標題: 有咩其他機款 [打印本頁]

作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:33 AM     標題: 有咩其他機款

除左I PHONE 同 SAMSUNG, 仲有咩機介紹??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:40 AM

巴打
3 ^/ @, R: N' ?) ]$ M- o8 r) a公仔箱論壇試下htc one 丫
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:42 AM

下??8 d3 y0 P6 X$ K$ s
呢部機有咩賣點???
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:48 AM

之前htc 玩過3d芒. V$ ^% b+ U/ Z; Q
今次玩上下擴音喇叭TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  X3 K/ g8 q- [
一定有新驚喜
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:52 AM

係??但係我個人好唔小心架喎,成日都跌部電話落地,會唔會好快打柴架??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:55 AM

巴打,tvb now,tvbnow,bttvb. K' v6 q7 Q: V( i+ B1 b; E6 a
好心你唔好用得咁粗,公仔箱論壇: |; q* y  B+ W% E/ o, O- }
不過你放心
" Q$ e: K4 Y- n$ Y* [/ Mtvb now,tvbnow,bttvbhtc one 係鋁合金外瞉公仔箱論壇8 N+ m, y$ w, p' b( d. b5 J( y
點跌都唔爛
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:59 AM

OK........咁影相點樣??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 01:04 AM

聽講用左個TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- F; l6 x1 [9 ~) e% A/ Q/ a) p
ultrapixel 技術
. |: D$ E0 @- q6 ^8 v% a% Ros.tvboxnow.com好想試試
作者: 你瞞我瞞    時間: 2013-3-25 11:12 AM

我本人有追HTC 機架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 e8 m% M/ c. `
好開心佢係相機度加D 新元素
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-26 01:50 AM

加左啲咩咁

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0