標題: 阿嬌:明日勇敢站出來 [打印本頁]

作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 10:10 AM     標題: 阿嬌:明日勇敢站出來

2008年02月10日3 z* F9 D0 k) [
  k+ k# L$ K# w3 q: Q0 C1 S
阿嬌終於勇敢站出來!轟動娛樂圈的藝人床照風暴,自上月二十七日刮起,迄今已超過兩星期,其中一名受害人鍾欣桐(阿嬌)成為公眾焦點,但她一直未有露面,期間更多次傳出她自殺的消息,令「嬌迷」擔心不已。據阿嬌經理人霍汶希透露,阿嬌將於明日出席歌迷活動,以行動打破傳聞。英皇娛樂藝人管理部總監霍汶希(Mani)透露,阿嬌明日大年初五將出席公開活動,是事件發生後首度公開亮相,以行動證明她仍然安好。霍汶希謂,「阿嬌後日(明天)見人,佢會同阿Sa(蔡卓妍)出席歌迷會團拜活動。」
' t/ m: S6 h, ?8 ]
" c6 |, M. D: T" e: W6 W1 m& g8 Fos.tvboxnow.com她指出:「其實每年Twins都會出席歌迷會搞砼團拜活動,係私人聚會,不會通知傳媒,但因為知道好多人都擔心阿嬌,所以今次破例通知記者,等關心佢砼朋友可以放心,之後阿嬌亦開始投入工作。多謝關心!」被問及昨日互聯網上再有新照片發放,阿嬌是否知道?英皇是否有新對策?霍汶希均表示不會作出回應。 0 g; @. q7 o' l# j' x) o% A
公仔箱論壇% }4 p/ l( B* w' t* U' y
朋友稱陳冠希極度沮喪$ O& N5 }5 ~; W: q4 L5 A: T
至於疑為事件男主角的陳冠希,由於連日來不斷有疑似藝人床照湧現,且一次比一次厲害,令遠在美國的他承受的壓力一次比一次大,不知如何面對。從接近他身邊的人士得知,陳冠希現時極度沮喪,拒絕進食,變得自閉,且足不出戶,情緒顯得嚴重抑鬱。3 s* B; S( T6 T& x$ S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& d; D3 b4 I' i
知情者又稱,由於警方仍在調查中,加上律師建議封口,陳冠希的朋友以至家人均擔心他會做出傻事,雖然有女友楊永晴(Vincy)在旁支持,但仍擔心陳冠希因無法面對事件,與Vincy一起做傻事,因此不斷出動他們的朋友致電安慰,務求協助他渡過難關。

作者: 太陽騎士    時間: 2008-2-10 10:14 AM

多謝您無私的分享~~~~~~~~~
作者: modik    時間: 2008-2-10 11:15 AM

陳冠希絕對唔會自殺~﹗
作者: 曉晴    時間: 2008-2-10 11:22 AM

陳冠希可能被殺都唔定...阿嬌唔自殺..只係乜都無喇..
6 N8 f, G# o; ~' ?  X3 F8 r1 Ytvb now,tvbnow,bttvb其實你地大家講...最淫蕩係邊個..我就覺係bobo
作者: modik    時間: 2008-2-10 11:32 AM

原帖由 曉晴 於 2008-2-10 11:22 AM 發表 5 n7 ~9 F% E( s
陳冠希可能被殺都唔定...阿嬌唔自殺..只係乜都無喇..
) y4 N0 G3 E# S  S& ]* T其實你地大家講...最淫蕩係邊個..我就覺係bobo
公仔箱論壇" N* B( V- f: A, @
阿嬌~~0係香港乜到無晒的時候~~
+ z# _$ V1 _1 |! f可以去日本發展~~~~8 V9 C6 L' E# R% @
AV女優......公仔箱論壇  P" v9 b: Y: F; P9 d0 E) K) |( x
一定紅過0係香港100培﹗
+ m0 v( E4 S7 A8 w$$$$又搵得多~
作者: kakarott88    時間: 2008-2-10 11:35 AM

edison
# t* B% Y# s5 k# F! ~你要振作
作者: devilmaster    時間: 2008-2-10 11:40 AM     標題: 回復 #5 modik 的帖子

