標題: [戀愛自白] 今日同女神示愛, 成功但失敗左 [打印本頁]

作者: tytmmm    時間: 2012-11-9 06:40 PM     標題: 今日同女神示愛, 成功但失敗左

今朝同女神示愛, 本身諗住衰硬既, 點知又得左WOtvb now,tvbnow,bttvb( T; y2 b+ I  b3 u
我: XXX, 其實我中意左你好耐, 可唔可以做我女朋友?
  l/ q3 D7 b$ r! |6 ~/ k8 ~公仔箱論壇佢: 其實我都中意左你, 不過我唔想拍拖
7 C) b/ o' z7 B" e2 R) T2 [1 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我:唔緊要, 既然你都中意我咁就得嫁啦
7 `9 ~- r% u9 o% @tvb now,tvbnow,bttvb
+ |- U* T7 n) S* n  q6 F3 `就係咁同佢出左成日街4 a7 Y) v3 I" ^. ~% z) c
雖然無得做情侶, 但係兩情相悅已經好開心
作者: punchy    時間: 2012-11-9 09:29 PM

加油~終有一天會感動到她
作者: CIHONG90    時間: 2012-11-10 10:00 AM

恭喜你!好好珍惜你们缘分
作者: rong87    時間: 2012-11-11 06:31 PM

哈哈
* \2 K6 S( o* w8 n2 g3 s6 b0 X其實我都中意左你, 不過我唔想拍拖...
+ E' c, Z. H! I! j+ tos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb) v# V$ n$ K4 x) A# e; E9 C  ]  U3 C
点解唔想拍拖咧?做朋友先?
作者: QQQ336    時間: 2012-11-11 07:10 PM

看来楼主还的加倍努力呀,以后更要用心些。
作者: mcwt323    時間: 2012-11-15 03:53 PM

其實個女仔只係拖住你,唔想咁快拒絕你,佢仲係到等緊一個更好的.
作者: giolam    時間: 2012-11-15 04:31 PM

做住朋友先LOR....不過你係讀緊書?
作者: alvin19    時間: 2012-11-16 01:17 PM

開頭以為睇錯標題... 其實都算成功左架喇
作者: 7ken167    時間: 2012-11-18 08:41 PM

個答案好高深....即係同你講我好肚餓但係唔想食野
作者: boy1818    時間: 2012-11-19 12:50 AM

开心就好~ 女生应该还有更多目标所以没有接受
作者: anson51613    時間: 2012-11-21 05:52 PM

多個觀音兵駛下都好
作者: s10115114    時間: 2012-11-22 12:39 PM

有冇下文??
作者: Alan_yin    時間: 2012-11-26 01:59 PM

努力呀......快D追佢返黎~~~~
作者: a161190    時間: 2012-11-26 02:15 PM

仲唔系觀音兵!?
) t" y& p. Z  a7 w& E( N; T+ Q- a8 ?公仔箱論壇不過努力喇,至少有個位置

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0