" f# S4 s* i, z. l! {os.tvboxnow.com請不要從覆回覆, 我已經看了, 不用你提醒
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 07:50 PM     標題: 回復 #19 wwinglin 的帖子

我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
作者: wwinglin    時間: 2008-2-10 07:53 PM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:50 PM 發表
2 E2 f$ H1 C# bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
8 x4 u: e( @; y8 |  V) q公仔箱論壇我知你唔知, 所以話你知囉~~有幾好笑
作者: 彿印    時間: 2008-2-10 07:54 PM

站出來唔好剛講大話喇
作者: syu    時間: 2008-2-10 10:51 PM

......問題是她不是話事果只...講不講大話,不是
5 y/ E9 L1 Z& c$ stvb now,tvbnow,bttvb她可以做決定...
作者: Hubert28    時間: 2008-2-11 12:01 AM

原帖由 city001 於 2008-2-10 02:30 PM 發表
/ }* w# _# n& \' g- K7 rtvb now,tvbnow,bttvb阿娇,就当自己是汤唯了
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ T7 I4 I6 u* b7 c7 X
但阿嬌青出於藍喎?湯唯瞓係度就搵錢,阿嬌瞓係度就蝕錢喎!(我指係本錢。)
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-11 12:11 AM     標題: 回復 #24 Hubert28 的帖子

可以整整佢架嘛!
作者: jj99xx    時間: 2008-2-11 01:07 AM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 03:05 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: `" `* B% q# N  ^1 I
你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5686356&ptid=268475
' a; I" l2 E' @" X. T. V" Gtvb now,tvbnow,bttvb
: a  R0 x0 D7 X. W9 @2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能遲咗入去, 依家變咗咁樣..............TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L. k9 y# [( @( E7 F" m
tvb now,tvbnow,bttvb; Q0 J; q' C9 @' `& _. r( ]# T
tvb now,tvbnow,bttvb2 e) ^1 J' g) \; t, x3 y
os.tvboxnow.com# t6 S) N& U& s5 ~
指定的帖子不存在或已被刪除或正在被審核。tvb now,tvbnow,bttvb4 x5 _: Y7 {6 k

$ z5 s* ^; h4 R8 e: `: n0 v5 n! k' a7 Q公仔箱論壇[ 嘗試轉入主題請點擊這裡 ]os.tvboxnow.com7 J, b+ X& k! W$ H: a1 L
tvb now,tvbnow,bttvb/ X: l$ W  f% _7 u7 c
公仔箱論壇8 d( |, m+ u" Y" u

" C0 Z# h  U( Z9 I* Z+ Q* P6 w講乜嘢???  self-censorship??8 o2 U( G4 U0 Y3 b4 R4 D0 _3 l$ x, g

作者: 甘仔超    時間: 2008-2-11 01:56 AM     標題: 回復 #26 jj99xx 的帖子

講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
作者: 月※月    時間: 2008-2-11 02:23 AM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-11 01:56 AM 發表
$ T; E/ `$ N  f. {2 I4 E講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
' r/ _& n  {9 N# H5 i( }; {- h3 }% Wos.tvboxnow.com哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
作者: jj99xx    時間: 2008-2-11 02:28 AM

原帖由 月※月 於 2008-2-11 02:23 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb" k' K0 B9 n0 q0 K  x9 v9 ^  p

2 p6 W/ }% t4 B# K4 kos.tvboxnow.com哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) [9 b: C0 w/ O! c* x
我,拮,拮,拮....
作者: 月※月    時間: 2008-2-11 03:05 AM

原帖由 jj99xx 於 2008-2-11 02:28 AM 發表
+ i0 d  u2 l3 f7 b8 A# j# N& `公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( S% V. E( J" Z2 }: C7 y
我,拮,拮,拮....
5 G2 Z# [# @: I- ^. q" r6 ctvb now,tvbnow,bttvb我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵7 {' O1 B/ x9 p
你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
作者: jj8250    時間: 2008-2-11 09:23 AM

