標題: 自欺欺人 [打印本頁]

作者: elvin88    時間: 2007-11-23 04:44 PM     標題: 自欺欺人

女人好多時候都自欺欺人。
( w8 y4 J2 k, xtvb now,tvbnow,bttvb熱戀時期有時愛情遠遠大於理智os.tvboxnow.com2 s0 g; D6 h5 M: _, n4 O
明知道她的他做錯。還要為他找各樣既藉口。還要盲目地為他辯護//
) ]! U7 M6 B( Y愛情有時真系會另人盲目~
作者: wl5200    時間: 2007-11-23 11:02 PM

没错爱情是盲目的tvb now,tvbnow,bttvb- x# Y, {2 ^) z5 Q( O- ^
当你开始恋爱时会觉得这世上只有你们两
作者: 天使_琪    時間: 2007-11-25 02:48 PM

或许吧..但现在还算是理智咯..可能时间不够久吧..呵呵
作者: andylfn123    時間: 2007-11-25 02:51 PM

愛情有時真系會另人盲目~~os.tvboxnow.com3 k  F  Z/ f0 i! C
I think so
作者: celcelb    時間: 2007-12-28 06:06 PM

當你投入呢段愛情o既時候, 你好難唔盲目...
4 [, M. G$ \6 y1 m- i公仔箱論壇局外人會覺得你好傻, 無辦法, 當局者迷...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ N) m/ N: O7 z! ]- o1 u  u
即使有時都覺得自己好傻, 但又控制唔到自己唔繼續傻落去...
1 v6 W9 A: w% `9 B呢o的就係不能自拔~
作者: jeo    時間: 2007-12-29 12:27 PM

这就是当局者迷,旁观者清吧...
作者: 失蹤於街角    時間: 2008-2-7 05:19 PM

當開心個陣會覺得係呢個世界最幸福既人..但係..分手後..只會諗之前..:onion03:

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0