標題: 你地覺得新一邊隻色靚d? [打印本頁]

作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 07:10 AM     標題: 你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb) G1 U/ f( f1 N. P2 o# n
0 [( A/ `0 W% R1 k, b$ G% O7 u+ K

8 Y. P) ^: D& m- ^' d/ r1 V下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 07:58 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 08:16 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:30 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色os.tvboxnow.com  Y/ p1 G; y3 Z& z: D
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
6 o( k8 q2 m3 i  q; s  d9 u我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:31 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
+ Y5 m  Y2 i5 M3 r, W6 W8 |晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: Q! `# ^5 y5 L) Q
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 08:49 AM

8 `9 p6 n5 L4 v, Y; q
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
( S5 E3 `& T  z4 a1 ?9 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% V) M$ p8 G6 y! M
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

1 q$ d  H5 G! l/ A: G8 v4 L公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index公仔箱論壇# C  @+ x  q! _, w- R% `, q  T
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
/ `' h: R+ m; ?& `0 h7 STHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Z8 z4 j$ b, t, \4 u- c5 }) j
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機os.tvboxnow.com! G: `% H& n3 e( W
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
- n9 y. V' \/ b/ a3 n6 O公仔箱論壇下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:19 AM

7 _  }) y& [& w: X' J, `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
9 x/ P: F. Y, {1 b; Y: M0 Gtvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
6 }/ s' Y9 g& z* B' F! v6 `唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:35 AM

/ Q  `2 ?& @2 C" k7 I; a' s& z公仔箱論壇THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
9 }% o. o0 X! _) Q5 b9 V晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
; t+ u: n% [$ L4 l0 f* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:36 AM

公仔箱論壇3 A  D3 F8 \' O
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# t# N' _% d) z% N5 Q
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
, ?& Z2 w4 Z7 _! E' h, m0 m係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:50 AM

1 J' i* P: n  Q2 @% Z4 |os.tvboxnow.com係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb. [. {  o: ~( I  Z) e" J
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
公仔箱論壇4 I- ?/ k7 p3 b7 ?
我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  W3 p2 C5 n9 C
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:08 AM

我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:12 AM

( A# b6 h8 U% M" v我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?% ~. ^. r5 z+ \
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
- p; x# c1 ^6 x$ @% {) S
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 10:27 AM

3 T* E0 j; H1 O5 ytvb now,tvbnow,bttvb我個陣冇特別格價個d呀0 L7 g8 S, R  a) q' ]' p- Z# S
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉os.tvboxnow.com' a7 g/ i  @3 M" f2 D
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
* W" F  g" |( R1 n5 [% K! o( n: A咁都唔錯啵, 多謝師兄報料
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-3 12:37 AM

黑色底調高貴 缺點容易有手指印 ,銀色金屬感較重 缺點不耐髒 , 我選擇了銀色
作者: fatboy006    時間: 2013-6-4 01:04 AM

黑色好型仔,唔知拎上手係點呢
作者: chingrass    時間: 2013-6-17 10:06 AM

白色, 雖然容易邋遢。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0