你真是幼稚!!
作者: kakarott88    時間: 2008-2-10 11:46 AM     標題: 回復 #5 modik 的帖子

真是幼稚!!!!!!
作者: Hubert28    時間: 2008-2-10 12:27 PM

阿嬌站出來,希希更加雪上加『傷』!嬌滴滴的女人堅強過雄赳赳的男人!『新世紀賤男』如何面對世俗的眼光?將來他走出來都會被人話他用女人來做屏障,遇到風雪便站在女人後面的男人。
作者: 笨汶    時間: 2008-2-10 02:28 PM

阿嬌好勇呀,企出黎認左佢又唔洗死既,唔通fans就會因為你有做過,唔係處女而捨你而去麼
作者: city001    時間: 2008-2-10 02:30 PM

阿娇,就当自己是汤唯了
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 02:36 PM     標題: 回復 #9 Hubert28 的帖子

當年璩美鳳重「大鑊」啦,依家咪重返主播臺在澳門報新聞年薪300萬港幣,
) G/ t8 O; s. U: g5 w( ]
6 v: o# [) [% Ftvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 甘仔超 於 2008-2-10 02:38 PM 編輯 ]
作者: jj99xx    時間: 2008-2-10 03:01 PM

呢排成日睇阿嬌瞓响處睇得多, 我都想睇佢「站」出來, 不過要着住套黑魚網 gor bor
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 03:05 PM     標題: 回復 #13 jj99xx 的帖子

你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.p ... 356&ptid=268475
作者: yflai    時間: 2008-2-10 03:26 PM

最勇敢的是我們香港市民及傳媒!!  
3 U2 o, }2 z, i公仔箱論壇
7 {) T6 }+ O) J# S1 }5 R9 E沒有勇敢的網上大眾及傳媒連續十多天頭條高調報導, 豈會有"被迫勇敢"的阿嬌!!
作者: abio    時間: 2008-2-10 03:32 PM

PK陳會做傻事?? 絕對唔會
作者: wwinglin    時間: 2008-2-10 07:14 PM

有幾勇敢呀, 佢公司推佢出來都只係想睇下重有冇機會搵錢
7 ]$ @9 D5 i3 L+ J呸~~唔好講到佢好叻~~令人反感
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 07:19 PM     標題: 回復 #17 wwinglin 的帖子

應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,
2 b3 e. D, u9 E. y0 @$ Q+ }9 Eos.tvboxnow.com我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,os.tvboxnow.com5 f3 g# D! i* W% c& u( O' [& {6 \( y
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,
公仔箱論壇# Y' [, M9 l$ E/ k. }5 \  }

! g5 `" N9 I3 B% y) g! u8 F, B' M請留意jwxie518帖子6 \9 l- A- J" y8 Z" E7 @
http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=2684757 s* I( b& K- R/ R% e

7 O& Y* j( g1 s0 F- M/ Utvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 甘仔超 於 2008-2-10 07:20 PM 編輯 ]
作者: wwinglin    時間: 2008-2-10 07:40 PM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:19 PM 發表
+ g' D* F$ N, d4 L* ?4 x$ C應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,
7 O$ y  F6 G  a4 M+ [我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,os.tvboxnow.com3 U, l3 F; u  i$ R" I1 V. r
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,
, ]: b) `) v, e8 aos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Q1 x' D# D! w4 c+ O2 \, l: f& l7 o
請留意jwxie518帖子
* ?+ {/ n/ j; C% k1 s/ rhttp://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=26 ...
! o/ d4 d3 I: J  I0 r9 s* L請不要從覆回覆, 我已經看了, 不用你提醒
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-10 07:50 PM     標題: 回復 #19 wwinglin 的帖子