萬分感謝分享!辛苦老兄了!
作者: a.d.lee    時間: 2008-2-11 10:59 AM

......
作者: kenny5116    時間: 2008-2-11 03:04 PM

作者: speedmaker    時間: 2008-2-11 05:45 PM

究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對/ w$ ^$ u- P" }, ^) T! S/ d4 p* |
我唔知道
' [& ?( i' f/ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
& N; @& \5 @; _$ e5 @% j6 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?5 L" D! G# ^- d  m+ b' I) `6 H. l
一句「天真」就可以不負責任?做得娛樂圈咁多年,你話自己「天真」?唔好玩啦!或者…女性就有這種優勢,一句「天真」,或「我當時唔識諗」,咁就可以得到所有人原諒…同時可以將所有責任推向另一受害者-男方身上2 ?2 K# I) l3 ]. g, h( x$ M
我之前講過 影相唔系一個人嘅事 為何事后女方唔立刻要求刪相?“賤男”唔刪?有冇邊個男人嘅子孫根系女方最堅硬嘅地方嘅時候 會唔答應女方嘅要求?
1 X& B1 A- V: H, o% n+ i" r公仔箱論壇但你要知道,你只可以呃到个d「天真」嘅小朋友,繼續搵佢哋嘅錢!恭喜你新年發大財!
作者: wwinglin    時間: 2008-2-11 06:27 PM

原帖由 speedmaker 於 2008-2-11 05:45 PM 發表 ' T3 F. ?" L9 E3 y
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對公仔箱論壇9 c2 H5 U2 J9 T/ o" |
我唔知道
: b* w/ X1 H  O& ^" O( B公仔箱論壇我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低公仔箱論壇( V2 ^% O. |- h: ?. _" z1 A
天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?% a, [& C1 ]; c) i  b
一句「天真」就可以不負責任?做 ...
  ], r. F( P- G& k; V1 y公仔箱論壇絕對認同
作者: jj99xx    時間: 2008-2-12 06:19 AM

原帖由 月※月 於 2008-2-11 03:05 AM 發表
$ ]- H: @# ]- |& x) q- Y8 eos.tvboxnow.com: R' Y5 Z9 d: O) J5 x. y
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
5 J& k* u" U) ^8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
tvb now,tvbnow,bttvb) A9 \, d3 I0 Q( ~) N0 p
你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
作者: SailorJen    時間: 2008-2-12 02:08 PM

算吧啦, 超低能
作者: jj99xx    時間: 2008-2-12 02:27 PM

人地講笑又關你事, 昂居
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-12 06:43 PM

講緊乜野買條魚搭條蔥?
作者: jj99xx    時間: 2008-2-13 12:42 AM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-12 06:43 PM 發表
& e5 l1 `. g9 {8 c. dtvb now,tvbnow,bttvb講緊乜野買條魚搭條蔥?
os.tvboxnow.com0 W  K$ X( y; F, n4 x. C
有 d 人得閒得濟咪入嚟灌水呃錢 loh
作者: 月※月    時間: 2008-2-13 01:39 AM

原帖由 jj99xx 於 2008-2-12 06:19 AM 發表
* N9 w& [* S+ ~) P3 s1 Wos.tvboxnow.com
0 `4 e3 G7 B3 `/ Z. kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
, \! U& u+ O; H/ x) \8 B你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌 9 f4 I1 m5 w' u: y8 C
tvb now,tvbnow,bttvb" x* f: s/ o' c( d) [* A* E
即做 白痴佬
作者: jj99xx    時間: 2008-2-13 04:23 AM

原帖由 月※月 於 2008-2-13 01:39 AM 發表
% D" }7 z# X* xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M2 K( x0 }7 L  y1 X- X0 Z! t
你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
# t, V& @% t2 s2 M' c# G& Aos.tvboxnow.com1 F0 i! O8 x4 ^. Z
即做 白痴佬
公仔箱論壇1 I$ e: U9 ~7 z
我拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮....
作者: 小窿子    時間: 2009-3-6 11:45 PM

誰是誰非,也說不了,大家都有責任!
作者: kbb369    時間: 2009-3-8 12:29 PM

阿嬌,支持妳复出,站出來,好事!
作者: crisis    時間: 2009-3-9 08:41 AM

假仁假義。阿嬌。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0