我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
作者: wwinglin    時間: 2008-2-10 07:53 PM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:50 PM 發表 os.tvboxnow.com; ^5 d9 e& R' n1 Q; ^! t; H
我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  y/ \# \; O8 n4 l
我知你唔知, 所以話你知囉~~有幾好笑
作者: 彿印    時間: 2008-2-10 07:54 PM

站出來唔好剛講大話喇
作者: syu    時間: 2008-2-10 10:51 PM

......問題是她不是話事果只...講不講大話,不是
# W! x" D5 n5 W. v# u" {( a! Otvb now,tvbnow,bttvb她可以做決定...
作者: Hubert28    時間: 2008-2-11 12:01 AM

原帖由 city001 於 2008-2-10 02:30 PM 發表
/ P2 [6 E- p4 |" Rtvb now,tvbnow,bttvb阿娇,就当自己是汤唯了
os.tvboxnow.com* ?2 h& x, b" R* L( C. F
但阿嬌青出於藍喎?湯唯瞓係度就搵錢,阿嬌瞓係度就蝕錢喎!(我指係本錢。)
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-11 12:11 AM     標題: 回復 #24 Hubert28 的帖子

可以整整佢架嘛!
作者: jj99xx    時間: 2008-2-11 01:07 AM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 03:05 PM 發表
/ d. |" t7 Z. h9 R& x* _6 Ntvb now,tvbnow,bttvb你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5686356&ptid=268475
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! V( }/ z% b% h0 P% [

( u& a" i0 T! R+ ], T: `可能遲咗入去, 依家變咗咁樣..............TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f% f$ @4 Z9 `# r4 C0 @+ K) n
6 Z6 s* @, G! K0 T* I

/ K9 k+ ?& `8 R, S8 T4 k公仔箱論壇/ b/ o! j2 N# v. W0 A3 i
指定的帖子不存在或已被刪除或正在被審核。公仔箱論壇) i; z( \) u8 ?
os.tvboxnow.com# e% k& @0 D, R# g9 k, a
[ 嘗試轉入主題請點擊這裡 ]
% j0 q% ^$ U( t2 K5 M1 N. X* G6 D
; K/ ]: F# z# e& R2 k3 E" A公仔箱論壇
9 n, y! E4 t# k0 d' z5 Z% N0 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb' K9 U1 b$ Q) m5 y. W
講乜嘢???  self-censorship??tvb now,tvbnow,bttvb9 Y* f" H3 N; N4 w1 r

作者: 甘仔超    時間: 2008-2-11 01:56 AM     標題: 回復 #26 jj99xx 的帖子

講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
作者: 月※月    時間: 2008-2-11 02:23 AM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-11 01:56 AM 發表
1 |6 f$ U0 H2 C7 Oos.tvboxnow.com講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
! g. v% t' {. W" t5 n" [! M' \哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
作者: jj99xx    時間: 2008-2-11 02:28 AM

原帖由 月※月 於 2008-2-11 02:23 AM 發表 公仔箱論壇7 ?$ }  d! a, {  L
公仔箱論壇  ^$ @/ u( b. c4 X
哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
$ y( b  u3 r/ b/ a4 v
我,拮,拮,拮....
作者: 月※月    時間: 2008-2-11 03:05 AM

原帖由 jj99xx 於 2008-2-11 02:28 AM 發表 os.tvboxnow.com) M- C. f* H- x. l* z* [
' V5 J/ g2 O6 a+ `
我,拮,拮,拮....
7 S$ y0 b: L: |  |tvb now,tvbnow,bttvb我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
& D- y. L! i! t( [/ {0 R, _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
作者: jj8250    時間: 2008-2-11 09:23 AM

萬分感謝分享!辛苦老兄了!
作者: a.d.lee    時間: 2008-2-11 10:59 AM

......
作者: kenny5116    時間: 2008-2-11 03:04 PM

作者: speedmaker    時間: 2008-2-11 05:45 PM

究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對
9 ]  R' l4 V, n我唔知道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* j2 k: z$ D( I# u2 w! e
我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
- q# y( Z! [; L: Y8 Z4 y5 F* V天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?# n1 Y+ ~  v, v5 H7 v7 ~* _
一句「天真」就可以不負責任?做得娛樂圈咁多年,你話自己「天真」?唔好玩啦!或者…女性就有這種優勢,一句「天真」,或「我當時唔識諗」,咁就可以得到所有人原諒…同時可以將所有責任推向另一受害者-男方身上公仔箱論壇! x6 h0 v. H4 M% h% O
我之前講過 影相唔系一個人嘅事 為何事后女方唔立刻要求刪相?“賤男”唔刪?有冇邊個男人嘅子孫根系女方最堅硬嘅地方嘅時候 會唔答應女方嘅要求?
: c9 J4 T2 Y4 H2 K2 J3 Q% y% K7 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但你要知道,你只可以呃到个d「天真」嘅小朋友,繼續搵佢哋嘅錢!恭喜你新年發大財!
作者: wwinglin    時間: 2008-2-11 06:27 PM

原帖由 speedmaker 於 2008-2-11 05:45 PM 發表 " l4 d5 a% J9 l5 O
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對
6 N6 m& W7 W1 H; \; C4 A我唔知道
, H  A, `  `' u; k: C我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低os.tvboxnow.com8 A$ S$ @1 a, t2 [4 e# o
天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ i4 D+ _3 j- ~' O% l8 s. B
一句「天真」就可以不負責任?做 ...
os.tvboxnow.com; _! k3 g) R4 v% Y. U
絕對認同
作者: jj99xx    時間: 2008-2-12 06:19 AM

原帖由 月※月 於 2008-2-11 03:05 AM 發表 " |; P7 d/ F* l2 g/ x! l$ Y$ g" l1 X

9 X8 E# M1 x0 Y5 Fos.tvboxnow.com我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵
! W- ]3 ^/ k" z  J; o公仔箱論壇你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
公仔箱論壇2 v( f6 @1 X* G1 T- E
你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
作者: SailorJen    時間: 2008-2-12 02:08 PM

算吧啦, 超低能
作者: jj99xx    時間: 2008-2-12 02:27 PM

人地講笑又關你事, 昂居
作者: 甘仔超    時間: 2008-2-12 06:43 PM

講緊乜野買條魚搭條蔥?
作者: jj99xx    時間: 2008-2-13 12:42 AM

原帖由 甘仔超 於 2008-2-12 06:43 PM 發表 $ G5 a1 E6 c) a! s4 q4 s
講緊乜野買條魚搭條蔥?
# j9 E/ n  S: o1 V5 B4 H0 l有 d 人得閒得濟咪入嚟灌水呃錢 loh
作者: 月※月    時間: 2008-2-13 01:39 AM

原帖由 jj99xx 於 2008-2-12 06:19 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( r+ i/ d+ K" K0 [8 f* ~0 k% ]0 B

) V* M' W- [1 y& R. r4 e你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
. z+ {4 h# D4 v7 t你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ^8 {4 C" Z, g$ X/ Z

0 ]7 Z8 X5 N1 }+ R3 V" A2 |. r* Itvb now,tvbnow,bttvb即做 白痴佬
作者: jj99xx    時間: 2008-2-13 04:23 AM

原帖由 月※月 於 2008-2-13 01:39 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 D9 i! H2 W4 g% ?

1 E; C& _0 [& k2 I公仔箱論壇你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
4 Y2 l  e! }' A1 h% l# Z& }- T+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. k* M5 Z& H6 y( N/ |$ v6 ?" s4 r公仔箱論壇即做 白痴佬
tvb now,tvbnow,bttvb" n5 b: u3 c. f5 I+ u+ d
我拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮....
作者: 小窿子    時間: 2009-3-6 11:45 PM

誰是誰非,也說不了,大家都有責任!
作者: kbb369    時間: 2009-3-8 12:29 PM

阿嬌,支持妳复出,站出來,好事!
作者: crisis    時間: 2009-3-9 08:41 AM

假仁假義。阿嬌。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0